Deli cesareti diyelum:) bundan oturu bu celiskideyim. Isten ayrilmayi bundan oturu dusunuyorum.iyi bir es anne ve ev kadini olmak istiyorum.kariyer gibi bir derdim yok.e cok sukur ben calismasam esimin maasi yeter bize.kanaatli bir insanimhem eve yetısemıyorsunuz hemde cocuklada ılgılenmıyorsunuz
nasıl bu kadar cesur olabılıryorsunuz sadece merak ettımde
o zaman ısten ayrılmalısınızDeli cesareti diyelum:) bundan oturu bu celiskideyim. Isten ayrilmayi bundan oturu dusunuyorum.iyi bir es anne ve ev kadini olmak istiyorum.kariyer gibi bir derdim yok.e cok sukur ben calismasam esimin maasi yeter bize.kanaatli bir insanim
Esim ben babanne dede gecici olarak amca yasiyoruz evde.bende her isimi yarim yarim yapiyorum dogrusu.birini yapinca digeri eksik kaliyor.çalışma saatlerin nedir?
yani bizler de çalışan anneyiz kimseden destek yok,her iş üzerimde.
yarım yarım yapmaya çalışıyorum her işimi.
demek istediğim şanslısın ki oğluna güzel bakan bir kv varmış.
az buçuk yemek filan da yapıyodur bu kadın.
evde nüfus kaç kişi?kv dışındakilerden bahsetmemişsin gerçi.
ama şu anlattığın kadarıyla ev işerine yetişebilmen gerekiyor,yaşantında şu sorduklarımla ilgili bariz bir yük yok ise.
ikinci çocuğa kim bakacak olursa peki?
Babannemiz yasli.hem dedemize (biraz nazli) hem ogluma bakiyor. Isim iyi ama gonlum oglumdan yana galiba.Kayınvalide bakacaksa 2.ci düşünmeyin
işinizde iyiyse bırakmayın
Yok yok ben de altida cikiyorum yedide evdeyim.sunu yap bunu yap derken gece oluyor.zor tabi calisirken eve bakmak.allah yardimcimiz olsun hepimizin.isim cok iyi sartlarim iyi bundan dolayi tereddut ediyorum.yoksa bi dakka dusunmumbende calısıyorum aksam 6da evde oluyorum
evın her ısı uzerımde
bende aksam 8 -9 gıbı eve gelen bır anne hayal ettım okudugumda
Kocam calismamdan yana degil. En buyuk yatirim evlattir der herzaman.Ama yetistiremem derseniz ya 2.cocugu dusunmeyeceksiniz ya da bir donem ara vereceksiniz. Tabi bu karar da esinizle size ait.
Ben bes yildir calisan bir anneyim.esimin ailesi ile birlikte yasiyoruz.oglum 2.5 yasinda.babannemiz bakiyor oglumuza.benim icinden cikamadigim konu;calistigm icin oglumla kocamla yeterince ilgilenemiyorum.tabiki ev islerine de yetisemiyorum. 32 yasindayim 2.cocugu dusunmem gereken bir yastayim galiba.yalniz calisirken bu mumkun degil. Isim cok iyi birakmak istemiyorum ama aileme daha cok zaman ayirmam gerekiyor. Ikilemde kaldim. Siz olsaniz benim durumumda hangisini secerdiniz.
ozaman işten çıkmanız gerekiyor yada çocuk yapmayacaksınız başka. siz içinizden geleni seçinOglum babannemizi cok zorluyor zaten.kadin cok yoruluyor. Bir cocuk daha ustune atamam.
sanırım evde nufus fazlalıgı oldugu ıcınde aksamları sana ıs dusuyorYok yok ben de altida cikiyorum yedide evdeyim.sunu yap bunu yap derken gece oluyor.zor tabi calisirken eve bakmak.allah yardimcimiz olsun hepimizin.isim cok iyi sartlarim iyi bundan dolayi tereddut ediyorum.yoksa bi dakka dusunmum
Hah iste ben de oyle degil.ben aksam evi biraktigim gibi bulamiyorum.sanırım evde nufus fazlalıgı oldugu ıcınde aksamları sana ıs dusuyor
bızler ıcın durum oyle degıl bız yıkamazsak bulasıklar yıkanmaz yıka dıyende olmaz
2.ciyi istiyorum ama isten ayrilmak kosulu ile tabiki. Oglum benim icin en kiymetlim.daha birinci çocuğa vakit ayıramıyorken 2. düşünmek nasıl bir mantıktır?
hmm madem işten ayrılacaksınız o zaman hem çocuklarınızla hem de eşinizle ilgilenebilrsiniz sanırım. Zaten tempolu davranmaya alışmışsınızdır evde kalınca çok vakit kalır size2.ciyi istiyorum ama isten ayrilmak kosulu ile tabiki. Oglum benim icin en kiymetlim.
Insallah. Evladimin yetistigini buyudugunu gorucem. Benden ogrenecek ogrendiklerini.bu mutluluk herseye deger.hmm madem işten ayrılacaksınız o zaman hem çocuklarınızla hem de eşinizle ilgilenebilrsiniz sanırım. Zaten tempolu davranmaya alışmışsınızdır evde kalınca çok vakit kalır size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?