- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.139
- 63
- 38
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Hic bekleme karsilik ver ilerlemeden. esine de zaten lohusayim de o da abartinca sinirime dokunuyor de bence15 gunluk kizim var annem surekli kayinvaliden gibi konusuyor :/ bisey dicem aman simdi hemen alinir diye susuyorum. Cocugumuzu bize vermek istemiyor emzirme bitince hemen almak istiyo. Bakalim ne zaman patlicam :/
Kiyamam ya cocugun en tatli zamani ve agzindan anne kelimesi zor cikiyorSelam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyoreşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar..
Yok cnm yok en ufak bi ihtimal bile yokKiyamam ya cocugun en tatli zamani ve agzindan anne kelimesi zor cikiyoruzuldum senin adina. ayni evde yasadigin icin sorun yasamaya devam edersin bununla ilgili. ama uyarini mutlaka yap evde cocukla seni yalniz birakmiyorsa cocugu al ve disari cik, basbasa vakit gecir. Kv den bahsederken babaannen diye uzerine basa basa soyle. Benim evim ayri oldugu icin cok sukur endiselerim yok bununla ilgili, gostermem cocugun yuzunu anlar hatasini. ama senin oyle bi sansin yok malesef
DEdigim gibi oyle bir luksum yokki cnmEvi ayırın
ya ben esimi size birazda yanlis tanittim aslinda hep onu kotuledim hic iyi yanlarini soylemedim. mesela esim yeni ise girdi 2 senenin ardindan sukur... her istedigimi almaya basladi gonlumu yapmaya basladi bunada sukur... namaz kilar kuran okur isyerinde aksama kadar ilahi dinler bunada sukur bi drdim oldugunda benimle aglar cocugum bana kotu bsey dese kizar anneye ole denmez der... ama gel gelelim sinir hastasi. her kavgadan sonra tovbe ediyor bidaha vurmamak icin ama bende zorluyorum onu biraz kavgaya.. yalvariyo bana bak git iceei yoksa tutamiyom kendimi vurcam yapma diyor bende sinirli olunca lafini dinlemiyorum... vuruyo yarim saat sonra gelip ozur diliyo affetmeyince agliyor... hediye alir her aksam eli dolu gelir eve sukur.. cocuguma bana hep dua eder... mutsuz olsak guldurur.. ama ailesinede toz konduramaz. yani demek istedigim iki arada kalmak istemiyor bu.. kendi aranizda halledin diyor beni karistirma kavga cikar tutamiyorum kendimi biliyosun diyor. simdi tek sorunumuz ailesi.. aramiza ucuncu sahislar girmeyince inaninki melek gibi oluyor. zaten vurma olayida bitti 4 5 aydir kavga etmiyoz cok sukur.. en son 2 hhafta once ailesiyle kavga ettik kaynim ustume yurudu diye esim eline bicak aldi kaynima saldirdi karimin ustune nasil yurursun diye sen kimsin diye... kaynatamda dedi dover abisi segilmi diyince bu sefer kaynatamin ustune gtti esim. en son kv bizi evden kovunca esim gtti annesinin bogazini skti biz hic biyere gitmiyoruz siz gitceksiniz dedi bu evden... ve 2 haftadir ne odadan cikip yuzlerine baktim ne evlerini temizledim ne yemeklerini yaptim nede yedim.. cioma odadan dedi biraz sabret odasa canin skilmasin diye tv alcam sana dedi.. boyle yani esim bole birisi yerine gore iyi yerine gore kotu nasil biri sizce...
DEdigim gibi oyle bir luksum yokki cnm
yok kiz isiyle alakali degil ilahi dinlemesi :) canta isi yapiyo bildigin :)Kendiniz halledin diyo maden annesini uyar, kendin halletmeye çalışsan gene dövecek
Aksama kadar ilahi dinleyeceği iş nedir acaba beni de aldırsin yanına
Vallahi aynı arkadaş gibi düşünüyorumCanim elti evlenmeden once ayri eve cikmak istedigini belirtti zaten buraya gelmek istemedi durumlari suan olmadigi icin bi kac sene bekleyelim dediler o yuzden yani. benim ole bi luksum yok ben bile bile kabul ederek kactim esime. simdi ayri ev diyince kiziyor. susuyorum bende ne yapim.
Neden yok
Kurumun adı bile ev-lilik ayrı ev olmadan evcilik olur ancak o
Döven ailesiyle oturmaya mecbur bırakan adamı amma övmüşsün benim bile dayak çekti canım
tsk ederim...Vallahi aynı arkadaş gibi düşünüyorum
Şimdi eltinle kaynin eve cikacak diğeri askerden gelip is bakacak evlenecek evden çıkacak küçük olan ayni sekilde sonra siz onlar ölene kadar oradasiniz
sen de ömür billah çocuğumu istediğim gibi yetistiremedim oglum beni ana bilmedi deyip vahlanarak cibiliyetsiz kocanla psikopat anasına hizmetcilik ettiginle kalacan
Kusura bakma agir ama görünen köy bu
4 senedir iclerinde yasadigim icin normal gelmeye basladi tabi... haklisiniz yapmaz da sinir problemi var. neyse bosverin ya.Ay neler okuyorum kardeşine babasına bıçak çeken annesinin boğazına yapışan bir adam...
Deli yahu, sen göre göre normal saymaya başladın herhalde
Kuran okuyan adam ana babasına öyle davranır mı tövbe tövbe
Dalga geciyorsun su anda...
Ben esimi ovmedim size. sadece dogru tanitmak istedim. dogru taniyin ki ondan sonra yargilayasiniz diye...
4 senedir iclerinde yasadigim icin normal gelmeye basladi tabi... haklisiniz yapmaz da sinir problemi var. neyse bosverin ya.
tsk ederim saol.Doğru tanıdık ondan emin ol
Kendin bilerek kaçmışsın yapacak birşeyin yok eşine durumu anlatırsın gene annesinin boğazına yapışır ya da seni döver artık orası muamma
E tedavi olsun bahane mi bu, dışarda da kızdığı herkese saldırıyo mu
aynanın karşısından bakmanızı önermek istedim bunları anneniz yapsaydı zerre rahatsızlık duymazdınız ama kv olduğu ve muhtemelen onu sevmediğiniz için cocugunuzun ona anne demesini istemiyorsunuz, hani gözü üstünde kaşı olması bile sizi rahatsız eder derler ya o hesap.
Kesinlikle katılıyorumDemesin, dedirtme... Sen de aynısını yap. Al oğlum babaanneye ver. Anneye gel oğlum.
Neden çaba göstermiyorsun ? Oğlunla ilgilen, oyunlar oyna, onunla zaman geçir.
Gamze dediği zaman anne diye düzelt. Kayınvalidene anne dediği zaman, anne değil babaanne diye düzelt.
Saldirmiyor tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?