oğlum için ne yapabilirim?

Bence tercihyapmadıgı durumlarda yapmayın almayın bındırmeyın...yani secmıyorsa ve ıstegını ıfade edemıyorsa elde edemesın hıcbırsey... Zor anne olmak herseyı dusunuyor insan... Aslında kendı haline bırakmak en guzeli ki kendileri elde etmeyı ogrensinler ama yapamıyoruz işte ben de yapamıyorum!!!

Boyama konusunda aslında bir çok çocuk sanılanın aksine boyama yapmaktan pek hoşlanmazlar. Resim yapmak boyamaktan her zaman daha eğlenceli gelir. Bu yüzden bu konuyu dert etmeyin bence. Bence çocuğunuz ne istediğini bilen gayet olgun bir çocuk ve arkadaşları kendisi gibi olmadığı için onlarla oynamaktan hoşlanmayabilir. Keşke bulunduğunuz yerde tiyatro kursu olsaydı da gonderebilseydiniz müthiş faydasını gorurdunuz. Ancak yokmuş, bana kalırsa çocuğunuza sorumluluklar verin ama yapmak istemediği şeylerde de zorlamayin bence. Çok yapmasını istediğiniz bir şeyi çekici hale getirmeye çalışın. Ve her seyine yetismeyin bazı problemlerle kendisi başa çıksın. Bi birey olduğunun farkına varsın. Luna parkta 3 jetondan birini kullanmak istemiş bırakın öyle yapsın hiç zorlamayin, siz onun yerine karar vermediginizde eminim bir dahaki sefere diğer seçenekleri de değerlendirecektir. Aslında kısaca çocuğunuza çocuk gibi davranmayin, oda bir birey ve ona gore davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…