Oğlum anne babası Yanyana olan çocukları dövüyor

P Pirdunya hem sizin hem çocuğunuzun psikolojik destek alması şart. Sağlıklı düşünemiyorsunuz gördüğüm kadarıyla.

Çocukluğunuzda kötü şeyler yaşamışsınız evliliğiniz de kötü gitmiş, bütün bunların etkisini üzerinizden atmanız lazım çocuğunuzun da yaralarını sarmak için.

Siz ona sıkı sıkı sarılın, öpün sürekli öpün, ruhunda ki yaraları annesi olarak ancak siz tamir edebilirsiniz, onu bu dünyaya getirdiyseniz baba , dede bilmem ne boş verin onları, siz iyi olunca çocuğunuzun kimseyi ihtiyacı olmaz.

İnşallah bende sizin kadar pozitif olabilirim her şeye rağmen, bunun için uğraşıyorum, başarıcam inanıyorum. Bir gün bende geçmişi unutucam, sadece kendi kendime yetebilmeyi öğrenicem.

İnşallah bende sizin kadar pozitif olabilirim her şeye rağmen, bunun için uğraşıyorum, başarıcam inanıyorum. Bir gün bende geçmişi unutucam, sadece kendi kendime yetebilmeyi öğrenicem.

Hikayenizi bilmiyorum ama istemek yeterli başarmak için..

babasıyla aranız nasıl bilmiyorum ama üçünüz birlikte vakit geçirmelisiniz.çocuk yalnızlık çekiyor belli ki

Haset duyuyor. Bebeklerde olur ama 2.5 yaş artık bunun geçmesi lazımdı. Babası ile beraber haftasonlari gezmeye gidin. Ailece vakit geçirmek onun da hakkı.

Uf üzüldüm kuzuma cnm ya. Arada babasyla birlikte aile gibi vakit geçirin ve pedegoga götürün

Eşiniz ile aranızda ne yaşanmış olursa olsun birlikte oturup konusmalı ve çözüm bulmalısınız..
Daha çok birlikte vakit geçirmelisiniz ve pedegogdan yardım almalısınız..
Hatta çok ciddi problemleriniz yoksa tekrar bir araya gelmeyi bile düşünmelisiniz.Çok önemli bir konu bu içim burkuldu..

İki buçuk yaşinda çocuk bunu anlamaması lazım .Siz sözlerinize hal ve hareketlerinize bir dikkat edin lütfen.Çocugun kendi hırçınlıği olabilir zira anası babası bir olduğu halde etrafındaki cocuklara vuranlar da oluyor.Kendi hüznünüzü çocuga farketmeden empoze etmediğinizden emin olun.

Çocukların sorunlu ailede büyümesindense ayrılıp daha huzurlu bir ortamda büyümesi daha iyi gibi gözüküyor ama ben buna asla inanmıyorum.Ayrılmayıp sorunlar devam etse çocuklar etkilenecek,ayrılıp başka yuvalar kurulsa yine etkilenecekler.Herhâlükârda olacak yani.Boşanmanın hasarsız olması mümkün olabilir mi...Çocuk varsa boşanılmıyor,kağıt üzerinde sadece.Evliliğin sorunları bitiyor,bu seferde çocukların üzülmemesi problemi çıkiyor offf nefret ediyorum eşlerine iyi davranmayan erkeklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…