Oğlum anne babası Yanyana olan çocukları dövüyor

diğer konunuzu okudum da..ooğlunuz sizi epeydir görmüyor sanırım öyle anladım ??
kiminle kalıyor şu anda sizinle mi ?

çocuğunuza sinsi demeyin ,ne kadar kötü bir yakıştırma bu!!!!!!!!!!! ona güvende olduğunu hissettirmeni gerekli bu yaştaki çocuklardaki boşanma durumunda kendi güvenliğidir sorun.her zaman yanıda olduğunuzu güvende oalcağını hisettirin.
kendi çocukluğunuzla da kıyaslamayın.kızmayın asla.her zaman sevin dokunun öpün,en önemlisi yanında olun ve her zaman olacağınızı hissetsin.
onu sevdiğinizi söyleyin.asla bırakmayacağınızı.

ufacık çocuk sinsi olmaz .. iyi bir pedagogtan yardım alın.. tam konuşamadığı için üzüntüsünü bu şekilde dışa vuruyor olabilir.. o çocukları kıskanıyor muhtemelen kendisinde olmayanın onlarda var olması onu hırçın yapıyor .. nasıl bir yol izlemeniz gerektiği konusunda tavsiye almanız en doğrusu..

Yok ya sinsi degil bence ama farklı bi çocuk. Olayı cozmus. Hırçınlığı sizden ayrı oluşundan büyük ihtimal. Neden velayet sizde değil? Daha çok küçük değil mi babada kalması için?

Dün konunuz vardi sizin di mi..
Sinsi mi oldu şimdi 2.5 yaşındaki çocuk..
Evladınızı alıp doya doya sevmezseniz sevilen çocukları döver işte böyle..
Siz uslu bir çocuk olabilirsiniz ama o çocuğun yaşadıklarının ve yaşattıklarının sebebi sizsiniz..

Çok üzüldüm oğlun için.

O tamamen duygularıyla hareket ediyor. Bir yetişkin gibi oynamıyor. Ayrılmış tüm anne babalar çocuklarını düşünmek zorunda. Siz özel hayatlarınızı ayırdınız ama belli günlerde bir araya gelip anne ve babası olduğunu hissettirmeniz lazım. Bunu en kral pedagog falan yapamaz. Sevgiyi suni olarak kimse tamir edemez. Bunun tek ilacı birlikte olmanız.

Yok tüm haftasonları bende. Haftaiçi babanın ailesindeydi. Şimdi 7 gün benle olucak
son 1 senedir yani 1,5 yaşından beri böyle yaşıyor oğlunuz,sağlam psikolojide olmasını mı bekliyordunuz?
orda nasıl davranıldı bilmiyorsunuz bile.
dediğim gibi diğer yorumumda çocuklar güvende olduklarını bilmek ister ona bu güveni ve sevgiyi vermelisiniz öncelikle.konuşun onunla hatta yanında olamadığınız zaman için özür dileyin.bundan sonra beraber olacağınızı yeni bir eviniz olacağını vs anlatın..ama tabi bunlar gerçekten oalcaksa...asla yalan söylemeyin.

Kıyamam ben ona gerçekten üzüldüm.
Anlamaz sandığımız her olay aslında yavrularımızın bilincinde yer ediyor
Olmasada eksikliğini birşekilde hissediyor.
Lütfen yardım alınn ...
Babası ile daha fazla zaman geçirebilirse acaba düzelme olmazmı ?

Ben de babasından tamamen uzaklaşıp başka şehre götürmek istiyorum, babası belalıları olan pavyon kadınlarıyla geziyor arada. O adamlar başına bi bela açabilir bigün. Eski kocanın ailesinin de dünya umurlarında değil hiç oğlumuz kimle takılıyor başına bi iş gelir mi bizim başımıza bi iş açılır mı demiyorlar.

Mesela eski kocamın hayatında bi kadın var şuan aşkım falan diye mesajını gördüm ama eski eş aramızda bişe yok onunla sadece Kankam diyor. Kadının sevgilisi şuan hapiste kiralık katil. O Ada'm hapisten çıkınca ne olacak bize ne yapar demiyor eski koca, eğlenmesine bakıyor şimdilik.

