Oğlum için neler yapabilirim?

Şu anda o kadar uzun süre bana odaklanabileceğini sanmıyorum. Acaba İngilizce çizgi film falan mı açsak? Film devam ederken bizimki farklı şeylerle ilgilense...

En azından kulağında yer eder...

tübitak etkinlik kartları var bir de, yaşı için uygun olmayabilir ama alıp bazı aktiviteleri değiştirebilirsiniz, ileride de kullanırsınız. 2-3 yaş için uygun bence.

bir de ilgisine göre 2- 2.5 yaştan sonra Tübitak Meraklı Minik dergisini alabilirsiniz aylık olarak.

hem resimlerine bakar, hem de muhakkak içinde bir etkinlik oluyor, kes yapıştır vs tarzı.

O kutular bildigimiz saklama kabi icindekileri siz secip koyuyorsunuz. Okul onceai egitimde uygulanan bi yontemdir o. Cocugun gelisimine ve ilgi alanina gore boya oyun hamuru gibi seyleri alip siz koyuyosunuz oluyo size etkinlik kutusu

Yok ben kutuya takılmadım zaten evde var o kutulardan. Yalnız Süper Dadı' da o kutulardan atıyorum çocuğun adına has malzemeler falan çıkıyor. Acaba hani böyle kit gibi falan satan yerler var mıdır ki?

Bana da doğru gelmiyor. Birde sürekli saçıp savuran bir çocuk için gelecekte parayla yada emekle edinilen şeyler anlamını yitirmez mi?

Çok iyiymiş Cute. Nasıl bir dergiymiş ki o? Dur bir bakayım. Seninde aklına gelirse yaz olur mu canım?

Çok iyi, süper!

O abidik gubidik işleri bende çok seviyorum da benimki daha çok küçük işte pek anlamıyor. Yalnız kutu fikri hoşuma gitti. Bende deneyeceğim. Küçük toplardan var zaten...

Dün gittim bulamadım o kartlardan. Çok faydalı olacaklarını düşünüyorum. Bugün tekrar uğrayacağım.

Oğlum cankuşuuuum! Yazarken özledim wallahi...

Biz bulaşık makinesini birlikte boşaltmaya başladık. Her ne kadar eline cam tasları aldığında akla karayı seçsem de şimdilik bu faaliyetten memnun görünüyor ...

Deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Bunu bende yapacağım. Ama eve geldiğimizde akşam oluyor zaten. Yemeği canhıraş hazırlıyorum. Yinede deneyeceğim. Selamlar...

Bende kreş düşünüyorum ama biraz daha güçlenmesi lazım. İyi örnek olmak çok önemli. Sizi tebrik ederim.

Anlasilmayan bir sürü kelime sıralıyor.. Ama net anne gel gibi cümleler kuruyor malesef. Kelime olarak baba, dede, mama, emme diyor . Anne yi bile söylemiyor

Siz yada babası geç mi konuşmuş? Yada ailede geç konuşan var mı? Varsa şayet benzerlik olabiliyormuş...

Konuşmaya teşvik aslında. Olabilir bence de.

Bende kreş düşünüyorum ama biraz daha güçlenmesi lazım. İyi örnek olmak çok önemli. Sizi tebrik ederim.

kreşe başlama zamanını iyi ayarlayın, çocuklar ilk defa kalabalık ortama girdiklerinde muhakkak hasta oluyorlar, o yüzden kış aylarında başlamamak gerek, çünkü salgın zamanı ilk defa gelen çocuklar çok etkileniyorlar ve bünyeleri zayıfsa tüm kış zorlanıyorlar. tüm aile zorlanıyoruz.

eylülde başladı benim oğlum, aralık ayı tam salgın ayıydı, o zamana kadar kreşe alışmıştı, bünyesi de sağlam bir çocuk olunca az fireyle atlattık diyebilirim.

Benim kuzenlerim Almanya doğumlular. Doğduklarından beri iki dile de maruz kalıyorlar ve şu anda iki dili de konuşabiliyorlar. Erken müdahale faydalı olur belki diye düşündüm.

Başka bir mesaja da yazdım canım. Benim kuzenlerim Almanya' da doğdular ve doğumdan itibaren her iki dilede maruz kalıyorlar. Şu anda her ikisi de anadil gibi. Bu düşündürdü beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…