- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
internetten yapılcağını bilmiyodum bende.. bilseydim yapardım. yada evden arandıgını bilseydim arardım ama o anda o korkudan aklıma bile gelmedi tek yaptıgım şey camdan bağırmak oldu rezil ettim kendimiBak ben internetten polise ulaşıldığını bilmiyordum, ne güzel sana destek olmak isteyen kadınlar bunu yazdılar. Öğrenmiş olduk.
Bu kadar uzun uzun sitem edeceğine tanımadığın kadınlara, polise ihbar yazdın mı?
İhbar yazsan gelip seni alırlar ve çocuğunla beraber gidersin sığınma evine. Hatta çocuğun yaşıtı çocuklarla orada barınırken iş arayabilirsin düzenini kurabilirsin.
Sitem etmek yerine neden adım atmıyorsun?
Tamam telefonu bilmiyordun, dayın gelmedi gidemedin hastaneye savcılığa falan e hadi mail at polise başvur.
Bak ben internetten polise ulaşıldığını bilmiyordum, ne güzel sana destek olmak isteyen kadınlar bunu yazdılar. Öğrenmiş olduk.
Bu kadar uzun uzun sitem edeceğine tanımadığın kadınlara, polise ihbar yazdın mı?
İhbar yazsan gelip seni alırlar ve çocuğunla beraber gidersin sığınma evine. Hatta çocuğun yaşıtı çocuklarla orada barınırken iş arayabilirsin düzenini kurabilirsin.
Sitem etmek yerine neden adım atmıyorsun?
Tamam telefonu bilmiyordun, dayın gelmedi gidemedin hastaneye savcılığa falan e hadi mail at polise başvur.
Emin ol buradaki insanlardan binbir sikintidan gecmis insanlar. Herkes sana yardim etmek akil vermek istedi. Sen anlamak istemiyorsun. Haline uzulmesem parmaklarimi yorup mesaj bile yazmam. Biz istiyoruz ki Allah korusun sen de 3. Sayfa mansetlerine cikan bir kadin olma. Cunku korkunc bir ortamda yasiyorsun. Bizlere ettigin hakaretleri de psikolojinin bozuk olmasina veriyorum. Benim bi tane patlatirdim lafima alindiysan da ozur dilerim onu kendine getirmek manasinda demistim.Dogru soyluyorsunuz bu yasima kadar hic biseyi dogru duzgun yapamadim ne evlilik yapabildim ne karilik ne annelik.. bu ailede en cok ezilen oglum oldu zaten :'( kavgalardan piskolojisi bozuldu cocugumun... ben rahatina duskun biri degilim eger oyle olsaydim arkadaslar daha hamileyken dayak yemeye basladigimda gider aldirirdim cocugumu. boyle seylere gelemem katlanamam derdim. oldu iste bi hata ettik oldu bu cocuk geri donusu yokki hayatim hatalardan ibaret zaten... ben burda sadece yasadiklarimi snlattim arkadaslar size ama gorunen o ki alay konusu olmusum.. anne olsmadim dogru duzgun bunlarida aglayarak yazihofum size cogunuz yapmacik buldunuz beni insnmadiniz ben bu dunyada hic kimseye garanamadim hic bi zaman anlasilamadim iyi niyetimden kaybettim hep. simdi duygu somurusu yapma dersiniz... benim konusma derdimi anlatma yetenegim yok yazma yetenegim var bu yuzden burda sinirlenince kiziyorum istedigimi yaziyorum kendimi anlatabiliyorum. ama yuz yuze olsak konusamam asla.. beni esim oldurse gikim cikmaz aglamaya bile utanirim yapim bu cunku. hep bu yuzden kaybettim ya zaten.. 16 yasimda evlenmeye kalktim hayirsizin birine kactim 17de anne oldum anneligi anlayamadim kendim cocuktum.. suan 20yim ogluma iyi bi anne olamadim kv deme iyi bi gelin ve kocama iyi bi es. hala kucugum. bazi srylerden cok korkuyorum psikolojik baski var ustumde. kendime guvenim yok. hayat guvencem yok suan cebimde 3 kurusum yok altinim yok.. telefonum yok yanimda duran ailem akrabalarim yok. sadece bu hayatta benim icin bi cocugum vardi bundan sonra oda yok... gercekten agzi olan konusuyor derler ya sizdekide o hesap. ben bunlari soluyorum ama karsimdaki ne hisseder derdi yok sizde. burdaki insanlari gercekten insan sandim bi konu actim. ama bi agzima edilmedigi kaldi. yok orda olsam seni pataklarim yok soyle yaparim yok boyle.. bi tekmede siz vurun diye konu acmadim ben be. destek olursunuz hosgoruyle knusuruz sanmistim ama cogunuz insanliktan nasibini almamis insanlarsiniz dunya sizin etrafinizda donuyo saniyosunuz... belki benim yasadiklarimin yarisini yasayamazfiniz ama uzaktan akil vermek cok kolay bende baskalarina veririm burdan akil. Cocugumu alamam vermezler dihorum size bu keyif meselesi degil allahin hanzolari polis kanun tanirmi sizce. Hadi aldim zorla diyelim. Hersey unutulduktan sonra cikmazlarmi karsima? Almazlarmi eninde sonunda elimden cocugumu? Gercekten yasamayan bilmezmis halden anlamazsiniz hep birilerine laf sokma cabasindasiniz. Ama artik ben yokum. allah razi olsun hepinizden saolun ya baska ne diyimki.
sen hiç yorum yapma bana.Bencede otturup iki sayfa yazi yazip bizlerin ne kadar anlayissiz ve hosgörüsüz insanlar oldugumuzu yazacagina git polise mail at dimi, o yüzden diyorum iste niyeti yok diye. Bulurlarmis, alirlarmisss, tabi ki duyuyoruz okuyoruz neler neler oluyor dogru, ama bisey olur diye de otturup hayatinin gecmesini bekleyemezsin, en fenasida cocugunu kaderine terk edip gidemezin konu sahibi
Neden sekerim? Dogrular mi batti?sen hiç yorum yapma bana.
yapamamNeden sekerim? Dogrular mi batti?
Ablacim bak tekrar diyorum güzel güzel, tamam kötü seyler yasamissin, ama simdi o diger ablalarin yazdigi gibi git ihbar et mail olarak, resimlerini at, cocugunu da al kucagina cik disari sonra polislerle. O cocugu orda birakma!
yapamam
korkuyorum abla.O zaman cok mantikli bi aciklama yap ki, bizde hepimiz diyelim, haaa kiz hakli anacim
korkuyorum abla.
korkuyorum abla.
hem bana hem aileme ne bilim korkuyorum işteSana zarar verirler diyemi korkun..
annem için daha cok korkuyorum bişey yaparlarsa ömür boyu vicdan azabı çekerim benAnnene söylede gelsin yanına senide alsın gitsin..
hem bana hem aileme ne bilim korkuyorum iştesuçlarlar beni biz sana ne yaptıkda polisi aradın durduk yere flan derle. insanlar ne der diye yaşamaktan bıktım zaten artık
hem bana hem aileme ne bilim korkuyorum iştesuçlarlar beni biz sana ne yaptıkda polisi aradın durduk yere flan derle. insanlar ne der diye yaşamaktan bıktım zaten artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?