Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hala devam ediyor mu bu konu ya?
Dersten kaçacak, hatta bazen atılacak belki de.
Çünkü öğrenci olmak bunu gerektirir.
Sonra siz de o eve gelince bir terlik şov yapıp babaya söylemekle tehdit edeceksiniz çünkü anne olmak da bunu gerektirir.
Okuldan al biyere Cirak olarak ver parayida cebinde olmasın siz alın bir sene burnu surtsun cocuk okutmak hayat şartlarını anlasın belki bir senesi heba olur ama on sekilde akıllanir ordan da kaçarsa. Hic bir sekilde harçlık vermeyin yasının verdigi ergenlikle hircinlik olabilir yada uzman bir piskologdan yardım alın bunun icin gelecegini heba ediyor
Okuldan al biyere Cirak olarak ver parayida cebinde olmasın siz alın bir sene burnu surtsun cocuk okutmak hayat şartlarını anlasın belki bir senesi heba olur ama on sekilde akıllanir ordan da kaçarsa. Hic bir sekilde harçlık vermeyin yasının verdigi ergenlikle hircinlik olabilir yada uzman bir piskologdan yardım alın bunun icin gelecegini heba ediyor
Bence çok büyütülücek bi sorun değil zaten devamsızlık sınırı var.Yani sorun ettiğiniz size söylemeden gitmesimi yoksa temel olarak sadece dersten kaçmış olmasımı çok net anlayamadım ama sadece dersten kaçmasııysa bunu herzaman yapamicağı için ve 8. sınıfta çok küçük olmadığı için bence normal.Benim erkek kardeşimde 5.sınıftayken bazen öğleden sonra kaçıp oyun salonuna gidermiş biz kızmadık.Maksimum süresi 10 gün nede olsa.Ne diyelim :) Ama size yalan söylemesiyse problem karşınıza alıp eğer derse girmeyip arkadaşınla biyere gidiceksen bunu bana haber verki herhangi bir durumda seni nerde bulabileceğimizi bilelim aksi halde bir sorun çıkarsa kendi başına halletmek zorunda kalabilirsinki buda senin için oldukça zor olur.Başka bir sebebi yok haber vermenin derseniz hem sizin sok boğaz ettiğinizi düşünerek sizden uzaklaşmaz (çünkü ergenlik) hemde size haber verirken rahatsızlık duymaz.Annemde bi yakamdan düşmüyor herşeye karışıyor diye düşündürürseniz sizden uzaklaşıcağından hiç şüphem yok çünkü.