Oglum dersten kaçmış acilll yardım

Sıkışince oda yalana başvurur hemen bazılarına çocuğu bile alet etmiş olmasından supheliyim

Cnm anneannede internet var ordan giriyor
Galiba haklısın telefonuma internet paketi alıp ona versemmi acaba

Çok saol allah razı olsun
Spor yok yüzmeye gidiyordu bıraktı bisiklet sürerdi kış geldi birde teok var çalışması
Gerek
Gerçektenhiç vakti yok çalışmalı bol bol dersi de kötü

Çok saol allah razı olsun
Spor yok yüzmeye gidiyordu bıraktı bisiklet sürerdi kış geldi birde teok var çalışması
Gerek
Gerçektenhiç vakti yok çalışmalı bol bol dersi de kötü

Faaliyetler çocuğun derslerine olumlu katkı sağlıyor merak etmeyin.
Benim kızım ikinci sınıfa gidiyor. İki ayrı etüde gidiyor. Okuldan sonra yarım gün ve hafta sonları ayrı bir programı var...
Yüzmeye de gidiyor ve satranç dersi alıyor..
Derslerinde çok başarılı..

Sıkışince oda yalana başvurur hemen bazılarına çocuğu bile alet etmiş olmasından supheliyim

Size uzuldum maddi acidan zordayim demissiniz bence oglunuza diyin ki biraz elimiz rahatlasin sana bir telefon alacagim ama lutfen aramizda bundan sonra yalan olmasin..
Otorite sizde olsun ,benle oyun oynuyor demissiniz bunu yapacak cesareti bile olmamasi lazim siz onun icin didinirken..
Babayla ortak karar alin hemen hoykurmesin,celallenmesin cocuk buyutmek sadece annenin gorevi degil babada babalik yapsin biraz ki siz helak olmayin ..

Ve de arkadaşımın dediği gibi şu anda ergenlik dönemi..
Bence ona çok değerli olduğunu hissettirin.
Ama bu sadece sözle olmuyor biliyorsunuz..
Bazı akşamlar sinemaya gidin, yemeğe çıkın ve onunla sohbet edin.
Yemeğe çıktığınızda sadece ona odaklanın..
İşe yarayacak..

Cnm bu durumda dersaneye yazdirdim bisiklet aldım yüzmeye de yazdiririm telde alırım gerekirse yeterki bana bunu yapmasın
Zaten çok fazla telde oyun oynuyor internet al dedi kabul etmedim bilseydim önlem alırdım isyerindeyim aglamakliyim

Ayrıca babası ona hakaret ediyor bağırıyor onurunu kırıyor babasını bu işe karirtirmasam iyi olcak

Uzulmeyin bu kadar erken farkettiniz mutlaka bir cozum bulacaksiniz..
Cocuklarin gozu bir seyde kalmasin diye anne babalar cirpiniyor ama surekli verici de olmamak lazim ,o da anne babaya ve kendine karsi sorumluluklarini bilmesi gerekli..
Konusmaniz kisa ve net olsun sonra kafa utulemek olarak algiliyorlar bu donemde gozlerinin icine bakarak konusun,suclar gibi degil ama yanlis oldugunu vurgulayarak,uzuldugunuzu belirterek..
Ileride bos gezen biri olarak mi hayatina devam etmek ister yoksa saygin biri olarak mi ?
Sorun o anlatsin cok buyuk dert degil simdi ama onlem alinmali..

Onunla çok vakit geciremiyoruz bu doğru
Ders yüzünden sürekli derse gönderiyorum aksamlari oda inatla çalışmıyor Sök ile geçti düşün (bir tek pazarları beraberiz)

Bu sene teok var dersaneye verdim yine calismiyor

Cnm anneannede internet var ordan giriyor
Galiba haklısın telefonuma internet paketi alıp ona versemmi acaba

Belkide arkadaşlarıyla beraber oyun oynamak istiyor olabilir gün içerisinde anneannesinde giriyorsa yeterli bnce haftada bir arkadaşlarıyla 1 saat int cafeye gitmesine izin verebilirsin erkek çocukları çok sever arkadaşlarıyla toplanıp oyun oynamayı ama liseye geçince bi telefon alsan iyi olur arkadaşarından eksik hissederse kendini daha çok sorun çıkabilir

Lütfen çocuğunuza zaman ayırın..
Ben de çalışıyorum..
İki küçük çocuğum var.
Babalarından boşanalı çok oldu..

