- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
Iyi guzel dediniz de bizim evde yardimci kadin ihtimali yok.buyuklerimiz istemiyor. Tek olsaydim yardimci alabilirdik.mevcut duruma gore bir yol bulmaya calisiyorum ben. Oyle gorunuyor ki bir sure daha bir sene kadar calisip eve donucem.Ya ben bu çalışmayı çocuk yapmama nedeni görenlere şaşırıyorum açıkçası. Madem maaşınız ve işiniz iyi o zaman o maaşın 3 te birini almıyorum diye düşüneceksiniz ve eve yardımcı tutacaksınız. Bu şekilde hem kayınvalideniz daha az yorulur hem sizde evle ilgilenmek zorunda kalmazsınız. Madem çocuğa babaanne bakıyor o zaman sizde tuttuğunuz kadına temizlikten ütüye her şeyi yaptıracak şekilde ayarlayın siz eve geldiğinizde işle değil çocuklarla ilgilenmiş olursunuz. Zaten bir sene sonra oğlunuzun kreş yaşı gelecek o sırada ikinciyi yaparsınız sizin izin döneminiz bitince biri okulda biri evde olur çocukların. Babaanne birine bakmaya alışık birde yardımcı olunca evde işler yürür. Bu şekilde sizde çocuklar büyüyünce daha iyi okullarda okutmak daha iyi şartlar sunabilmek için işinizden olmamış olursunuz.
Iyi guzel dediniz de bizim evde yardimci kadin ihtimali yok.buyuklerimiz istemiyor. Tek olsaydim yardimci alabilirdik.mevcut duruma gore bir yol bulmaya calisiyorum ben. Oyle gorunuyor ki bir sure daha bir sene kadar calisip eve donucem.
hemde ne muzdarip kadin beni bosatiyor diyim sen anla gerisiniSiz kaynanadan muzdaripsiniz galiba ???
Allah yardimcin olsun oylesi hic cekilmezhemde ne muzdarip kadin beni bosatiyor diyim sen anla gerisini
Oglum kres icin kucuk degilmi daha.2,5 yasinda cunku.ben de isimi sevdigim icin birakmak isrtemiyorum ama olur ki birakirsam evde olmak beni zorlamaz.evi cok seven birr insanim. Hem de calisma hayatindaki insanlarin riyakarliklarindan biktim. Kac yil gecti bu duzene ayak uyduramiyorum.merhaba eğer kayınvalideniz ile mutluysanız ve gerçekten bir çocuk daha yapmak istiyorsanız yapın. Evde mutlusunuz sanırım çocuğu kreşe ya da kluplere gönderebilirsiniz bu çocuğunuz için de faydalı olur hem ev halkı da dinlenmiş olur.Ben hayatta işimi bırakmazdım.Çalışmaya alışan bir insan işi bırakınca çok zorlanır.
Evet.2,cocuk istiyorum ve biliyorumki babannemiz 2.bebise bakamaz.ben de birakmak istemem zaten.dedigin gibi birinden feragat etmek lazim. O da is olacak galiba.yahu araları iyi, olamaz mı yani :q
kayınvalıden 2 sine birden bakamaz. zaten çucugun şuan çok küçük.
eger yastan dolayı sıkıntı edıyorsan, o zaman çocugunu yapacak, işten paşa paşa cıkacak
ve çocugunun basında uzun sure bekleyeceksın
tabiki babanneye 1 cocuk daha yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?