İpek biliyor musunuz benim çocuklarım da çok küçükken boşandık ve babalarını 1,5 sene görmedikleri oldu..
Anne ve bananın birlikte olması imkansızsa anne bunu tolere edebilir..
Övünmek gibi olacak ama ben her iki çocuğuma da yetebildim..
Onları öyle çok sevdim öyle huzurla büyüttüm ki hiçbirşeyin eksikliğini yaşamıyorlar..
İki seneden fazladır psikoloğumuz hayatımızın çok içinde benim en yakın dostum oldu terapilerden sonra sürekli biryerde hata var mı sanırım böyle olmaması gerekiyor diye endişelerimi dile getiriyorum..
Hayır yok..
İki mutlu çocuk..
Geçen gün servisdeki ablamız 5 yaşındaki oğlum için ne kadar kolay atlatmış dedi..
Arkadaşları anne babadan bahsederken benim annemle babam ayrı demiş..
Sıradan bir konuşma gibi..
Anne isterse herşeyi yapabilir..
Bir annenin 2,5 yaşındaki çocuğuna sinsi mi diyebilmesi beni çok acıttı..
Sanki kendi mükemmel bir anne..
Baba sevgili peşinde..
Hafta içi babanın ailesi bakıyor çocuğa..
O çocuğu bunları yaşatmak için mi dünyaya getirdiler?

Siz de bu adama velayet veriyorsunuz..

Kesinlikle destek alın yoksa ilerler bu halleri
Eşinizle konuşuyorsanız diyalog halinde olun

AY Allah islah etsin ne diyeyim
Ozaman acil yardım alın
Rabbim sizinde yavrunuzun da yardımcısı olsun....

Ben her zaman şunu savunuyorum zaten. Sorunlu evliliklerde, mutsuz anne babayla büyüyen çocuklar ya da evde şiddete tanık olan çocuklar büyüdükleri zaman bunun faturasını çok fena ödüyorlar.Çocuk çevreye karşı asosyal oluyor, topluma giremiyor, arkadaş edinemiyor, güvensiz oluyor hatta gülmeyi bile bilmiyor. Maalesef çok acı. Bu tür ortamlarda büyümesindense eşlerin ayrı olması her zaman daha mantıklı. Tabi her zaman bu tür sorunlar olmayabilir. Anne baba uyumsuz da olabilir. Hepimiz tecrübe ettik ki 5 yıldız cafelerde yaşadığımız sevgili ya da nişanlılık dönemleri gibi olmuyor evlilik hayatı.

Bu durumda annenin son derece donanımlı olması lazım ki aradaki açığı kapatabilsin. Sen bu konuda çok bilinçlisin maşallah. Ama nedense ben sanırım tamamen kişisel olarak bunun açlığını çeker miydim diyorum. Hep diyorum ya 34 yaşında babamın gözlerini morgta ellerimle kapattım. Hayatımda bir sayfa kapandı başka bir sayfa açıldı o gün. Hiçbir zaman eskiye dönemedim. O kısmım hep boş kalacak. Sanırım biraz o yüzden hassasım bu konuda.

Nur içinde yatsın babacığınız..
Mekanı cennet olmuştur inşallah..
Başımıza çok kötü kaldıramayız zannettiğimiz çok şey geliyor..
Ama ayağa kalkmak, yaşamak ve dik durmak zorundayız..
Hele bir de evlat varsa başka çaremiz lüksümüz yok..
Ama baba görüşmek istemiyor diye ah vah edip, onun hayatını sorgulamak çok gereksiz..
O ne halt ederse etsin ben evlatlarım için ne yapabilirim benim için önemli olan o..
Ben de inanılmaz büyük bir baba sevgisiyle büyüdüm..
Babam hala etrafımızda pervane..
Ben de isterdim çocuklarım babalarını görerek büyüsün..
Olmuyorsa telafisine bakarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…