oğlum,evimiz ve calisma hayati :(

cemanne

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
39
47
18
42
Ben bes yildir calisan bir anneyim.esimin ailesi ile birlikte yasiyoruz.oglum 2.5 yasinda.babannemiz bakiyor oglumuza.benim icinden cikamadigim konu;calistigm icin oglumla kocamla yeterince ilgilenemiyorum.tabiki ev islerine de yetisemiyorum. 32 yasindayim 2.cocugu dusunmem gereken bir yastayim galiba.yalniz calisirken bu mumkun degil. Isim cok iyi birakmak istemiyorum ama aileme daha cok zaman ayirmam gerekiyor. Ikilemde kaldim. Siz olsaniz benim durumumda hangisini secerdiniz.

Ayrı eve çıkmayı tercih ederdim.

Zaten kayınvalidenizle oturuyormuşsunuz bu durumda oda razıysa 2.çocuğunuza da bakabilir,

sizin işten çıkmanıza gerek kalmaz

yok razı değilse ve siz 2.çocukta kararlıysanız çıkın o zaman doğurun ikisine de bakın.

kendi evinde yaşadığı halde ikinci çocuğa cesaret edenler var kaldıki kv ile yaşıyorsunuz bakanınız var sanırım bebeği seçerdim ben bu durumda.. hatta ben her durumda bebeği seçerdim. ayrıca neden eve işlere hiç zaman ayıramıyorsun eve çokmu geç geliyorsun haftasonları izinli misin

Yalniz esimin ailesinden yana hicbir sorunum yok.sagolsun 2 yildir oglumuza bakiyorlar. Ben calustigim icin ne eve nede aileme zaman ayiramiyorum. Diger yandan isim de gayet iyi maasim iyi . Celiskideyim yani

Hazır babane bakabiliyorken yap bence 2. yi rahat edersin hem sen hem çocuklar

Bence kayınvalide yanındaysanız 2.çocuğu yapmayın...

Haftasonu izinliyim.evin isinden gucunden saat nasil geciyor anlamiyorum.hafta ici hemen her aksam toparlamama ragmen haftasonu isler dag gibi oluyor.cunku evde sadece benim duzenim gecerli olmuyor anladiniz heralde sebebini.

İsten cikarsaniz ve ikinci çocuk yaparsaniz maddi olarak bakabilecek misiniz? Ve neden ikinci çocuk size illa yapmaliyim dedirten şey nedir...

Ev hanimligina alisabilecek misiniz, çocuğunuzun kreş yaşi gelmiş bir uç sene sonra diğer yavrunuz da kreş okul derken siz evde kayınvalide ile TV bakacaksiniz..

Bence isten cikmaktan çok evinize yardimci birini alin... Kayınvalidenize yardimci olsun yemek temizlik utu konusunda...

Evet allah razi olsun ondan. O da be
illa 2. çocuk şart mıdır?
yani yazdıklarınızın içinde çok istediğinize dair birşey göremedim de..
Evet olsun istiyoruz tek kalmasin oglum

Malesef yardimci ihtimali evimizde gecerli degil.klasik bir ailede gelinim

Siz kaynanadan muzdaripsiniz galiba ???

çalışma saatlerin nedir?
yani bizler de çalışan anneyiz kimseden destek yok,her iş üzerimde.
yarım yarım yapmaya çalışıyorum her işimi.
demek istediğim şanslısın ki oğluna güzel bakan bir kv varmış.
az buçuk yemek filan da yapıyodur bu kadın.
evde nüfus kaç kişi?kv dışındakilerden bahsetmemişsin gerçi.
ama şu anlattığın kadarıyla ev işerine yetişebilmen gerekiyor,yaşantında şu sorduklarımla ilgili bariz bir yük yok ise.
ikinci çocuğa kim bakacak olursa peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…