- 27 Aralık 2015
- 298
- 184
- 18
- Konu Sahibi Sebebineydiki
-
Ya söylemeşaşırdım valla aklıma bir şey geldi de demiycem kötü birsey değil ama
Merhaba herkese. Kafamı günlerdir kurcalayan bir konu var. 3 yaşındaki oğlum daha 6 ay öncesine kadar cümle dahi kuramayan bir çocuktu. Cümle kurmaya başlar başlamaz harfleri sayıları ve renkleri ingilizce okumaya başladı. Evde ingilizce konuşan ve bilen yok evde tv bile yok. Nasıl olmuş diyorum bazen telefondan öğrenmiş olsa dahi nerde nasıl ne ara öğrendi kimsenin yardımı olmadan öğrendiğine eminim. Size sadece şunu sormak istiyorum bilen biri olur muhakkak ilgilenilmeye değer mi yoksa sıradan bir durum mu.? Cevap yazan elleriniz dert görmesin.
evet mesela su isterken Watır peyniri almak isterse çiz diyor ve bu sanki onun ana diliymiş ve sanki bizde ingilizce konuşuyoruz gibi söylüyorNasil olurki hic duymadan baskasindan ilk defa böyle birsey duydum. Siz hic konusmuyorsunuz yani ingilizce ama cocuk söyledigi kelimeler sadece ingilizce mi? Dogru mu anladim? Öyleyse eger cok tuhaf ne denirki. Ama öyleyse kesinlikle egitimine cok dikkat edin yani özel durum cünkü siradan birsey degil. ingilizce egitim gibi . Bunu degerlindirin
evet mesela su isterken Watır peyniri almak isterse çiz diyor ve bu sanki onun ana diliymiş ve sanki bizde ingilizce konuşuyoruz gibi söylüyorNasil olurki hic duymadan baskasindan ilk defa böyle birsey duydum. Siz hic konusmuyorsunuz yani ingilizce ama cocuk söyledigi kelimeler sadece ingilizce mi? Dogru mu anladim? Öyleyse eger cok tuhaf ne denirki. Ama öyleyse kesinlikle egitimine cok dikkat edin yani özel durum cünkü siradan birsey degil. ingilizce egitim gibi . Bunu degerlindirin
Madem evde kimse ingilizce bilmiyor siz nasil anladiniz ingilizce konustugunu?
Ayrıca kardeşim çok iyi derecede İngilizce biliyor ona sordum dedim bu çocuk böyle böyle dediki ingilizce konuşuyor o. Not: oğlum kardeşimle hiç aynı ortamda bulamadı çünkü kendisi yurt dışındaGoogle sağolsun
Tv bile yok diyorsun.. Tv olmayan ev varmıdır yaEvde ingilizce konuşan ve bilen yok evde tv bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?