- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
60 sayfa olmus konu nereden nereye geldi. Iki gun once kayni kapisini tekmelemis bir suru rezalet cikmis. Esi bir gun once gec uyandi diye dovmus esi kendi annesine bicak ceken bir insan vs vs. Anlayacaginiz olay babaanneye anne demekten cok daha vahim.Ben orda kadin soginma evine gidin oglunuda al yazik size felan orayi okudum ona istinaden yazdim.hepsini okumaya mecalim.yetmezegerki yanlis sa tepkim kusura bakmayin hepsini okuyamicam.maalesef
Boşa yormayın kendinizi, işe yaramayacaktır..
Eşofmanlı şevket hoca diyorya..
"Biz bunu gamzeye kaçdefa anlattık..baltayla anlattık,matkapla anlattık..Anlamayan anlamıyor
Dun dayim gelmedi beni almaya hic bi zaman istemediler beni...o gelseydi beraber gidip rapor alcaktim aksama kadar bekledim ama ne aradi ne geldi..
elvan, yorumlarının yüzde 90 ına katılırım normalde, ama buna katılamadım.
sence annesi gerçekten iyi bakabilecek mi bu çocuğa?
gerçekten anneyi yerden yere vurmak için söylemiyorum bunu ama 16 yaşında kocaya kaçmış, 20 yaşına kadar şiddet görüp susup oturmuş, dayak yerken ağlamaya utanıyorum diyecek kadar kendini savunmaktan aciz bir kadın annelik yapabilir mi? zaten gözü yemiyor, o çocuğu tek başına büyütemeyeceğiini düşünüyor, bizim dememizle alsa 3 gün sonra pes edip o eve geri dönecek her şey çok daha kötü olacak, hani konu ne olursa olsun, yapamam dediğimiz anda kaybetmişizdir ya, baştan yapamam diyip kaybetmiş bir insan var karşımızda.
anladığım kadarıyla çocuk zaten babannesini anne gibi benimsemiş, babanne de çocuğa düşkün, bence annesinden iyi bakarlar ona.
konu sahibi önce bi kendini kurtarsın da... sonra düzenini kurunca isterse alsın çocuğunu.
Haklısın. Bunu fark ettim ben de.
Ama en azında şiddet eğilimi olmayan bir anne diye düşündüm açıkçası.
Çünkü anneden bin beter bir baba var. Dayak, şiddet, bıçak çekme. Bu ailede o çocuk potansiyel bir manyak olur. En azından annesi bakabilir diye düşündüm ama belki de haklısındır.
Cok uzuldum ya boyle insanlari.allah beter etsin kardesim sen bi an evvel cocugnu al polise biyere kac neler goruoruz evladona yazik bi zarar verebilirler lutfen ordan ayril ya60 sayfa olmus konu nereden nereye geldi. Iki gun once kayni kapisini tekmelemis bir suru rezalet cikmis. Esi bir gun once gec uyandi diye dovmus esi kendi annesine bicak ceken bir insan vs vs. Anlayacaginiz olay babaanneye anne demekten cok daha vahim.
Cocugumu birakip gedemedim kiyamadim ona
Gamze iyi yazanıda beğeniyosun, kötü yazanıda..Su durum da bile size sizin akliniza ihtiyacim yok diye trip atabiliyosun. Yoksa kendin hallet bu isi gorelim. Sana burda abla olarak yol gostermeye calisiyoruz yasadigin ortamdan dolayi mantikli dusunemiyosun. Ve evet yine soyluyorum miymiysin. Eltin de o eve gelin gitti. Ama senin kadar ezilen var mi ? Yok.
Gamze cim cocugunu birakma..papağan oldum burda..Bırakma, bırakma..kıyamican tabii, kıyma dil bu..Etten, kemikten, senin canından bi insan..Cocugumu birakip gedemedim kiyamadim ona
canım benim . burada her yoruma böyle bunalma lütfen.lütfen zorlamayın çok çaresiz hissediyorum kendimi yapamam çocugumu alıp gidemem
yani inanamıyorum . nasıl bi yerdesin.arkadaşlar dün en korktugum gün oldu sormayın başıma gelenleriöğlen namaz kılıyordum odamın kapısı kilitliydi biliyosunuz evdekilerle konulmuyorum kaç haftadır odamdan çıkmıyordum... çocugumda odadaydı bende namaz kılıyordum. kaynanamda salonda kahvaltı ediyordu... ordan bana bağırmaya basladı çocugu gönder buraya diye. namaz sırasında karşılık veremedim sonra cocuk ağlamaya basladı içeri gidicem diye... namazım uzun surdu biraz cocuk ağladı içerdende bana bağırmaya basladı kv... sonra namazım bitti. baktım 12 yasındaki en küçük kaynım bana bağırdı içerden açsana ulan kapıyı diye. açtım kapıyı kime diyon sen flan dedim sanane açarım açmam karşılık verdim... girdim içeri.. baktım kaynanam sinir krizi geçirmiş o sırada. eltim kocasını aramış en büyük kaynımı geldi eve noldu kim yaptı flan diye sordu onlara. eltim salağıda artık kocasına ne anlattıysa kaynım kapımı tekmelemeye basladı aç ulan kapıyı a....... kızı öldürcem seni diye bagırmaya basladı.. elimde telefon yok kimi aricam korktum camdan alt bakkala bağırdım abi polisi ara öldürcekler beni diye bütün mahalle önüme toplandı bende bi yandan korkudan ağlıyorum. kapı kırılsa dövcekler beni . sonra eşime kim haber verdiyse ev tlefonunu aradı açtım eve gel çabuk kapıyı tekmeliyo abin öldürcek beni dedim... onlarda o sırada hastaneye gitmişler. eşim geldi noldu kapıyı nie açmadın flan o nda bende gerçekten dediğiniz gibi cinnet geçirdim anlattım herşeyi o sırada baygınlık geçirmişim. gözümü hastanede açtım. ben boşanmak istiyorum dedim ya ayrı ev yada gidicem dedim. işte ne ayrı evi nasıl geçincez bizimkiler ne der flan bende dedim ozaman gtçem. neyse konusuldu halledildi ailesiyle aramız düzeldi. bu sabahta eşim beni 12ye kadar uyudum diye dövdü kolum boynum hep iz. foto çektim delil olsun diye. faceden anneme ulaştım işte anlattım herşeyi. dayıma söylemiş oda yarın gelip alcak beni burdan inş dua edin bana nolur
Cocugumu birakip gedemedim kiyamadim ona
gelişme flan yok abla ya aynı herşeyyGamze hep dedik sana çocuğunu sakın bırakma diye değilmi...
Kıyılırmı hiç o minik evlada,evde durumlar nasıl varmı bir gelişme..
Gideceksende oğlunuda al yanına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?