- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Çocuğunuzun yaşı kaç ? Bence çok üstüne gitmeyin neden okula gitmediğini , kaçtığında nerelere gittiğini sorun. Bende kaçardım okuldan ama hep annemın haberı olurduDiğer arkadaşlarım okul kıyafetıyle gelrdi bense günlük kıyfet sizin yaklaşımınız bence çok önemli.
oğlunuzun yaşı kaç
dersten kaçtığını nasıl öğrendiniz
ben de dersten kaçtım ama bunu gidip akşam ben söyledim
okulun başı daha şimdiden neden kaçmışlar bir de bu önemli hani sıkılmak vs için erken
bir eksikleri vs mi varmış da öğretmen bir şey demesin diye kaçmışlar acaba
yanına gıdın derım
Panik yapmayıp okulun rehberlik hocalarından destek alsanız..
Her ne kadar ebeveynlerin birbirinden olayları gizlememesinden yana olsam da baba agresif biriyse söylemeyin bence şimdilik.
Ters bişey yapar çocuğa da iyice okuldan da aileden de nefret eder..
Bu kadar üzmeyin kendınızı dediğim gibi oğlunuzla konuşun.Bende siz gibiydim annemi haberi olurdu
Bunlar internet kafeye kaçmış ben isteyim şu an akşam ne desem kiçok üzgünüm cok
Aksam dışarı da buluşup konuscamBu kadar üzmeyin kendınızı dediğim gibi oğlunuzla konuşun.
En iyisi konuşmak. Baktınız pek dediklerinizi takmıyor destek almanızı öneririm.Aksam dışarı da buluşup konuscam
En iyisi konuşmak. Baktınız pek dediklerinizi takmıyor destek almanızı öneririm.
internet kafe halen var mı
orada ne yapıyor bu da öenmli,
eskdien oyun vs çok popülerdi
geçen bir işim oldu ankarada internet kafe bulamadım
internet kafe okula yakınmış demek ki müdür bulmuş onları
biraz konuşun; internette ne yapıyor
bir de naçizane tavsiyem akıllık telefon almayın
özeniyorlar vs vs ama o paraya eve bilgisayar ve internet alınır denetim ve şifre sizde olmak kaydı ile
Evde internet asla istemiyorum
Baba da heveslisi kavga eder oğlanla o derece
İki seçenek akıllı telefon yada internet kafe ne olur akıl ver ne yapayım (bu arada internet kafeyi kesinlikle gondermiyordum geri çark etmesemmi)
Maddi durumum da asla yok bu ara
ağlama lütfen..yeğenim bir kez yaptı bunu..onu alıp dışarı çıktım bazen gençlerin derslerden sıkılabileceğini bunu abartmadığı başarısını düşürmediği sürece yapılan bu kaçamakların iyi birer anı olabileceğini söyledim.tek şartım aileden bir kişinin nerede ve kimlerle olduğunu bilmesiydi...işe yaradı...şimdi hacettepede tercümanlık okuyor...sigara içmez...iyi biridir....Kızlar merhaba çok kötüyüm
Ben oglumun isteklerine Hayır demeden
Düşünüyorum ve makul olanlara evet derim yalan söylemesin diye
Fakat bir iki yalanini yakalamıştım daha önce bugün de bir arkadaşıyla dersten kaçmış
Ne yapmalıyım nasıl yaklaşmaliyim ki bir daha yapmasın
Baba çok öfkeli ona soylesemmi söylemesemmi sizce
Çok üzgünüm aglicam
internet cafeye izin vermiyorsanız bu kararınızda diretmenizi öneririm.. yada ilerleyen zamanlarda izin verin..şimdi izin verirseniz okuldan kaçmasını ödüllendirmiş veya istediği şeyleri sizin onaylamayacağınız davranışlarda bulunarak elde edebileceği izlenimi verirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?