- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Yok yani saka gibi okuyorum kahroluyorum sonra bir cevaplar bir cevaplar evet cok guzel bak kendini ifade edebiliyormus iste e be kizim git o canavarlara da konussana boyle deli deliyi gorunce sopasini saklar demisler azicik da sen deli ol . biz de cinnet gecirdik kimsenin basina gelmesin biliyoruz yani ama seninkisi cinnet gecirmek degil cinnetimsi gibi bir sey korkundan cinnet bile geciremiyosunDikkat et, simdi sanada eser gürler dogrulari söylüyorsun diye bide küstah küstah alay eder gibi
belki kızanlar olacak ama en baştada konu sahibi.anne vardır ana vardır diye bir laf var.çok doğru bir laf...ama sen ikisinide olmayı becerememişsin hiç kusura bakma.bir anne ne olursa olsun evladını orda bırakmaz.sen beni öldürürler diye çocuğunu bırakıyorsun ve haftada bir iki kez görürüm diyorsun ya ben çalışan anneyim ve iş yerindeyken oğlumu deli gibi özlüyorum sen haftada görmeyi söylüyorsun kusura bakma ama bence sen özgür bir hayat istiyorsun ve çocuğun sana bağ olmasını istemiyorsun.havlayan köpek ısırmaz kardeş unutma sen polise gitsen herşey hallolur aslında.şimdiye kadar sessiz kaldığından herkes seni ezmiş birde arkanda kimse yok diye ama bak polisi al bakalım arkana kim ne yapacak sesin çıksın bakalım ne olacak.burdaki insanlar neler söylüyor sana ne tavsiyelerde bulunuyor ama hepsi boş anlamıyorsun madem açma kardeş konu falan şuanda sadece o masuma acıyorum üzülüyorum annesiz hatta babasız bir çocuk.birde diyorsun ki benden daha iyi bakarlar zaten gittiğimde ağlamamış hiç çoçuğum diyorsun döndüğüme pişman oldum diyorsun.bunlar nedir ya?sesimi çıkaramam çocuğumu alamam diyorsun öldürürler diyorsun kusura bakma ama bir tek evlenmeyi becerebilmişsin ne anne olmayı ne de evladına sahip çıkmayı becerememişsin?
aynen öyle burda biri birşey dedi mi hemen ter tepki vermesini biliyor ses çıkarmasını biliyor ama evdekilere sesi çıkmıyor.bazı şeyleri bilen bazı şeyleri de işine gelmediği için bilmeyen yapamayan insanlar vardır ya onlardan biri buda.annelik duygusunun zerresi yok içinde.başıma ağrı girdi yeminle yazılarıını okudukçaAynen, cocuk ayagina bag olacak eger yaninda götürürse. Hafta bir görecekmis pehhhh, senin anneligine......
Bende senin gibi diyorum, cocugumu aksam olsunda eve gidip görüm diye saatleri sayiyorum ben. Bunun istedigide sadece tek basina bi hayat baska bisey degil. Ben ne insanlar taniyorum, dil bilmeden yol yordam bilmeden ac kalarak cocuklarina sahip cikanlar. Istemiyo bu istemiyo
aaa yok kayınvalidesi ve kayınpederi ona annesinden daha iyi bakıyormuş hey Allah'ım ya deli olmamak elde değilAllah o cocugu korusun, ona yardimci olsun. Ne ana var ne baba! Sunuda unutma annesi yaninda olmayan cocuga kimse bakmaz. Üc gün bakar bes gün bakar diger gün saldim cayira mevlam kayira.
aynen öyle burda biri birşey dedi mi hemen ter tepki vermesini biliyor ses çıkarmasını biliyor ama evdekilere sesi çıkmıyor.bazı şeyleri bilen bazı şeyleri de işine gelmediği için bilmeyen yapamayan insanlar vardır ya onlardan biri buda.annelik duygusunun zerresi yok içinde.başıma ağrı girdi yeminle yazılarıını okudukça
ne kadar dogru dediniz
Peki sizin oneriniz nedir? Hani sunu yao bunu yap bir durum degil ya? Susup oturmak mi sabredip her gun dua etmek mi? Allah sabredenle beraberdir eyvallah da hicbir sey yapmayip eli kolu bagli her gun siddet gorup ay napicam sabredeyim demek olmuyor bu.
