Oglum doğdu şükür ama

Canım seni hastanenin psikoloğuna yönlendirsinler postpartum depresyona girmiş gibisin sen.

Çıktım dün doğdu bugün evdeyiz gerek yokmuş kalmaya ama ağrım var

Konuyla alakasiz olacak ama ikizleriniz tam kac haftalik dogdular benim de ikizlerim olacak insallah 36. Haftaya ulasmak istiyorum
34+6 da doğdular canım
Şimdi 7 aylık oldular
Benim gebeliğim zor geçti
Siz bol bol dinlenin stres yapmayın iyi beslenin
her ikiz hamilelerine diyorum bunu
Bir ay küvözde kaldılar ben çok zorlandım o dönem ayrı kalmak yıktı beni

canım bıraz buyusun benzemeye baslar bırılerıne oyle seyler dusunme.. Ben naparım bılemıyorum nasıl bır cocuk gelcek bellı degıl.. benım esım cok esmer tenı gozlerı yemyesıl ben bembeyaz tenlıyım sut gıbı gozlerım asırı koyu sımdı benım bebek ne olursa kabul edıcem cunku her halukarda bırınden almıs olacak

Benim oğlum beyaz doğdu şimdi buğday tenli hatta bı kaç seneye zenci gibi olcak benim paşam diyorum:)
Bizde terslik var o zaman:))
Aynen benim oğlan da benden beyazdı doğarken...şimdi buğdaya gidiyor babasının izinden :)

Ben oğlumun saç ve göz rengini bana benzemesini çok istemiştim...saçlar ok ama göz rengi çekmemiş....olsun sağlıklı olsun yeter
Hem gereğinden fazla tatlı olurmuş o zaman ne gerek var

Ama bebekler değişir canım
Benimkilerde evrim geçirdiler diyebilirim
Aklınıza takılıyorsa yaptırın ama bence sizinki depresyon
İlerlemeden psikolojik destek alın derim

Ben yeşil gözlüyüm ela renk lens kullanıyorum siyah saçlı kadınlar da daha vamp ve çekici geliyor bana. Herkes kendinde olmayanı istiyor herhalde. :)
Ten bembeyaz saçlar doğal siyah, gözler bile siyah, kaşlarımı görsen boya zannedersin siyah, tüyler siyah. Boyuyor musun diyorlar bana. Ensem de kızıl renkli. Yaratık gibi bir şeyim. Yeşil göze bayılırım güzel bi makyajla ön plana çıkar salına salına yürü oh oh.

Oyy zaten her halleriyle pek tatlılar:)))
Ben kendim esmerim eşim esmer sülale boyu esmeriz oğlum beyaz doğunca sevinmiştim aha ağaracağız artık diye:))))
Ama karardı yavrum da

Masallah 7 aylik olmuslar allah bagislasin
Benin ikizlerim normal yolla oldu ikiz oldugunu ogrenince erken dogumdan dolayi korkmaya basladim. Zaten hep evdeyim oturuyorum. Bebislere alinacaklar konusunda size danisabilir miyim? 3 hafta sonra alisverise basliycam.

Baktım netten Allah korusun zarar vermeyi düşünmüyorum ama 40 gün uyusam uyanınca ağrım da geçse çocukta büyümüş olsa ele avuca gelse istiyorum
Canım benim o çok değişir üzülürsün sonra nasıl böyle düşündüm diye. Bebeğin evrim geçirecek emin ol. Fotoğrafları görüyorum ay bile farkediyor bebekte. Sıkıntı yapma. Her şey olabilir bu sürpriz kutu gibi düşün. 3 kuşak atanıza benzemiş bile olabilir. Ne çıkarsa bahtına. Üzülme yeni doğum yaptın hepsi doğumdan dolayı bu hislerinin.

Ayrıca içini rahatlatacaksa büyük oğlum doğdun da kırmızı yanaklı siyah düz sacliydi, şimdi ise altın rengi saçı kumral. Küçük oğlum esmer mavi gözlüydu, şimdi kumrala dönük ve kahve gözlü. İkiside zayıf doğdu bir ayda yasitlarinin iki katı oldular. Kan aldıklarında kan grubunu iste için rahat olur.ikiside babasının kanı ama küçük olan çocuğumun negatif olanı çıktı oda negatiflik alabiliyormus.

Ben kumral ela gözlüyüm. Esim beyaz tenli siyah sacli siyah gozlu. Oglum beyaz saçlı albino. Simdi 18 yasinda . kizim kızıl saçlı 13 yaşinda..
Ben ve esim hic neden cocuklarimiz bize benzemiyor demedik :))
Allah saglik sihat versin hayirli evlatlar olsunlar cumlesinin evlatlariyla beraber..

Kan grubuna baktım ilk uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…