- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
hiç bilmiyorumcanım benim . burada her yoruma böyle bunalma lütfen.
al git diyen olur.
boşa kocanı diyen olur.
rest çek diyen olur ama sen kendi hayatını yaşıyorsun. olayların içinde olan sen olduğun için ne yapmak gerektiğini en iyi sen bilirsin.
yani inanamıyorum . nasıl bi yerdesin.
iyi ki açmış camı bağırmışsın.
sus sus nereye kadar.
sen de kendini anlat artık mahalleye. durumunu bilirlerse belki kaynanan kayınpederin de korkarlar ele güne karşı böyle davranmaktan
çok şaşkınım . napcaksın ya sen .
tamam..Gamze iyi yazanıda beğeniyosun, kötü yazanıda..
Anca beğeniyosun,sinir oldum burda..
Hadi artık daha fazlasını yap,
Gamze cim cocugunu birakma..papağan oldum burda..Bırakma, bırakma..kıyamican tabii, kıyma dil bu..Etten, kemikten, senin canından bi insan..
Ne demiştik? önce kendine saygı duy, sonra çocuğ istesende bırakamazsın zaten..
Gittiğinde hergün rezil olduğundan dahami fazla rezil olacaksın?
Bidefada bitecek, korkma lütfen..
Önce kendin git, sonra polisle dönüp çocuğunu al..
Unutma kocan zaten hasta, ona kimse cocuk mocuk vermez..
2 bucuk yasindaki cocugu devlet anneden ayırmaz, ikinizede bakar.
Ayy içim şişti Gamzeeee
gelişme flan yok abla ya aynı herşeyyoğlum çok hasta oldu hissetti sanki gidiceğimi kusup duruyo ne yese kusuyo
bugün anneme anlattım durumu böle böle dayım gelmedi beni almaya bende sıgınma evine gitmeyek arar verdim dedim. gitme sakın buraya gel ben sahip çıkarım sana diyor ne yapim sizce
Çocuğunla mı gideceksin tek başına mı? Oraya gittiğinde peşinden gelmeyecekler mi? Sen bütün ihtimalleri biliyorsun da bize soruyorsun.bugün anneme anlattım durumu böle böle dayım gelmedi beni almaya bende sıgınma evine gitmeyek arar verdim dedim. gitme sakın buraya gel ben sahip çıkarım sana diyor ne yapim sizce
bugün anneme anlattım durumu böle böle dayım gelmedi beni almaya bende sıgınma evine gitmeyek arar verdim dedim. gitme sakın buraya gel ben sahip çıkarım sana diyor ne yapim sizce
Gamze ciddi misin???? Şuan o kadar sevindim ki anlatamam... Bu düşüncelere ulaşmana çok çok çok sevindimArkadaslar bu aksam dediklerinizi dusundum ve hakli oldugunuza sizi dinlemeye karar verdimmm:) sanirim ben cocugu alip kacmaktan korkmuyomusum sadece karsi tarafi dusunuyomusum cunku torunlarina ve esim ogluma resmen tapiyo o olmazsa ölur perisan olurlar hep bunlari dusunerek caydirmisim kendimi ama birden icime cesaret geldi gebersinler dedim. Sizin dediginiz gibi kaybedecek neyim var. O daha ana kuzusu babasiz yapar ama annesiz yarim kalir. Karar verdim cocugum olmadan hiccc biyere gitmicemmm ucunda olumde olsa oglumun yolunda oleyim.. Ama suan cok hasta biraz iyilessin benim aklimi basima getirdiniz siz ne dogru konusmussunuz korkunun ecele faydasi yok artik cesaretlendim ben bi anneyim ve 3 defa yaptigim hatayi birdaha yapmicam evladima sahip cikicam. Onu kendime baglicam zamanla ki bana anne demeye basladiiiiii.. Tesekkur ederim hepinize iyiki varsiniz. Ama biraz daha sabir lazim kavga beklicem ablalarim esim bana son kez vursun ki o annda ev telinden polisi ariyim gelip beni ve oglumu alsin ve direk rapor cikarmaya elimde delil olsun. Ordan ennnnn uzak siginma evine :) direk dava acicam ve mahkemeye gitmeden halledicem isi olduda bitti ama herseyi cicugumla yapicam ona gul gibi bakicam. Ise bile girsem cocugumuda yanimda goturcem ayri eve ckicam oglumu magdur etmicem her istedigini yapicam insallah bana cok dua edin bu evden evladimla cikayim iyi ki varsiniz kizlarrrr havalara ucuyorum suannnnn
