Oğlum babaannesine Anne diyor?

Siz darp raporu alsaniz alacaginiz nafaka ve tazminat ile zaten cocuga bakabilirsiniz. Yani mahkemenin size velayeti vermeme ihtimali yok.

Bunu da size 60 kisi yazmis.

ne kadar dogru dediniz

Siz darp raporu alsaniz alacaginiz nafaka ve tazminat ile zaten cocuga bakabilirsiniz. Yani mahkemenin size velayeti vermeme ihtimali yok.

Bunu da size 60 kisi yazmis.
Biliyorum bende dusundum zaten almayi. ama evden cikma gibi bi durumum olamadi. esim evdeydi kv kp elti kayin hepsi evdeydi. kime ne diyip cikabilirdimki. bide kacmaya calisiyo diyip o yuzden seyaparlardi...

Biliyorum bende dusundum zaten almayi. ama evden cikma gibi bi durumum olamadi. esim evdeydi kv kp elti kayin hepsi evdeydi. kime ne diyip cikabilirdimki. bide kacmaya calisiyo diyip o yuzden seyaparlardi...
polisi ara polis eşliğinde gidersin .Darp raporu sayesinde hem tazminat hem de senin ve çocuğun için nafaka alırsın.

çocuğunu bırakma
haftasonu bile göstermezler sana. bıraktı gitti bilmem ne derler.

Once kendinizi kurtarin, tamam.

Evden cikinca karakola gidip, can guvenligim tehlikede, evden kactim, surekli siddet ve tehdit altindayim diyerek polisle eve gidin, cocugunuzu alin onlarla.

Tabi esindir dover diyen bir kisim ahlaksiz polise denk gelmezseniz. Bir kisim dedim ama oldukca yuksek bir yuzde aslinda. Siz ezik degil de haklarinizi biliyor gibi gozukun, o zaman baristirmaya cesaret edemezler.

Gamzeli-Yarimm

Sakın olaki evladını bırakma bu arsız insanların yanında..
Ev ev değilki tımarhane resmen,şayet çocuğun onşların elinde kalırsa inan babası gibi bir canavara dönüşür ilerde..
Buna müsase etme sakın,yanında götür onuda,şayet götüremiyorsan bile polis eşilğinde eve gelip çocuğunu al..

Sığınma evine çocuğunla gitsen kapıda bırak çocuğu demez, çocuğunla birlikte kabul ederler seni. Üst baş çul çaput bırak çocuğunu al çık evden.
Gamzeli-Yarimm çoukla birlikte de sığınabilirsin sığınma evine.
neden bu ürkütücü geliyor sana?
ben ilk etapta kendini kurtar bari desem de gönlüm çocuğunu bırakmamandan yana.
zaten bitmiş senin hayatın.
kurtulacaksan çocukla beraber kurtul bu bataklıktan.
polis merkezinin yerini biliyormusun bari?

Su durum da bile size sizin akliniza ihtiyacim yok diye trip atabiliyosun. Yoksa kendin hallet bu isi gorelim. Sana burda abla olarak yol gostermeye calisiyoruz yasadigin ortamdan dolayi mantikli dusunemiyosun. Ve evet yine soyluyorum miymiysin. Eltin de o eve gelin gitti. Ama senin kadar ezilen var mi ? Yok.

Peki sizin oneriniz nedir? Hani sunu yao bunu yap bir durum degil ya? Susup oturmak mi sabredip her gun dua etmek mi? Allah sabredenle beraberdir eyvallah da hicbir sey yapmayip eli kolu bagli her gun siddet gorup ay napicam sabredeyim demek olmuyor bu.

Dikkat et, simdi sanada eser gürler dogrulari söylüyorsun diye bide küstah küstah alay eder gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…