Oğlum hakkında..

Telefondan öğrenmiştir.bizimki de aynı şarkının hem ingilizcesini hem turkcesini öğrendi

3 yaş öğrenmek için çok ideal bir yaş, tanıdığım birçok aile çocuklarına yabancı dil eğitimini 3 yaşından itibaren vermeye başlamıştı.
Tv vb araçlardan öğrenmiş olması muhtemel, oğlunuzu yabancı dil eğitimi görebileceği bir kreşe yollamanızda yarar var, kesinlikle değerlendirmeye değer.

Telefondan öğrenmiş olamaz demiyorum zaten öğrenmiş olsa bile farkettirmeden bize normal mi karşıllamalıyım bu durumu yoksa körelmeden ilgilenmelimiyim

Telefondan öğrenmiş olamaz demiyorum zaten öğrenmiş olsa bile farkettirmeden bize normal mi karşıllamalıyım bu durumu yoksa körelmeden ilgilenmelimiyim
Fark ettirmeden öğrenmiş olması normal, kaba bir tabir olacak özür dilerim fakat çocukları herşeyi kaydeden bir teyp gibi düşünün, duydukları gördükleri herşeyi hafızalarına kaydederler.
Oğlunuzda ama televizyondan ama telefondan bir şekilde İngilizce kelimeler öğrenmiş, hazır İngilizce öğrenmeye başlamışken üstünde durup geliştirmesine, pekiştirmesine yardımcı olacak bir eğitim almasında yarar var, üstüne düşmezseniz bir süre sonra unutur, ki bence unutmasına izin vermeyin, ileri ki eğitim hayatında çok avantajını görürsünüz.

peki mune abla çok sağol

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi yerden taklit ediyodur muhakkak ben 3 yaslarimdayken benden 4 yas büyük abim okula başlamış ona okuma yazma ögretirlerken ben ogrenmisim ancak maddi durumlar vs ilgilenmemisler ilkokula basladigimda çok problem yaşamıştım uyum konusunda çok sıkıcı geliyordu hep hastayim deyip gitmiyordum ve hep sınıf birincisiydim uzatmayayim sonra etkileri daha da kötü oldu Bence burdan fikir almak yerine bi uzmana götürün çocuğunuzu ondan fikir alın test uygularlar üstün yeteneğide olabilir normal de ona göre eğitim olayına karar verin

Bır egıtımcı olarak arkasında durun derım. Cunku hatrı sayılır bır ışık bu hıcbır destek almadan dıle olan yatkınlığı vs..

ben cahit sıtkının 35 yaş şiirini ezberlemisim abim okurken.hala da ezberimdedir. illaki duymuştur. bence değerlendirin.

Canim ne var ne iyi işte. Benim 1.5 yasindaki yegenimde zehir gibi maşallah. İngilizce videolari izletirken o sarkilardaki kelimeleri anlıyor. Biz ona ingilizce hollandaca ve turkce konusuyoruz hepsini anliyor. Simdiki cocuklar super zeka. Anormal hicbir durum yok yani.

Dil öğreniminde 3 yaş kritik yaştır o yaşa kadar kullanılan diller ana dil seviyesinde olur. İngilizce öğrenmek gereklilik değil zorunlulukken ayrıca evinizde ingilizce konuşan da yoksa kesinlikle bu yönde eğitim almasını sağlamalısınız.. Ayrıca mutlaka bir yerlerden duymuştur telefondan izlediği programlar daha büyük ihtimal

evet mesela su isterken Watır peyniri almak isterse çiz diyor ve bu sanki onun ana diliymiş ve sanki bizde ingilizce konuşuyoruz gibi söylüyor

Gercekten cok ilginc ilk defa duyuyorum. Bence bir doktora gidin yani kötü birsey oldugundan degil ama doktorun ne diyecegini merak ederdim bu konuda belki birseyler bilir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…