Arkadaslar bu aksam dediklerinizi dusundum ve hakli oldugunuza sizi dinlemeye karar verdimmm:) sanirim ben cocugu alip kacmaktan korkmuyomusum sadece karsi tarafi dusunuyomusum cunku torunlarina ve esim ogluma resmen tapiyo o olmazsa ölur perisan olurlar hep bunlari dusunerek caydirmisim kendimi ama birden icime cesaret geldi gebersinler dedim. Sizin dediginiz gibi kaybedecek neyim var. O daha ana kuzusu babasiz yapar ama annesiz yarim kalir. Karar verdim cocugum olmadan hiccc biyere gitmicemmm ucunda olumde olsa oglumun yolunda oleyim.. Ama suan cok hasta biraz iyilessin benim aklimi basima getirdiniz siz ne dogru konusmussunuz korkunun ecele faydasi yok artik cesaretlendim ben bi anneyim ve 3 defa yaptigim hatayi birdaha yapmicam evladima sahip cikicam. Onu kendime baglicam zamanla ki bana anne demeye basladiiiiii.. Tesekkur ederim hepinize iyiki varsiniz. Ama biraz daha sabir lazim kavga beklicem ablalarim esim bana son kez vursun ki o annda ev telinden polisi ariyim gelip beni ve oglumu alsin ve direk rapor cikarmaya elimde delil olsun. Ordan ennnnn uzak siginma evine :) direk dava acicam ve mahkemeye gitmeden halledicem isi olduda bitti ama herseyi cicugumla yapicam ona gul gibi bakicam. Ise bile girsem cocugumuda yanimda goturcem ayri eve ckicam oglumu magdur etmicem her istedigini yapicam insallah bana cok dua edin bu evden evladimla cikayim iyi ki varsiniz kizlarrrr havalara ucuyorum suannnnn
Amin allah razi olsun hepinizdennn ben bile inanamiyorum kendime suan icimdeki korku nereye gittii:) ne bu cesarettGamze ciddi misin???? Şuan o kadar sevindim ki anlatamam... Bu düşüncelere ulaşmana çok çok çok sevindim
Sonunda cesaretini ortaya çıkarıyorsun
Her şey en güzeli en hayırlısı olsun sen ve oğluşun için. Güzel dileklerim seninle, aferin kız :)
Valla ablacim bi 183 u bide polis numarasini biliyorum o :)))))) en kisa zamanda evladimla cikip uzaklara gitmek nasip olsun insssKarar için tebrik ederim . Ben konuya marjinal fikirlerimi yazdığımda banlıydın . banlıyken gözünün açıldığını düşündümRabbim yardımcın olsun . Elinde hiç sosyal hizmet uzmanın filan numarası var mı ? İstersen bir kerede onlarla konuş :) Daha garanti olsun işin .
Valla ablacim bi 183 u bide polis numarasini biliyorum o :)))))) en kisa zamanda evladimla cikip uzaklara gitmek nasip olsun insss
Ordan ennnnn uzak siginma evine :) direk dava acicam ve mahkemeye gitmeden halledicem isi olduda bitti ama herseyi cicugumla yapicam ona gul gibi bakicam. Ise bile girsem cocugumuda yanimda goturcem ayri eve ckicam oglumu magdur etmicem her istedigini yapicam
Kadın Sığınma Evleri Adres Ve Telefonları
İstanbul Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi
0212 292 77 39
İstanbul Üniversitesi Çapa Erişkin Psikiyatri
0212 414 24 10
Küçükçekmece Belediyesi Kadın Konukevi
0212 411 06 00-41
Kadıköy Belediyesi Kadın Konukevi
0216 414 38 61-62
canım polis gelmeden şiddet görmeden de bu evlere sığınma talebinde bulunabilirsin
http://www.devlette.com/kadin-siginma-evlerine-nasil-basvurabilirim-ne-kadar-kalabilirim/
Bu adreste durumu güzelce anlatmış
Sakın kararından vaz geçme
Siz kararlı olduktan sonra devamı da gelir.
Bir sonraki fiziksel şiddeti bekleyip beklememek sizin kararınız. Orada kalın vs diyemiyorum çünkü eşiniz gibi bir manyagın ne yapacagı belli olmaz. Hemen gidin de diyemiyorum çünkü siz zaten gidecek olsanız o gün rapor alma imkanınız varken dayınızı beklemezdiniz. Demek ki karar vermeniz biraz uzun sürmüş.
