Oglum doğdu şükür ama

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi

Değişmez. Niye bu kadar önemli kime benzeyip benzemediği, dedesine çekse sevginiz mi bitecek? Ne olursa olsun sizin oğlunuz. İnsanların çocukları engelli, kalıcı hastalıklarla doğuyor da bağırlarına basıyorlar. Gözü niye yeşil değil, saçı niye sarı değil gibi şeylere takılmak ayıp. Annemin bunlara takıldığını bilseydim yıkılırdım.

Gercekten bunu dert olarak mi goruyosunuz? Yeni dogan bi bebekten nasil bi benzerlik bekliyosunuz. Ayrica illa ki anne babaya degil 7 soyada benzer derler. Saglikli olduguna sukredin yeter.

Oo ayni bizim goz renklerimiz bakalim bizimkiler neye benzeyecek
Bebisler dogdugu gibi mi kalirlar canim abartma saglikli sihhatli olsunlar en onemlisi o

Ben yeşil gözlü doğdum kahveye döndü döndü gözlerim. Kardeşim mavi gözlü doğdu, ela gözleri. İkimizde beyaz doğmuşuz o değişmedi. Annem göz rengi değişir de ten değişmez derdi. Bilemiyorum emin değilim.

Aaa sipariş verseydiniz keske istediğiniz gibi olurdu belki tövbe ya.

Benim çocuklarım da doğduklarında bana hiç benzemiyorlrdı
Hatta ikizlerim bizle alakaları bile yoktu
Hiç aklıma gelmedi sizin gibi düşünmek
Ama şimdi üçü de bana benziyor:)

Ya belki de hiç benzemeyecek. Benzemiyor diye sevmeyecek mi yani? Doğum sonrası depresyonudur umarım diyeceğim de bu sendromda bebeğine zarar veren bile olabiliyor. Düşünce stili sağlıksız.

Bu olmadıysa bir daha denersin Doktora sordun mu iade prosedürü vardır

Benim oğlum beyaz doğdu şimdi buğday tenli hatta bı kaç seneye zenci gibi olcak benim paşam diyorum:)
Bizde terslik var o zaman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…