- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
canım alo 183 var. kadın yaşlı çocuk hattı. şiddet görenler için daha çok .Amin allah razi olsun hepinizdennn ben bile inanamiyorum kendime suan icimdeki korku nereye gittii:) ne bu cesarett
Umarım Gamzecan.. Umarım yaparsın..Arkadaslar bu aksam dediklerinizi dusundum ve hakli oldugunuza sizi dinlemeye karar verdimmm:) sanirim ben cocugu alip kacmaktan korkmuyomusum sadece karsi tarafi dusunuyomusum cunku torunlarina ve esim ogluma resmen tapiyo o olmazsa ölur perisan olurlar hep bunlari dusunerek caydirmisim kendimi ama birden icime cesaret geldi gebersinler dedim. Sizin dediginiz gibi kaybedecek neyim var. O daha ana kuzusu babasiz yapar ama annesiz yarim kalir. Karar verdim cocugum olmadan hiccc biyere gitmicemmm ucunda olumde olsa oglumun yolunda oleyim.. Ama suan cok hasta biraz iyilessin benim aklimi basima getirdiniz siz ne dogru konusmussunuz korkunun ecele faydasi yok artik cesaretlendim ben bi anneyim ve 3 defa yaptigim hatayi birdaha yapmicam evladima sahip cikicam. Onu kendime baglicam zamanla ki bana anne demeye basladiiiiii.. Tesekkur ederim hepinize iyiki varsiniz. Ama biraz daha sabir lazim kavga beklicem ablalarim esim bana son kez vursun ki o annda ev telinden polisi ariyim gelip beni ve oglumu alsin ve direk rapor cikarmaya elimde delil olsun. Ordan ennnnn uzak siginma evine :) direk dava acicam ve mahkemeye gitmeden halledicem isi olduda bitti ama herseyi cicugumla yapicam ona gul gibi bakicam. Ise bile girsem cocugumuda yanimda goturcem ayri eve ckicam oglumu magdur etmicem her istedigini yapicam insallah bana cok dua edin bu evden evladimla cikayim iyi ki varsiniz kizlarrrr havalara ucuyorum suannnnn
Yesil gozlu serrt abla sende gor taktir ett:) aklim basima geldi ilk defa mantikli bisey yazdim bakk
haydı bakalmCesaretin bittigi anda de hep yesil-gozlu duysa neler neler der diyeAslinda sana en büyük cesaret oglun Gamzecim. Onun gelecegi icin cok güzel bi karar vermissin, bunun devaminida getir :)
belki böyle gözü açık olursan sana karşı davranışları da değişir. keşke ilk başka ilk dayakta bunu yapsaydın. o zaman bak devamı gelir miydi. korkarlardı senden.haydı bakalm
Iste ona cok pismanim ya ilk vurmasinda burnum kanamisti o evi basina nasil yikmadim diye yiyip bitiriyom kendimi..belki böyle gözü açık olursan sana karşı davranışları da değişir. keşke ilk başka ilk dayakta bunu yapsaydın. o zaman bak devamı gelir miydi. korkarlardı senden.
Selam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyoreşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar..
olsun. geçmişi unut geleceğe bakIste ona cok pismanim ya ilk vurmasinda burnum kanamisti o evi basina nasil yikmadim diye yiyip bitiriyom kendimi..
sana anne demesini isteyen bir çocuk istiyorsan doğuruver bir tane de
kayınvalidesine söylemesini söylemişBune demek şimdi allah aşkına konuyu okumadan şöyle dalıp yorum yapıyorsunuz ya pess
sana anne demesini isteyen bir çocuk istiyorsan doğuruver bir tane de
kayınvalidesine söylemesini söylemiş
farkettim yanlış okuduğunuzu ben kaynanasına desin diyorum madem anne demesini istiyorsun ufak bir çocuğun kendin bir tane doğur de kaynanaya anlamında dedimÇok çok pardonyazarhanim35 hnm bu kaynana çıldırttı beni ondan şaftım kaydı biraz
Gamzeli-Yarimm Gamze ne yaptın, iyi misin?
Umarım cesareti kırılmamıştır, kötü şeyler olmamıştır..Tam da onu soracaktım
Umarım cesareti kırılmamıştır, kötü şeyler olmamıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?