annenin yeri bir olur mu ki canım yaşında oğlum var bir kere geçen yaz babaannede kalmak istedi bir gece ki babannesi üst katımızda izin verdim ama o gece sabaha kadar uyuyamadım içimde resmen bir boşluk oldu sabah olur olmaz hemen çıktım üst kata aldım çocuğu ben dayanamam ne bileyim o anneyse biz neyiz o zman ya da biz anneysek o ne o zaman...insanları anlamak gerçekten zor...Ay hic sorma, is yerindeyim durup durup bakiyorum ki aceba akli basinda biseyler yazarmi diye. Der mi ki evet polisi aradim yada su kurumdan yardim istedim, yada ne olursa olsun evladimla cikicam burdan diye. Ben özlerim diye, bir gece bile birakamiyorum cocugumu kimselere torununu gözünden sakinan anneme babama bile, hanim kizimiz benden daha iyi bakar diye kaynanaya birakacak hemde kendi cocuklarini egitmeyi basaramamis bir kaynanaya. Benim bi arkadasim var, zamaninda anne babasi ayrilinca büyük annede büyümüs, diyor ki keske ac kalsaydim keske sokakda yasasaydim ama annemle büyüseydim.
Bu forumda alinti yapmadan once uyeye sorup izin alinilmiyor.Bak gecicek bu günleri
Ben tam olarak cabanizi anlayamadım hanımefendi? Ben konu sahibesi ile muhatabim , peki sizin benden alıntı yapmanizin sebebi nedir?
Polemik için bana gelmeyin önerimi ben arkadaşa sundum ,heberiniz yok çünkü bu platformdan değil
Artı olarak ben hangi yorumumda hiç bisey yapmayın dedim dusunuyorum animsayamadim, sonra geri dönüp okudum yine bulamadım
Acaba siz yanlis alıntı mi yaptınız ?
Lütfen okuma yazma becerinizi anlamak için de kullanın
Son olarak ise, ben o insanlar için yapacak durum yok yazdım, yanı o taktik bu taktik tutmuyor hayatına bak! acaba siz bunun neresinde otur?! Bisey yapma gizli oznesini bulup cikarttiniz,olmadi yanlış adres ..
Bu forumda alinti yapmadan once uyeye sorup izin alinilmiyor.
Amacim asla polemik cikartmak degildi burada bu kadar insan cikis yolu gosterirken bu mesajiniz ustune fikrinizi merak ettim ki cevabimi da almis oldum fikir vermekten cok laf cambazligina soyunmussunuz. O insanlar icin yapacak sey yok ama bu kizi o hayattan kurtarmak icin yapacak sey cok. Yoksa zaten her turlu perisan olacak.
Benim anlama becerim gayet yerinde bunu sorgulamak da sizin haddinize degil keza tavrinizdan sonra muhattabim degilsiniz bundan sonra.
Size sabir dilerim. Sabir sabir ya sabir :)
https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
şuraya adres ve şartlarınızı girin, telefona erişiminiz olmadığını yazın. ben illa ki dikkate alınacağını düşünüyorum, o kadar da muz cumhuriyeti değiliz henüz.
Dogru soyluyorsunuz bu yasima kadar hic biseyi dogru duzgun yapamadim ne evlilik yapabildim ne karilik ne annelik.. bu ailede en cok ezilen oglum oldu zaten :'( kavgalardan piskolojisi bozuldu cocugumun... ben rahatina duskun biri degilim eger oyle olsaydim arkadaslar daha hamileyken dayak yemeye basladigimda gider aldirirdim cocugumu. boyle seylere gelemem katlanamam derdim. oldu iste bi hata ettik oldu bu cocuk geri donusu yokki hayatim hatalardan ibaret zaten... ben burda sadece yasadiklarimi snlattim arkadaslar size ama gorunen o ki alay konusu olmusum.. anne olsmadim dogru duzgun bunlarida aglayarak yazihofum size cogunuz yapmacik buldunuz beni insnmadiniz ben bu dunyada hic kimseye garanamadim hic bi zaman anlasilamadim iyi niyetimden kaybettim hep. simdi duygu somurusu yapma dersiniz... benim konusma derdimi anlatma yetenegim yok yazma yetenegim var bu yuzden burda sinirlenince kiziyorum istedigimi yaziyorum kendimi anlatabiliyorum. ama yuz yuze olsak konusamam asla.. beni esim oldurse gikim cikmaz aglamaya bile utanirim yapim bu cunku. hep bu yuzden kaybettim ya zaten.. 