Oğlum anne babası Yanyana olan çocukları dövüyor

Pirdunya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
176
156
18
40
2,5 yaşında çocuğum var babasıyla ayrıyım.
Oğlumla dışarı çıkınca bahçe, park avm vs ne Zaman anne baba çocuk üçleme halinde gezen oynayan bi çocuk görse yanlarına koşuyor, bi şekilde yaklaşıyor önce, sonra çeşitli yöntemlerle ittirme, ellerinde bişe (oyuncak çikolata vs) varsa alıp yere atıyor, bazen tekme Tokat yükleniyor. Ama böyle anne babası birlikte gezen tüm bebekleri gidip ağlatıyor elinden alamıyorum. Niye yaptın diyince de " men baba ok, anne ok, dede ok" yani tercümesi " benim babam yok, annem yok, dedem yok" bu listeyi uzatıyor bazen, kimse yokmuş hayatında halbuki var yani babası vs aynı şehirde.
Ne yapmam lazım bu kıskançlığını geçirmek için

vallahi ağlayacağım , teselli edemeyeceğim sizi çocuk işte 2,5 yaşında sizin neden boşandığınızı anlayacak yaşta değil tek istediği sizi bir arada görmek bence acil pedagoga götürün allah yardımcınız olsun

ayy ne kadar da akıllı zekanın fazlası da zarar.çözmüş olayı kıyamam ben ona

Kıyamam ya gözlerim doldu yavrum benim.
Babası daha çok ilgilensin,anneanne dede tüm saydıkları.
Eski eşinizle de biraraya gelin imkan varsa,birlikte dışarı götürün yemeğe lunaparka vs.

Küçücük yüreğinde öfke birikmiş,yerine sevgi koyacak kişi eksikliğini yaşadığı insanlar.
Umarım imkanınız vardır.

tatlım sen hamile halinle buralarda çok takılma etkilenirsin

Bence sorun oğlunuzun kendini ifade edememesinde. Geç konuşan çocuklarda bu öfke oluyor. Artı 2 yaş sendromu.. Kararlılıkla sabıtşa anlatacaksınız herkesin onun bayatında olduğunu

ayy canım yaaa anlamaz sanırdım o yaşta da demek anlıyomuş bak sen bilmişe... Allah yardımcınız olsun...

Babasıyla vakit geçirmiyor mu siz eski eşinizle birlikte çocuğunuz için beraber dışarı ya çıkıp çocuğunuzu parka filan götürün

Eski eşinize anlatın ve onunla daha sık bir araya gelin. Mümkün olduğunca eski hayatına yakın bir hayat sürdürmeye çalışın. Eşler ayrılsa da anne babalık ömür boyu devam ediyor. Çocuğun yanında üzgün olmayın, kimse kimseyi kötülemesin, hatta siz babasını babası da sizi övsün ve çocuğunuzu ne kadar sevdiğini hatıtlatın sık sık. Bol bol sevin ve sarılın. Güvende hissetsin kendisini. Bir de pedagog, çocuk psikoloğu değildir. İkisi birbirinden ayrı şeyler. Bu süreçte anne baba psikologtan daha faydalı olacaktır.

Babasıyla aynı şehirde demişsin
Aynı evde değiller mi? Velayet babadaydı çünkü..

Babasıyla vakit geçirmiyor mu siz eski eşinizle birlikte çocuğunuz için beraber dışarı ya çıkıp çocuğunuzu parka filan götürün
Ne bileyim vakit geçirdiklerini söylüyor babası ama bilmiyorum. Biz üçümüz birlikte vakit geçirmiyoruz. Zaten üçleme şeklindeki çocukları ağlatıyor. Bu haftasonu bahçede yine böyle bi Bebek geldi yaşıtı anne babası yanımıza getirdiler bizimkiyle oynasın diye, bizimki de yakalamaç oynamaya başladı iki dakika sonra iki araba arasına girdiler baktım çocuğu tokatlıyor koştuk hemen elinden aldık. Diğer çocuk ağladı, onu eve götürdüler hemen ben bin kere özür diledim anne babasından. Benim oğlan da bi sevinç hareketleri dört dönüyor bahçede baktım bana diyor gel top oynayalım. Ayy sinsi mi bu çocuk ya ben çocukken hiç böyle değildim çok usluydum.
Ayrılıktan bu kadar etkileneceğini tahmin etmemiştim. Şuan minik ve tepkisini direk gösteriyor, büyüyünce gizli gizli yaparsa bu hareketleri diyorum o zaman ne yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…