Ama mutlaka onlara zaman ayırıyorum.
Ve bu zamanı ayırırken kendimi tamamen onlara veriyorum..
Çocukların böyle davranışlarla bize sinyal veriyorlar ya ebeveynlerine..
Aslında suç değil yaptıkları..
Zorlayarak bişey elde edemezsiniz..
Ve gerçekten ergenlik çok zor bir süreç..

Ben onunla vakit geçirmek istemezmiyim dersinden kalmak diye aklım çıkıyo ama ne ders yürüyor ne kaliteli zaman gecirebiliyoruz

Ben onunla vakit geçirmek istemezmiyim dersinden kalmak diye aklım çıkıyo ama ne ders yürüyor ne kaliteli zaman gecirebiliyoruz

Ama sonuçta dersleri de iyi değil..
Siz onunla zaman geçirmeye başlarsanız ve kendini değerli hissetmeye başlarsa herşey yoluna girecek..
Kendi isteyecek çalışmayı ve başarılı olmayı..

Bence izin vermeyin cunku gercekten internet kafelerin tehlikeli oldugunu dusunuyorum degisik tipler olabiliyor.Bence internet kafeye gitmesindense evinizde olsun arkadaslarida arada kendileri gelsin yani iciniz rahat olur okuldanda kacmaz ama odul ceza sistemi uygulamalisiniz yoksa bagimlilik olur.Bu sene sinav senesi mesela diyin ki su sinavdan su kadar puan cekersen alacagim soz seklinde arada da ufak tefek hediye alirsiniz hem derse yogunlasir hem kalbi kirilmaz

kulağını çekin şimdiden böyle olursa lise de düşünemiyorum. Eşinizle alın karşınıza güzelce konuşun

merhaba canım çok güzel anlatmısızınız

bende boşanmış anne ve 13 yaşında bir oğlum

oğlumla hep kaliteli vakit geçirdim ama ben ne yaptıysam herzamn bir yanı eksik

dediğiniz gibi ergen olma yolunda ve şimdi benle hiç vakit geçirmek istemiyor sürekli arkadaşları ile gezip tozmak istiyor

Son düzenleme:
sevdasinemalarda kesinlikle kafeye gitmesi çok yanlış

şuan onu tek düşünmesi gereken teog

telefon falan kesinlikle almayın

oğluma babası aldı akıllı telefon inan önüne geçemedim

şimdi evde ne telefon ne de pc kullanmasına izin vermiyorumm

hafta içi tv açılmıyor

çünkü oğlanı çok uyardım kendine plan program yap eğer ben yaparsam biliyorsun demi diye çok uyardım

sonuçlarına da katlanıyor şuan evet biraz beni zorluyor ama oda zamanla anlayacak

önce önündeki bir sınavı atlatması lazım

evet ders çalışmayı sevmiyor 7 yıldır denemdiğin yöntem kalmadı

ama evlat bizim biz elimizden geleni yapacağız

bende akşama kadar çalışıyorum

Oğlunuzun yaşına en yakın kişi olarak onu en iyi ben anlarım.
Öğrenci dediğin dersten de kaçacak, kopya da çekecek.kopya da verecek, yalan da söyleyecek.
Ama bu demek değilki bu yaptıkları cezasız kalacak...
Babasına söylemeyin ama eğer bir daha böyle bişey olursa babana söylerim deyinuyarın.ve bidaha yaparsa da söyleyin.dersten kaçmak o kadar kötü bir durum değil korkmayın hiç bi öğrenci okulu sevmez.ama yaptığı hatalar daha da büyümesin diye önünü alın.uyarın, dinlemezse babaya söylerim deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…