Oğlum babaannesine Anne diyor?

15 gunluk kizim var annem surekli kayinvaliden gibi konusuyor :/ bisey dicem aman simdi hemen alinir diye susuyorum. Cocugumuzu bize vermek istemiyor emzirme bitince hemen almak istiyo. Bakalim ne zaman patlicam :/
Hic bekleme karsilik ver ilerlemeden. esine de zaten lohusayim de o da abartinca sinirime dokunuyor de bence

Kiyamam ya cocugun en tatli zamani ve agzindan anne kelimesi zor cikiyor uzuldum senin adina. ayni evde yasadigin icin sorun yasamaya devam edersin bununla ilgili. ama uyarini mutlaka yap evde cocukla seni yalniz birakmiyorsa cocugu al ve disari cik, basbasa vakit gecir. Kv den bahsederken babaannen diye uzerine basa basa soyle. Benim evim ayri oldugu icin cok sukur endiselerim yok bununla ilgili, gostermem cocugun yuzunu anlar hatasini. ama senin oyle bi sansin yok malesef

Yok cnm yok en ufak bi ihtimal bile yok

Kendiniz halledin diyo maden annesini uyar, kendin halletmeye çalışsan gene dövecek

Aksama kadar ilahi dinleyeceği iş nedir acaba beni de aldırsin yanına

Vallahi aynı arkadaş gibi düşünüyorum
Şimdi eltinle kaynin eve cikacak diğeri askerden gelip is bakacak evlenecek evden çıkacak küçük olan ayni sekilde sonra siz onlar ölene kadar oradasiniz
sen de ömür billah çocuğumu istediğim gibi yetistiremedim oglum beni ana bilmedi deyip vahlanarak cibiliyetsiz kocanla psikopat anasına hizmetcilik ettiginle kalacan
Kusura bakma agir ama görünen köy bu

tsk ederim...

4 senedir iclerinde yasadigim icin normal gelmeye basladi tabi... haklisiniz yapmaz da sinir problemi var. neyse bosverin ya.

Dalga geciyorsun su anda...

Ben esimi ovmedim size. sadece dogru tanitmak istedim. dogru taniyin ki ondan sonra yargilayasiniz diye...

Doğru tanıdık ondan emin ol
Kendin bilerek kaçmışsın yapacak birşeyin yok eşine durumu anlatırsın gene annesinin boğazına yapışır ya da seni döver artık orası muamma

O zaman anneye yenge, kaynanaya müdür, kocaya pasam, sana da eniste diyelim

Kesinlikle katılıyorum

Saldirmiyor tabiki..

E size saldırma hakkını nerden buluyor?
Sana ana babasına kardeşine?
Neden biliyor musun çünkü siz şikayet etmezsiniz ama bana öyle bir muamele etse aklını alırım

Yani bu öfke kontrol sorunu falan değil gücünün yettiğine serteliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…