- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
başka bir dile daha maruz kalırsa konuşmayı öğrenmesi gecikebilir ancak 2 dili birden kullanabilir konuştuğunda
ingilizce şarkılarla başlayabilirsiniz
Maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömür versin yavrularımıza. Önceki sayfalarda çok güzel paylaşımlar var. Tavsiye ederim. Selamlar...2 yasinda oglum 5 aydir bulasik makinasini birlikte boşaltıriz. Yavas oluyor ama cok zevkli. Kasik ver catal ver tabak ver diye sirasiyla ayiririz. Corap katlariz mesela. Eşlerini bulup bana verir. Yemek yapariz birlikte.. tuzunu o koyar ya da malzemesini. Kek yapmayi cok sever. Gelecekteki gelinim cok sanslibizim tek sorunumuz konusmuyor. Anne gitti baba gel. Babanne ananae dede fu(su) apinmo (top) halbuki top daha Kolay mama atta mamu (maymun) hayvan seslerinin hepsini cikartir. Okadar yani. Halbuki cokta konusuyorum. Bazen bikti benden protesto ediyor beni dediğim oluyor
7. Sayfada ayrıntılı yazdığım bir yazı var onada göz atmanı tavsiye ederim. Emel Çakıroğlu wilbrandtın kaynakları ve tim seldin harika çocuk nasıl yetiştirilir kitaplarına göz atabilirsinBu konuyla ilgili önerebileceğin bir kaynak var mı?
oğlunuz kaç yaşında
benimkide 19 aylık 2 yaşına girince vermek istiyorum ama erken olduğunuda düşünüyorum çalışmıyorum çünkü onunla gelişimiyle ilgilenyorum ama yetmiyo sanki diye düşünüyorum bi yandanda2,5 yaşında, 2 yaşında kreşe başladı.
benimkide 19 aylık 2 yaşına girince vermek istiyorum ama erken olduğunuda düşünüyorum çalışmıyorum çünkü onunla gelişimiyle ilgilenyorum ama yetmiyo sanki diye düşünüyorum bi yandanda
eve özallikle oğlum sağolsun çok sıkılgan çevrede çocuk var ama hani nereye kadaraçıkçası ben çalışmasam biraz geç verirdim ama 2,5 yaşı da geçirmezdim herhalde.
özellikle evde ve yakında çocuk yoksa çocuklar yetişkinle bir müddet sonra sıkılıyorlar, anne de tek başına gerilebiliyor benim gördüğüm.
siz bir de yarım gün verirsiniz muhtemelen, o yüzden alışma dönemi de daha kolay geçer.
benimkide 19 aylık 2 yaşına girince vermek istiyorum ama erken olduğunuda düşünüyorum çalışmıyorum çünkü onunla gelişimiyle ilgilenyorum ama yetmiyo sanki diye düşünüyorum bi yandanda
Evdeysen erken bir yas ama oyun gruplarina bakabilirsin :)
oyun grupları derken biraz daha açabilir msinEvdeysen erken bir yas ama oyun gruplarina bakabilirsin :)
oyun grupları derken biraz daha açabilir msin
Henuz cocugum Yok anne degilim ancak Ben de Bir oneride bulunmak istiyorum cocugunuzu tv den cep telefonlarindaki videolardan tabletlerden mumkun oldugunca uzak tutun. Emsallerinin teknolojik cihazlari acip kapamasi icin cevre de ayy cok Akilli cocuk yorumlarina aldiris etmeyin. cikolatanin seker in tadini bile bilmesin. buyuklerden evinize sizi ziyarete gelirken cocugunuz icin cikolata degil kuruyemis getirmelerini dileyin. Bir de ses isik cikaran oyuncaklari da pek Onermiyorlar. havalar duzelsin vaktiniz oldukca alin cocugunuzu birlikte parklara akin. Benim ilk etapta dikkat edecegim Seyler bunlar olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?