- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Doktor bana güvenmiyor musun demez mi? Boyu 52 kg 3.375 başkasında olsa normal gelirdi bana suan ufak yaratık gibi geliyor ve ilk defa suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Ben ısrar ettim sancim gelmeden 37.haftada doğsun diye ondan mi böyle sanki gözleri de şasi ama kimse bana bişey demiyor zaten kaldiramiyorum zorla emdirmeye calisiyorlar rahmimi kasiyor her hareketi zaten sutte gelmiyor ve suan Evdeki ler normal muhabbet ediyor
Çıktım dün doğdu bugün evdeyiz gerek yokmuş kalmaya ama ağrım varÖncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin 40 i çıkana kadar 40 tıp değiştirecek o derece diyeyim sana. İlk doğduğunda pek sevimli olmuyor ama gittikçe cildi vs düzelecek buna takılma.sana bir tavsiyem olacak şayet bebeği benimseyip sevemiyorsan bir uzmandan destek al hastaneden cikmadan
34+6 da doğdular canımKonuyla alakasiz olacak ama ikizleriniz tam kac haftalik dogdular benim de ikizlerim olacak insallah 36. Haftaya ulasmak istiyorum
Sezeryan oldum ağrıdan öluyorum kucağıma alınca ufacık elleri kolları yüzü kipkirmizi esmer çok değişik hissediyorum bide bende geçen ki haberi izledim hep korkumdu karismasi başıma geldi kesin ama test yapmaya ikna edemiyorum kimseyi. Çok değişik hissediyorum annemle halam bakıyor suan çocuğa
Acilen destek alin , saglikli düşünmüyorsunuz, hangi hastanedeyseniz doktorunuza soyleyin psikologa yonlendirsinler siziŞükürler olsun sağlıklı daha doğrusu bize daha bişey demedi kontroller pazartesi. Ama benim değil gibi geliyor
Aynen benim oğlan da benden beyazdı doğarken...şimdi buğdaya gidiyor babasının izinden :)Benim oğlum beyaz doğdu şimdi buğday tenli hatta bı kaç seneye zenci gibi olcak benim paşam diyorum:)
Bizde terslik var o zaman:))
Sezeryanda bir süre ağrı olması normal,yanında kalan biri vardır umarımÇıktım dün doğdu bugün evdeyiz gerek yokmuş kalmaya ama ağrım var
Ama bebekler değişir canımDoktor bana güvenmiyor musun demez mi? Boyu 52 kg 3.375 başkasında olsa normal gelirdi bana suan ufak yaratık gibi geliyor ve ilk defa suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Ben ısrar ettim sancim gelmeden 37.haftada doğsun diye ondan mi böyle sanki gözleri de şasi ama kimse bana bişey demiyor zaten kaldiramiyorum zorla emdirmeye calisiyorlar rahmimi kasiyor her hareketi zaten sutte gelmiyor ve suan Evdeki ler normal muhabbet ediyor
Baktım netten Allah korusun zarar vermeyi düşünmüyorum ama 40 gün uyusam uyanınca ağrım da geçse çocukta büyümüş olsa ele avuca gelse istiyorumCanım seni hastanenin psikoloğuna yönlendirsinler postpartum depresyona girmiş gibisin sen.
Ten bembeyaz saçlar doğal siyah, gözler bile siyah, kaşlarımı görsen boya zannedersin siyah, tüyler siyah. Boyuyor musun diyorlar bana. Ensem de kızıl renkli. Yaratık gibi bir şeyim. Yeşil göze bayılırım güzel bi makyajla ön plana çıkar salına salına yürü oh oh.Ben yeşil gözlüyüm ela renk lens kullanıyorum siyah saçlı kadınlar da daha vamp ve çekici geliyor bana. Herkes kendinde olmayanı istiyor herhalde. :)
Annem var ama her gidebilir babam hasta diyeSezeryanda bir süre ağrı olması normal,yanında kalan biri vardır umarım
Oyy zaten her halleriyle pek tatlılar:)))Aynen benim oğlan da benden beyazdı doğarken...şimdi buğdaya gidiyor babasının izinden :)
Ben oğlumun saç ve göz rengini bana benzemesini çok istemiştim...saçlar ok ama göz rengi çekmemiş....olsun sağlıklı olsun yeter
Hem gereğinden fazla tatlı olurmuş o zaman ne gerek var
Masallah 7 aylik olmuslar allah bagislasin34+6 da doğdular canım
Şimdi 7 aylık oldular
Benim gebeliğim zor geçti
Siz bol bol dinlenin stres yapmayın iyi beslenin
her ikiz hamilelerine diyorum bunu
Bir ay küvözde kaldılar ben çok zorlandım o dönem ayrı kalmak yıktı beni
Canım benim o çok değişir üzülürsün sonra nasıl böyle düşündüm diye. Bebeğin evrim geçirecek emin ol. Fotoğrafları görüyorum ay bile farkediyor bebekte. Sıkıntı yapma. Her şey olabilir bu sürpriz kutu gibi düşün. 3 kuşak atanıza benzemiş bile olabilir. Ne çıkarsa bahtına. Üzülme yeni doğum yaptın hepsi doğumdan dolayı bu hislerinin.Baktım netten Allah korusun zarar vermeyi düşünmüyorum ama 40 gün uyusam uyanınca ağrım da geçse çocukta büyümüş olsa ele avuca gelse istiyorum
Ben kumral ela gözlüyüm. Esim beyaz tenli siyah sacli siyah gozlu. Oglum beyaz saçlı albino. Simdi 18 yasinda . kizim kızıl saçlı 13 yaşinda..Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Kan grubuna baktım ilk uyuyor.Ayrıca içini rahatlatacaksa büyük oğlum doğdun da kırmızı yanaklı siyah düz sacliydi, şimdi ise altın rengi saçı kumral. Küçük oğlum esmer mavi gözlüydu, şimdi kumrala dönük ve kahve gözlü. İkiside zayıf doğdu bir ayda yasitlarinin iki katı oldular. Kan aldıklarında kan grubunu iste için rahat olur.ikiside babasının kanı ama küçük olan çocuğumun negatif olanı çıktı oda negatiflik alabiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?