- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Evet düşüncesi bana da tuhaf geldiYa belki de hiç benzemeyecek. Benzemiyor diye sevmeyecek mi yani? Doğum sonrası depresyonudur umarım diyeceğim de bu sendromda bebeğine zarar veren bile olabiliyor. Düşünce stili sağlıksız.
Evet düşüncesi bana da tuhaf geldi
Acaba bebeğim karıştı falan diye mı düşünüyor konu sahibi??
Terslik olabilir. Bebekler hakkında bilgim yok. Hatta bizim gözler 1 yaşından sonra dönmeye başlamış, fotoğraflarım var. Saçlar sarı dalgalı melek gibi bi tipmişim. Şimdi tam tersi ten dışında.Keşke dönmeseydi yeşil yeşil bakardım dünyaya.Benim oğlum beyaz doğdu şimdi buğday tenli hatta bı kaç seneye zenci gibi olcak benim paşam diyorum:)
Bizde terslik var o zaman:))
Aaa sipariş verseydiniz keske istediğiniz gibi olurdu belki tövbe ya.
O çok düşük bı ihtimal ama canımŞükürler olsun sağlıklı daha doğrusu bize daha bişey demedi kontroller pazartesi. Ama benim değil gibi geliyor
Terslik olabilir. Bebekler hakkında bilgim yok. Hatta bizim gözler 1 yaşından sonra dönmeye başlamış, fotoğraflarım var. Saçlar sarı dalgalı melel gibi bi tipmişim. Şimdi tam tersi ten dışında.Keşke dönmeseydi yeşil yeşil bakardım dünyaya.
Gerçi biz tatil kaplıca falan çok gezdik yandık da ondan da olabilirTerslik olabilir. Bebekler hakkında bilgim yok. Hatta bizim gözler 1 yaşından sonra dönmeye başlamış, fotoğraflarım var. Saçlar sarı dalgalı melel gibi bi tipmişim. Şimdi tam tersi ten dışında.Keşke dönmeseydi yeşil yeşil bakardım dünyaya.
:))))))iyiymiş o resepsiyon nerde
Evet onu ben de gördüm bir çok bebekte ama saçlar sarı dalgalı olup daha sonra siyah ve düze dönmesi de garip. Galiba genler beni beğenmedi kafasına göre döndü :)))Döner evet. Tam tıbbi terimleri bilmiyorum ama ilk doğduğunda bebeklerin gözlerinde sanıyorum bir pigment eksik oluyor o yüzden yeni doğan her bebeğin gözü mavi ya da yeşil görünüyor. Irise pigmentler gelince gözün gerçek rengi çıkıyor.
Şimdi yazdı konu sahibiOlabilir onunla alakalı film izleyip haber falan okuduysa. Doğum sonrası depresyonuyla kuruntuya vardırmış olabilir sağlıklı bir ruh hali olduğunu düşünmüyorum. Sanrılara dönüşmez umarım.
Konuyla alakasiz olacak ama ikizleriniz tam kac haftalik dogdular benim de ikizlerim olacak insallah 36. Haftaya ulasmak istiyorumO çok düşük bı ihtimal ama canım
Benim ikizlerim bir ay küvözde kaldılar
Ben 3 gün sonra gördüm
İlk halleriyle şimdiki hallerinden eser yok
Depresyondasıbız galiba
Sakın olmaya çalışın
Emin değilseniz de kimseyi ikna etmenize gerek yok doktoruna söyleyin testi siz yaptırın
Doktor bana güvenmiyor musun demez mi? Boyu 52 kg 3.375 başkasında olsa normal gelirdi bana suan ufak yaratık gibi geliyor ve ilk defa suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Ben ısrar ettim sancim gelmeden 37.haftada doğsun diye ondan mi böyle sanki gözleri de şasi ama kimse bana bişey demiyor zaten kaldiramiyorum zorla emdirmeye calisiyorlar rahmimi kasiyor her hareketi zaten sutte gelmiyor ve suan Evdeki ler normal muhabbet ediyorO çok düşük bı ihtimal ama canım
Benim ikizlerim bir ay küvözde kaldılar
Ben 3 gün sonra gördüm
İlk halleriyle şimdiki hallerinden eser yok
Depresyondasıbız galiba
Sakın olmaya çalışın
Emin değilseniz de kimseyi ikna etmenize gerek yok doktoruna söyleyin testi siz yaptırın
Evet onu ben de gördüm bir çok bebekte ama saçlar sarı dalgalı olup daha sonra siyah ve düze dönmesi de garip. Galiba genler beni beğenmedi kafasına göre döndü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?