Oğlum babaannesine Anne diyor?

Ben orda kadin soginma evine gidin oglunuda al yazik size felan orayi okudum ona istinaden yazdim.hepsini okumaya mecalim.yetmez egerki yanlis sa tepkim kusura bakmayin hepsini okuyamicam.maalesef
60 sayfa olmus konu nereden nereye geldi. Iki gun once kayni kapisini tekmelemis bir suru rezalet cikmis. Esi bir gun once gec uyandi diye dovmus esi kendi annesine bicak ceken bir insan vs vs. Anlayacaginiz olay babaanneye anne demekten cok daha vahim.

Dun dayim gelmedi beni almaya hic bi zaman istemediler beni... o gelseydi beraber gidip rapor alcaktim aksama kadar bekledim ama ne aradi ne geldi..

Darp raporu almak icin dayınıza ihtiyacınız yok. Karakola gidip sikayette bulundugunuzda "nerede anan bababan dayın?" demiyor kimse. Kocaman kadınsınız.
Bunu tek başınıza yapmış olsaydınız eve polis esliginde geri döner cocugunuzu da alır giderdiniz.

"Sıgınma evleri vs tüm telefonlar var, valizim de hazır, cocugum oldugu için kalıyorum" demiştiniz bir konuda. Çocukla beraber oradan ayrılmanızın mümkün oldugunu yazarak harekete geçmeniz için ısrarcı olmuştum ben de.
Şimdi cocugunuzu bırakmaktan bahsediyorsunuz. Gerçekten nedeni ne?

Çocukla giderseniz annenizin evine gelir zarar verirler diye mi?
Çocuga bakamam diye korkmanız mıdır?
Yoksa çocukla evden cıkmanızın şu an zor oldugunu düşünmeniz mi?
Kendi aileniz mi istemiyor cocugunuzu?
Geçici süreyle velayet davası görülene kadar mı?
Düşünceniz tam olarak nedir yani?

1 hafta sonra evi terketmedim esimle duzeldim Allaha sukur cok iyiyiz 1 haftadir dovmuyor diye bir konu acilabilir merakla bekliyorum. Insan sanmistim burdakileri yazmişsin da burdaki tum hanımlar mantık çerçevesinde duzgun fikirler verirken polemik cikarmaya calisip hakaret eden sendin. Yazan parmaklara yazık bence laf anlayana anlatilir okudukca sinir basiyor artik

Haklısın. Bunu fark ettim ben de.
Ama en azında şiddet eğilimi olmayan bir anne diye düşündüm açıkçası.
Çünkü anneden bin beter bir baba var. Dayak, şiddet, bıçak çekme. Bu ailede o çocuk potansiyel bir manyak olur. En azından annesi bakabilir diye düşündüm ama belki de haklısındır.

Bende fikrimi degistirdim, almasin cocugu yanina. Kendine bakamayan insan cocuga nasil bakacak. Ki derdide bence cocuguna güzel bi gelecek sunmak degil, rahat etmek, oh gel keyfim gellere cikabilmeler.

Konu sahibi haklisin, birak o cocugu orda, git. Allaha emanet o yavruda.

Daha da konu sahibine tek kelime edersem iki olsun.

Burada insanlara paragraflarca yazmayi, dayim gelmedigi icin gidemedim demeyi biliyor ama o kadar kadin dernegine, polise tek cumle yazmiyor.

Madem kacmak istiyorsunuz, madem gidecektiniz de dayiniz gelmedigi icin gidemediniz, bu kadar insan cozum sunuyor niye hicbirine bile yanasmiyorsunuz?

Cocuklu cocuksuz meselesini gectim siz kendinizi bile cikarmak istemiyorsunuz oradan.

Kendinizi hapsettiginiz odanizda icinizi dokup vakit gecirmek istiyorsunuz ama kusura bakmayin ben artik sizin icin uzulup stres yapamayacagim.

Hicbir seye de zorlamiyorum. Istediginiz gibi yasayin.

Selametle.

Konuda ne olmus hanimlar 60 sayfayi okuyamadim? Çocuk babannesine anne demis ama sonra dovmus mu kim dovmus? Konu sahibi neden size insan degilsiniz diyor? Babam boyle pasta yapmayı nereden ogrendi?

Gamze bunaldim artık bu kadar pasif olmadan sana bir sürü secenek sunduk hala korkuyorum diyosun çocuğu da alicagin yok belliki bırak şunları tek başına polise kaç git durumu anlat dön al cocugunuda ya nasıl birakicaksin bebeğini hiç mi için acimiyo o çocuğun yüzüne bakınca

Cok uzuldum ya boyle insanlari.allah beter etsin kardesim sen bi an evvel cocugnu al polise biyere kac neler goruoruz evladona yazik bi zarar verebilirler lutfen ordan ayril ya

Defalarca yazıldı evet onun tek gideceği yer şu an çocuğuyla kadın sığınma evi başka yere gidemez ama konu sahibi çok cesaretsiz korkuyor haksız da sayılmaz aslında neler yaşamış ve nasıl bir ortamda yaşıyor allah yardımcısı olsun

Gamze iyi yazanıda beğeniyosun, kötü yazanıda..
Anca beğeniyosun,sinir oldum burda..
Hadi artık daha fazlasını yap,
Cocugumu birakip gedemedim kiyamadim ona
Gamze cim cocugunu birakma..papağan oldum burda..Bırakma, bırakma..kıyamican tabii, kıyma dil bu..Etten, kemikten, senin canından bi insan..
Ne demiştik? önce kendine saygı duy, sonra çocuğ istesende bırakamazsın zaten..
Gittiğinde hergün rezil olduğundan dahami fazla rezil olacaksın?
Bidefada bitecek, korkma lütfen..
Önce kendin git, sonra polisle dönüp çocuğunu al..
Unutma kocan zaten hasta, ona kimse cocuk mocuk vermez..
2 bucuk yasindaki cocugu devlet anneden ayırmaz, ikinizede bakar.
Ayy içim şişti Gamzeeee

Son düzenleme:
lütfen zorlamayın çok çaresiz hissediyorum kendimi yapamam çocugumu alıp gidemem
canım benim . burada her yoruma böyle bunalma lütfen.
al git diyen olur.
boşa kocanı diyen olur.
rest çek diyen olur ama sen kendi hayatını yaşıyorsun. olayların içinde olan sen olduğun için ne yapmak gerektiğini en iyi sen bilirsin.

yani inanamıyorum . nasıl bi yerdesin.
iyi ki açmış camı bağırmışsın.
sus sus nereye kadar.
sen de kendini anlat artık mahalleye. durumunu bilirlerse belki kaynanan kayınpederin de korkarlar ele güne karşı böyle davranmaktan
çok şaşkınım . napcaksın ya sen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…