16 yasimda evlenmeye kalktim hayirsizin birine kactim 17de anne oldum anneligi anlayamadim kendim cocuktum.. suan 20yim ogluma iyi bi anne olamadim kv deme iyi bi gelin ve kocama iyi bi es. hala kucugum. bazi srylerden cok korkuyorum psikolojik baski var ustumde. kendime guvenim yok. hayat guvencem yok suan cebimde 3 kurusum yok altinim yok.. telefonum yok yanimda duran ailem akrabalarim yok. sadece bu hayatta benim icin bi cocugum vardi bundan sonra oda yok... gercekten agzi olan konusuyor derler ya sizdekide o hesap. ben bunlari soluyorum ama karsimdaki ne hisseder derdi yok sizde. burdaki insanlari gercekten insan sandim bi konu actim. ama bi agzima edilmedigi kaldi. yok orda olsam seni pataklarim yok soyle yaparim yok boyle.. bi tekmede siz vurun diye konu acmadim ben be. destek olursunuz hosgoruyle knusuruz sanmistim ama cogunuz insanliktan nasibini almamis insanlarsiniz dunya sizin etrafinizda donuyo saniyosunuz... belki benim yasadiklarimin yarisini yasayamazfiniz ama uzaktan akil vermek cok kolay bende baskalarina veririm burdan akil. Cocugumu alamam vermezler dihorum size bu keyif meselesi degil allahin hanzolari polis kanun tanirmi sizce. Hadi aldim zorla diyelim. Hersey unutulduktan sonra cikmazlarmi karsima? Almazlarmi eninde sonunda elimden cocugumu? Gercekten yasamayan bilmezmis halden anlamazsiniz hep birilerine laf sokma cabasindasiniz. Ama artik ben yokum. allah razi olsun hepinizden saolun ya baska ne diyimki.
Dogru soyluyorsunuz bu yasima kadar hic biseyi dogru duzgun yapamadim ne evlilik yapabildim ne karilik ne annelik.. bu ailede en cok ezilen oglum oldu zaten :'( kavgalardan piskolojisi bozuldu cocugumun... ben rahatina duskun biri degilim eger oyle olsaydim arkadaslar daha hamileyken dayak yemeye basladigimda gider aldirirdim cocugumu. boyle seylere gelemem katlanamam derdim. oldu iste bi hata ettik oldu bu cocuk geri donusu yokki hayatim hatalardan ibaret zaten... ben burda sadece yasadiklarimi snlattim arkadaslar size ama gorunen o ki alay konusu olmusum.. anne olsmadim dogru duzgun bunlarida aglayarak yazihofum size cogunuz yapmacik buldunuz beni insnmadiniz ben bu dunyada hic kimseye garanamadim hic bi zaman anlasilamadim iyi niyetimden kaybettim hep. simdi duygu somurusu yapma dersiniz... benim konusma derdimi anlatma yetenegim yok yazma yetenegim var bu yuzden burda sinirlenince kiziyorum istedigimi yaziyorum kendimi anlatabiliyorum. ama yuz yuze olsak konusamam asla.. beni esim oldurse gikim cikmaz aglamaya bile utanirim yapim bu cunku. hep bu yuzden kaybettim ya zaten.. 16 yasimda evlenmeye kalktim hayirsizin birine kactim 17de anne oldum anneligi anlayamadim kendim cocuktum.. suan 20yim ogluma iyi bi anne olamadim kv deme iyi bi gelin ve kocama iyi bi es. hala kucugum. bazi srylerden cok korkuyorum psikolojik baski var ustumde. kendime guvenim yok. hayat guvencem yok suan cebimde 3 kurusum yok altinim yok.. telefonum yok yanimda duran ailem akrabalarim yok. sadece bu hayatta benim icin bi cocugum vardi bundan sonra oda yok... gercekten agzi olan konusuyor derler ya sizdekide o hesap. ben bunlari soluyorum ama karsimdaki ne hisseder derdi yok sizde. burdaki insanlari gercekten insan sandim bi konu actim. ama bi agzima edilmedigi kaldi. yok orda olsam seni pataklarim yok soyle yaparim yok boyle.. bi tekmede siz vurun diye konu acmadim ben be. destek olursunuz hosgoruyle knusuruz sanmistim ama cogunuz insanliktan nasibini almamis insanlarsiniz dunya sizin etrafinizda donuyo saniyosunuz... belki benim yasadiklarimin yarisini yasayamazfiniz ama uzaktan akil vermek cok kolay bende baskalarina veririm burdan akil. Cocugumu alamam vermezler dihorum size bu keyif meselesi degil allahin hanzolari polis kanun tanirmi sizce. Hadi aldim zorla diyelim. Hersey unutulduktan sonra cikmazlarmi karsima? Almazlarmi eninde sonunda elimden cocugumu? Gercekten yasamayan bilmezmis halden anlamazsiniz hep birilerine laf sokma cabasindasiniz. Ama artik ben yokum. allah razi olsun hepinizden saolun ya baska ne diyimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?