Kendinizce bir plan yapmışssınız madem... Tek diyebilecegim kararlı olun, bu hayatta sizden ve evladınızdan başka hicbir şey daha degerli olmasın sizin için.
Konunuzda kendi annesini anlatan, şimdi gayet güzel hayatları olan kadınların hikayeleri size örnek olsun. İnsan isteyince, inat edince neler yapıyor...
Sıgınma evi ile ilgili şunu belirteyim, çocugunuzu işe götürmenize gerek yok, ilk gittiginizde zaten ücretsiz kres imkanınız oluyor. Daha sonra ayrı eve cıktıgınızda da maddi durumunuza göre bu konuda farklı destek imkanlarınız olur.
Zaten siz tamamen ayrılmış olursanız, eşiniz ve ailesi bu duruma alışmış olursa yeni kurdugunuz hayatınızda annenizden siz işteyken cocuk bakımı konusunda yardımcı olmasını isteyebilirsiniz.
Ancak ilk etapta cocukla beraber ayrıldıgınızda adresi belli olan bir yere gitmemeniz sizin için daha iyi olur bence.
Evet ilk basta uzak bi siginma evine gitmeyi dusunuyorum cunku annemin adresini biliyorlar ve ilk gidecekleri yer orasi. Bu sefer cok kararliyim cok dusundum soyle yapsam ne olur boyle yapabilirmiyim diye cocugumu uyuturken 1 saat dusundum. Artik buyudu bebek degil herseyi anliyo akli eriyo gittigimde onu biraktigimda bana kizicak aricak haliyle aglicak ilk basta gormeyince evde.. Sabah mutfaktaydim beni aradi acaba benim annem nerde diyerek:) dedim ben bu cocugu simdi nasil birakayim. Kac gundur kacmak vardi aklimda. Hic kimseyi deil sadece oglumu dusundum tam tmm gidiyorum derken hastalandi kiyamadim cocuguma. Hissetti sanki gidecegimi. Cunku gecendede aynisi olmustu ona gorunmeden gittim ama pesime cok agladi duymstum.. En azindan bu sefer oglunu terketmedi annelik yapti sahip cikti derler belki.. Cunku sunu anlamiyorum kardesim. Hem godicem diyince cocugu sana hayatta vermeyiz diyolar gidincede cocuk annesiz kaldi diyolar madem oyle verin bana kalmasin annesiz mantiksiz insanlar ya. Ayrica usretsiz kresi yardim ettiklerinide bilmiyordum cok iyi olur bunlar tesekkur ederim
Arkadaslar bu aksam dediklerinizi dusundum ve hakli oldugunuza sizi dinlemeye karar verdimmm:) sanirim ben cocugu alip kacmaktan korkmuyomusum sadece karsi tarafi dusunuyomusum cunku torunlarina ve esim ogluma resmen tapiyo o olmazsa ölur perisan olurlar hep bunlari dusunerek caydirmisim kendimi ama birden icime cesaret geldi gebersinler dedim. Sizin dediginiz gibi kaybedecek neyim var. O daha ana kuzusu babasiz yapar ama annesiz yarim kalir. Karar verdim cocugum olmadan hiccc biyere gitmicemmm ucunda olumde olsa oglumun yolunda oleyim.. Ama suan cok hasta biraz iyilessin benim aklimi basima getirdiniz siz ne dogru konusmussunuz korkunun ecele faydasi yok artik cesaretlendim ben bi anneyim ve 3 defa yaptigim hatayi birdaha yapmicam evladima sahip cikicam. Onu kendime baglicam zamanla ki bana anne demeye basladiiiiii.. Tesekkur ederim hepinize iyiki varsiniz. Ama biraz daha sabir lazim kavga beklicem ablalarim esim bana son kez vursun ki o annda ev telinden polisi ariyim gelip beni ve oglumu alsin ve direk rapor cikarmaya elimde delil olsun. Ordan ennnnn uzak siginma evine :) direk dava acicam ve mahkemeye gitmeden halledicem isi olduda bitti ama herseyi cicugumla yapicam ona gul gibi bakicam. Ise bile girsem cocugumuda yanimda goturcem ayri eve ckicam oglumu magdur etmicem her istedigini yapicam insallah bana cok dua edin bu evden evladimla cikayim iyi ki varsiniz kizlarrrr havalara ucuyorum suannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?