Oğlum babaannesine Anne diyor?

internetten yapılcağını bilmiyodum bende.. bilseydim yapardım. yada evden arandıgını bilseydim arardım ama o anda o korkudan aklıma bile gelmedi tek yaptıgım şey camdan bağırmak oldu rezil ettim kendimi

İnsanlar sana destek olmak için zaman harcayıp uğraşıyor, bilgiler veriyor, güç vermeye çalışıyor. Ettiğin laflara bak.
Hiçbirimiz senin durumunda değiliz o zaman konuşmayalım mı? Biraz kendine gel ve evladın için uğraş. Onun geleceği için. Belki bugüne kadar söylediklerini yapamadın ama bundan sonrasını değiştirebilirsin. Güçleri sana yetiyor onların. Çünkü kabulleniyorsun.
Sen önemlisin, evladın önemli. bunların farkına var ve insanları azarlamak yerine DİNLE. Kimse senin kötülüğüne konuşmuyor, kimse seninle alay etmiyor.

Bencede otturup iki sayfa yazi yazip bizlerin ne kadar anlayissiz ve hosgörüsüz insanlar oldugumuzu yazacagina git polise mail at dimi, o yüzden diyorum iste niyeti yok diye. Bulurlarmis, alirlarmisss, tabi ki duyuyoruz okuyoruz neler neler oluyor dogru, ama bisey olur diye de otturup hayatinin gecmesini bekleyemezsin, en fenasida cocugunu kaderine terk edip gidemezin konu sahibi

Emin ol buradaki insanlardan binbir sikintidan gecmis insanlar. Herkes sana yardim etmek akil vermek istedi. Sen anlamak istemiyorsun. Haline uzulmesem parmaklarimi yorup mesaj bile yazmam. Biz istiyoruz ki Allah korusun sen de 3. Sayfa mansetlerine cikan bir kadin olma. Cunku korkunc bir ortamda yasiyorsun. Bizlere ettigin hakaretleri de psikolojinin bozuk olmasina veriyorum. Benim bi tane patlatirdim lafima alindiysan da ozur dilerim onu kendine getirmek manasinda demistim.

sen hiç yorum yapma bana.

sen hiç yorum yapma bana.
Neden sekerim? Dogrular mi batti?

Ablacim bak tekrar diyorum güzel güzel, tamam kötü seyler yasamissin, ama simdi o diger ablalarin yazdigi gibi git ihbar et mail olarak, resimlerini at, cocugunu da al kucagina cik disari sonra polislerle. O cocugu orda birakma!

Korkundan besleniyorlar.
Kocan manyak bunu kabul ediyorum. Çocuğunu alıp gözüne soka soka gitme elbette. Anasına bıçak falan çektiği için korkuyorsun. Ama korktuğun için üstüne geliyor.
Adım gibi eminim ben polis gelse sen oradan polis eşliğinde kurtulsan aklı biraz başına gelir. Elbette boşanmaman için seni tehdit de edecek. Çünkü korkutarak sana istediği her şeyi yaptırmaya alışmış.
Ama korktuğunu belli etmezsen ve polisi arkana alır oradan çocuğunla beraber kurtulursan emin ol çok farklı olacak. İzini kaybettirebilirsin. Sığınmaevinde çocuğuna bakanlar olacağı için rahat iş bulursun. Zamanlada başka bir şehirde yaşam kurarsın kendine.
Sadece korktuğunu belli etme ve cesur ol biraz. Polise kafa tutamaz o. Onun gücü anasına karısına yetiyor. Kadınları sindirerek güçlü olduğunu sanan biri işte. Emin ol karşısında polisi görünce süt dökmüş kedi olacak.

çocuğunu şimdi alamayacağını söylüyorsun
bence bırakman çok büyük bir hata ama bari sen çöp dökmeye çıkar gibi çık git evden sığınma evine yerleş ne diyeyim yaa valla artık kendi derdimin üstüne bide bu konu boğdu beni

hem bana hem aileme ne bilim korkuyorum işte suçlarlar beni biz sana ne yaptıkda polisi aradın durduk yere flan derle. insanlar ne der diye yaşamaktan bıktım zaten artık

Hiç bir bok edemezler korkma sakın,bırak insanları artık ne derlerse desinler..

hem bana hem aileme ne bilim korkuyorum işte suçlarlar beni biz sana ne yaptıkda polisi aradın durduk yere flan derle. insanlar ne der diye yaşamaktan bıktım zaten artık

Çocuğunu bırakır gidersen sana ne olacağını söyleyeyim mi?
Şiddet bu kez ne yazık ki oğluna yönelecek. Her aklına geldiğine anan seni bıraktı gitti diyecek, anne şefkatinden uzakta babası tarafından itilerek büyütülecek. Ve gördüğü hep şiddet olduğu için, annesinin şefkatinden sevgisinden uzakta olduğu için, terk edildiği için hırçınlaşacak. Ve hırçınlaştıkça gördüğü şiddeti kendi de uygulamaya başlayacak.
Bunu mu istiyorsun?
Oğlun ileride büyüsün ve aynı babası gibi biri olsun mu istiyorsun?
Yada kocan sana sinirlendikçe hırsını ondan mı alsın istiyorsun?
Sürekli annesinin terk ettiğini düşünerek mi büyüsün istiyorsun?
Eğer dünyaya savunmasız bir varlığı getirdiysen sorumluluğunu canın pahasına da olsa alman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…