• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglum dersten kaçmış acilll yardım

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Kızlar merhaba çok kötüyüm
Ben oglumun isteklerine Hayır demeden
Düşünüyorum ve makul olanlara evet derim yalan söylemesin diye

Fakat bir iki yalanini yakalamıştım daha önce bugün de bir arkadaşıyla dersten kaçmış

Ne yapmalıyım nasıl yaklaşmaliyim ki bir daha yapmasın
Baba çok öfkeli ona soylesemmi söylemesemmi sizce

Çok üzgünüm aglicam :(

Çocuğunuzun yaşı kaç ? Bence çok üstüne gitmeyin neden okula gitmediğini , kaçtığında nerelere gittiğini sorun. Bende kaçardım okuldan ama hep annemın haberı olurdu :D Diğer arkadaşlarım okul kıyafetıyle gelrdi bense günlük kıyfet sizin yaklaşımınız bence çok önemli.

oğlunuzun yaşı kaç

dersten kaçtığını nasıl öğrendiniz

ben de dersten kaçtım ama bunu gidip akşam ben söyledim

okulun başı daha şimdiden neden kaçmışlar bir de bu önemli hani sıkılmak vs için erken

bir eksikleri vs mi varmış da öğretmen bir şey demesin diye kaçmışlar acaba

Çocuğunuzun yaşı kaç ? Bence çok üstüne gitmeyin neden okula gitmediğini , kaçtığında nerelere gittiğini sorun. Bende kaçardım okuldan ama hep annemın haberı olurdu :KK70: Diğer arkadaşlarım okul kıyafetıyle gelrdi bense günlük kıyfet sizin yaklaşımınız bence çok önemli.

Bende siz gibiydim annemi haberi olurdu
Bunlar internet kafeye kaçmış ben isteyim şu an akşam ne desem ki :( çok üzgünüm cok

oğlunuzun yaşı kaç

dersten kaçtığını nasıl öğrendiniz

ben de dersten kaçtım ama bunu gidip akşam ben söyledim

okulun başı daha şimdiden neden kaçmışlar bir de bu önemli hani sıkılmak vs için erken

bir eksikleri vs mi varmış da öğretmen bir şey demesin diye kaçmışlar acaba

8. Sınıf cnm
Müdür aradi yerini de tesbit etmiş
Zaten çalışkan değil kaçmış okuldan arkadasiyla şu an İnternet kafede yani :(

Panik yapmayıp okulun rehberlik hocalarından destek alsanız..
Her ne kadar ebeveynlerin birbirinden olayları gizlememesinden yana olsam da baba agresif biriyse söylemeyin bence şimdilik.
Ters bişey yapar çocuğa da iyice okuldan da aileden de nefret eder..

Panik yapmayıp okulun rehberlik hocalarından destek alsanız..
Her ne kadar ebeveynlerin birbirinden olayları gizlememesinden yana olsam da baba agresif biriyse söylemeyin bence şimdilik.
Ters bişey yapar çocuğa da iyice okuldan da aileden de nefret eder..

Aynen
Çocuk bizden nefret ederse yandik
Bizim orda evden kaçanlar bile var bu yaşta
İlk panigim geçti gibi akşam bir kafede buluşup bir pasta eşliğinde konuscam

Ben internet kafeye tamamen karşıyım o yüzden mi kactin desem
Haftanın belli günleri kafeye izinli versem
Yada akıllı telefon mu alsam anneanne den girse
Bizde internet yok

internet kafe halen var mı

orada ne yapıyor bu da öenmli,

eskdien oyun vs çok popülerdi

geçen bir işim oldu ankarada internet kafe bulamadım

internet kafe okula yakınmış demek ki müdür bulmuş onları

biraz konuşun; internette ne yapıyor

bir de naçizane tavsiyem akıllık telefon almayın

özeniyorlar vs vs ama o paraya eve bilgisayar ve internet alınır denetim ve şifre sizde olmak kaydı ile

internet kafe halen var mı

orada ne yapıyor bu da öenmli,

eskdien oyun vs çok popülerdi

geçen bir işim oldu ankarada internet kafe bulamadım

internet kafe okula yakınmış demek ki müdür bulmuş onları

biraz konuşun; internette ne yapıyor

bir de naçizane tavsiyem akıllık telefon almayın

özeniyorlar vs vs ama o paraya eve bilgisayar ve internet alınır denetim ve şifre sizde olmak kaydı ile

Evde internet asla istemiyorum
Baba da heveslisi kavga eder oğlanla o derece
İki seçenek akıllı telefon yada internet kafe ne olur akıl ver ne yapayım (bu arada internet kafeyi kesinlikle gondermiyordum geri çark etmesemmi)

Maddi durumum da asla yok bu ara

Evde internet asla istemiyorum
Baba da heveslisi kavga eder oğlanla o derece
İki seçenek akıllı telefon yada internet kafe ne olur akıl ver ne yapayım (bu arada internet kafeyi kesinlikle gondermiyordum geri çark etmesemmi)

Maddi durumum da asla yok bu ara

internet cafeye izin vermiyorsanız bu kararınızda diretmenizi öneririm.. yada ilerleyen zamanlarda izin verin..şimdi izin verirseniz okuldan kaçmasını ödüllendirmiş veya istediği şeyleri sizin onaylamayacağınız davranışlarda bulunarak elde edebileceği izlenimi verirsiniz..

Kızlar merhaba çok kötüyüm
Ben oglumun isteklerine Hayır demeden
Düşünüyorum ve makul olanlara evet derim yalan söylemesin diye

Fakat bir iki yalanini yakalamıştım daha önce bugün de bir arkadaşıyla dersten kaçmış

Ne yapmalıyım nasıl yaklaşmaliyim ki bir daha yapmasın
Baba çok öfkeli ona soylesemmi söylemesemmi sizce

Çok üzgünüm aglicam :KK43:
ağlama lütfen..yeğenim bir kez yaptı bunu..onu alıp dışarı çıktım bazen gençlerin derslerden sıkılabileceğini bunu abartmadığı başarısını düşürmediği sürece yapılan bu kaçamakların iyi birer anı olabileceğini söyledim.tek şartım aileden bir kişinin nerede ve kimlerle olduğunu bilmesiydi...işe yaradı...şimdi hacettepede tercümanlık okuyor...sigara içmez...iyi biridir....

internet cafeye izin vermiyorsanız bu kararınızda diretmenizi öneririm.. yada ilerleyen zamanlarda izin verin..şimdi izin verirseniz okuldan kaçmasını ödüllendirmiş veya istediği şeyleri sizin onaylamayacağınız davranışlarda bulunarak elde edebileceği izlenimi verirsiniz..

Evet bende bunu dusunerek akıllı telefon alayım anneanne den girsin diyorum

Canim bence aksam eve gelince once bir sor bugun neredeydin diye sonra onu cok uzdugunuzu belirtin.Dertlesin belki derdi vardir.Arkadasi kimmis bir sorun temiz biri mi yani Allah korusun kotu birinede goturebilir oglunuzu internet kafe diye.Oglunuzu cok sevdiginizi dile getirin sık sık.Ona derslerinde basarili olursa akilli telefon ya da bilgisayar alacaginizi soyleyip odullendirin.Internet kafeye gitmektense anneannesinden oynamasi daha makul.Ya da dersinden basarili olursa anneannesinden oynayacagini falan soyleyin.Ev ortaminda konusmaniz daha iyi giderkende onun sevdigi tatlidan,icecekten alin onu dusundugunuzu vurgulayin yani

Back
X