Oğlum babaannesine Anne diyor?

Umarım Gamzecan.. Umarım yaparsın..
Allah yardımcın olsun, kendine güven gerisi gelir ablacım.
Dua'larımız seninle

benim oğlum da 2 yaşı yeni bitti çalıştığım için
babannesi bakıyor evde herkes anne dediği için kv me
oda anne diyo ama konuşurken babanne vs diyorlar yada benim
anne olduğumu biliyor yani.ona sadece babanne olduğunu bldiği halde herkes anne
deyince diyor hoşuna gidiyo o ayrı da konuşurken anne vs denmez yani.
seninki baya tuhafmış yani evladını evlat torunu da torun gib sevmeli insanlar
çok meraklıysa doğuraymış senle birlikte çok kızıyorum böyle şeylere.
benim kide en başlarda dediğin gibiydi ama sonra düzeldi bide ilk torundu
farklı yaklaşımlar da bulundu.tepkini koy anne değil annecim babanne de vs gibi.

Yesil gozlu serrt abla sende gor taktir ett:) aklim basima geldi ilk defa mantikli bisey yazdim bakk

Edecektim zaten, dedim bi hepsini okuyayim. Afferim ablacim, evladina sahip cik. Bak ne güzel kendin demissin, babasiz büyürde annesiz yarim kalir diye :) Hakkinda hayirlisi, Allaha emanet olun ikinizde. Dualarim sizinle :*

Taviz vermemelisin gerekirse ayrı eve çıkma konusunu gündeme getir. Evlat senin ve eşinin. Haddini aşmış kv. Sınırlarını çiz. İyilik edeyim derken büyük kötülük ediyor. Cahillikten bunlar hep.

Hadi bakalım Gamzeli-Yarimm umarım bu kararlılığından vazgeçmezsin her şey daha güzel olur senin ve oğlun için allah yardımcın olsun bizi habersiz bırakma

Umarım cesareti kırılmamıştır, kötü şeyler olmamıştır..

Bende bundan çok korkuyorum işte. O kadar cok ki burda her gun erken yasta evlenip eziyet goren kadinlar. Bazıları anlik cesaretle kurtuluyor bazilari cekmeye devam ediyor :/ Umarım gamze kurtulabilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…