Oglum doğdu şükür ama

Sezeryan oldum ağrıdan öluyorum kucağıma alınca ufacık elleri kolları yüzü kipkirmizi esmer çok değişik hissediyorum bide bende geçen ki haberi izledim hep korkumdu karismasi başıma geldi kesin ama test yapmaya ikna edemiyorum kimseyi. Çok değişik hissediyorum annemle halam bakıyor suan çocuğa

Ya belki de hiç benzemeyecek. Benzemiyor diye sevmeyecek mi yani? Doğum sonrası depresyonudur umarım diyeceğim de bu sendromda bebeğine zarar veren bile olabiliyor. Düşünce stili sağlıksız.
Evet düşüncesi bana da tuhaf geldi
Acaba bebeğim karıştı falan diye mı düşünüyor konu sahibi??

Evet düşüncesi bana da tuhaf geldi
Acaba bebeğim karıştı falan diye mı düşünüyor konu sahibi??

Olabilir onunla alakalı film izleyip haber falan okuduysa. Doğum sonrası depresyonuyla kuruntuya vardırmış olabilir sağlıklı bir ruh hali olduğunu düşünmüyorum. Sanrılara dönüşmez umarım.

Benim oğlum beyaz doğdu şimdi buğday tenli hatta bı kaç seneye zenci gibi olcak benim paşam diyorum:)
Bizde terslik var o zaman:))
Terslik olabilir. Bebekler hakkında bilgim yok. Hatta bizim gözler 1 yaşından sonra dönmeye başlamış, fotoğraflarım var. Saçlar sarı dalgalı melek gibi bi tipmişim. Şimdi tam tersi ten dışında.Keşke dönmeseydi yeşil yeşil bakardım dünyaya.

Şükürler olsun sağlıklı daha doğrusu bize daha bişey demedi kontroller pazartesi. Ama benim değil gibi geliyor
O çok düşük bı ihtimal ama canım
Benim ikizlerim bir ay küvözde kaldılar
Ben 3 gün sonra gördüm
İlk halleriyle şimdiki hallerinden eser yok
Depresyondasıbız galiba
Sakın olmaya çalışın
Emin değilseniz de kimseyi ikna etmenize gerek yok doktoruna söyleyin testi siz yaptırın

Döner evet. Tam tıbbi terimleri bilmiyorum ama ilk doğduğunda bebeklerin gözlerinde sanıyorum bir pigment eksik oluyor o yüzden yeni doğan her bebeğin gözü mavi ya da yeşil görünüyor. Irise pigmentler gelince gözün gerçek rengi çıkıyor.

Gerçi biz tatil kaplıca falan çok gezdik yandık da ondan da olabilir
Yeşil gözlere bende bayılırım ama herkes kahverengi gözlü:)

Evet onu ben de gördüm bir çok bebekte ama saçlar sarı dalgalı olup daha sonra siyah ve düze dönmesi de garip. Galiba genler beni beğenmedi kafasına göre döndü :)))

Saka mi bu
Hayatinizda ilk defa yenidogan bebek gördüğünüzü dusunerek cevapliyim ben , bebek degisir saci da gozu de teni de degisir
Bari degissin de sevin bebeğinizi ne diyim ki ben size

Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin 40 i çıkana kadar 40 tıp değiştirecek o derece diyeyim sana. İlk doğduğunda pek sevimli olmuyor ama gittikçe cildi vs düzelecek buna takılma.sana bir tavsiyem olacak şayet bebeği benimseyip sevemiyorsan bir uzmandan destek al hastaneden cikmadan

Konuyla alakasiz olacak ama ikizleriniz tam kac haftalik dogdular benim de ikizlerim olacak insallah 36. Haftaya ulasmak istiyorum

Doktor bana güvenmiyor musun demez mi? Boyu 52 kg 3.375 başkasında olsa normal gelirdi bana suan ufak yaratık gibi geliyor ve ilk defa suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Ben ısrar ettim sancim gelmeden 37.haftada doğsun diye ondan mi böyle sanki gözleri de şasi ama kimse bana bişey demiyor zaten kaldiramiyorum zorla emdirmeye calisiyorlar rahmimi kasiyor her hareketi zaten sutte gelmiyor ve suan Evdeki ler normal muhabbet ediyor

Evet onu ben de gördüm bir çok bebekte ama saçlar sarı dalgalı olup daha sonra siyah ve düze dönmesi de garip. Galiba genler beni beğenmedi kafasına göre döndü :)))

Ben yeşil gözlüyüm ela renk lens kullanıyorum siyah saçlı kadınlar da daha vamp ve çekici geliyor bana. Herkes kendinde olmayanı istiyor herhalde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…