Teşekkür ederim. Evet yarın götürürüm geçmezse.. sağolunKılal damar çatlağı olduğunu nerden anladınız?
Yakında sağlık ocağı falan varsa yarı götürün baksınlar hem içiniz rahat eder. Geçmiş olsun.
Dediğim gibi fotoğrafta net çıkmamış.çünkü izin vermedi çekmeme Ama çok bariz yakından bakınca...Simdi bu kilcal damar catlamasi mi? Nasil koyuyorsunuz bu teshisleri merak ediyorum. Dusmus carpmis ve kizarmis iste. Damar catlamasi da nerden cikti? Ve evet gecer,zamanla.
E gecer herhalde, herkesin cocugu dusuyor orasi burasi ciziliyor morariyor ve geciyor. Hayatina o sekilde devam eden insan hic gormedim. Sizinki de gecer,belki biraz morarir ama gecer. Gecmis olsunDediğim gibi fotoğrafta net çıkmamış.çünkü izin vermedi çekmeme Ama çok bariz yakından bakınca...
Kılcal damar çatlaması benim de çarpma sonucu başıma gelen en büyük sorunum olduğu için herkesten iyi bilirim nasıl göründüğünü.
Ancak küçük çocuklarda olupta geçen böyle tecrübesi olan var mı onu soruyorum.
Kılcal damar çatlaması kendiliğinden geçmiyor maalesef.. Teşekkür ederim. Umarım geçer.E gecer herhalde, herkesin cocugu dusuyor orasi burasi ciziliyor morariyor ve geciyor. Hayatina o sekilde devam eden insan hic gormedim. Sizinki de gecer,belki biraz morarir ama gecer. Gecmis olsun
İnşallahĆok geçmiş olsun.Geçer annesi aynı şeyleri bizde çok yaşadık .
İnşallah geçerGeçer annesi öyle çok kötü görünmüyor fotoğraftan.
Benimki de geçen sivri köşeye alnını vurdu, kanadı, tam geçti geçiyor derken aynı yeri tekrar vurdu, şimdi mor ;(
Böyle böyle büyüyorlar.. Geçicek inş..
Rica ederim.Dediğim gibi geçiyor belki sizin ki biraz daha farklı bir durumdur.İnşallahben yüzümdekini yıllardır geçiremediğimden çok korktum. Çok teşekkür ederim. ❤
Simdi bu kilcal damar catlamasi mi? Nasil koyuyorsunuz bu teshisleri merak ediyorum. Dusmus carpmis ve kizarmis iste. Damar catlamasi da nerden cikti? Ve evet gecer,zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?