Oğlum için neler yapabilirim?

Hemen bakıyorum. Teşekkür ederim.

Çok istiyorum iyi bir yere vermeyi. Bakalım umarım başarabilirim.

Yok ben kutuya takılmadım zaten evde var o kutulardan. Yalnız Süper Dadı' da o kutulardan atıyorum çocuğun adına has malzemeler falan çıkıyor. Acaba hani böyle kit gibi falan satan yerler var mıdır ki?
O kadarini bilemicem ben pek internetle hasir nesir degilim ama illaki vardir nette ole yerler

Tabi canım muhakkak. Hepimizin hedefi bu aslında. Bende önceliği mutlu ve huzurlu bir birey olmasına veriyorum. Ama bazı şeyler oluyor ki zamanı geri döndüremiyoruz. Bir danışmak istedim acaba şimdiden yapmamız gereken şeyler var mı diye. Teşekkür ederim paylaşımın için.

Vay anasını . Tam Turkish Style! Yerim onun totosunu ha!

Ama iki dili götürenler var canım ya. Yani gramer çalışmayacağız ki sonuçta. Kelime falan...

Biz bulaşık makinesini birlikte boşaltmaya başladık. Her ne kadar eline cam tasları aldığında akla karayı seçsem de şimdilik bu faaliyetten memnun görünüyor ...

çaktırmadan sen camları al önce sonra kaşık çatal ona kalsın mesela bıçakları ayıkla geri kalanını o koysun

oğlum 5,5 yaşında keskin bıçaklar hala tezgah üstünde yemek bıçakları vs çekmecede

geçen bir şey kesilecek ve getirilip yenecekti ben keserim dedi

tabak aldı kesti getirdi

gittim baktım ne ile kesmiş diye yemek bıçağı ile kesmiş

hem kesebilmiş hem de ona uygunmuş çok sivri değilmiş öyle dedi

10 yıllık eşim çamaşırların yerini bilmez ne hangi çekmecede oğlum 2 yaşında iken biliyordu

konuşamıyordu ama babasına gösteriyordu

Bahsi geçen dergi seti zekare olabilir
Şimdi baktımda sanırım pakolino

Gelisimsel konularda acele edilmemesinden yanayim,erken yapilan her girisim aslinda gelisimlerini olumsuz etkiliyor üzerlerinde baskı yaratabiliyor ,ya da anlam karmasasi yaratabiliyor

Bunda beni endişelendiriyor bir yerde. Yani bunaltmadan onun çocuk ruhunu yormadan neler yapabilirim onun derdindeyim...

Gelisimsel konularda acele edilmemesinden yanayim,erken yapilan her girisim aslinda gelisimlerini olumsuz etkiliyor üzerlerinde baskı yaratabiliyor ,ya da anlam karmasasi yaratabiliyor

Bunda beni endişelendiriyor bir yerde. Yani bunaltmadan onun çocuk ruhunu yormadan neler yapabilirim onun derdindeyim...

Not aldım. Araştıracağım. Teşekkür ederim.

Bu konuyla ilgili önerebileceğin bir kaynak var mı?

Teşekkür ederim. Kitabın adını not aldım. Selamlar...

Belkide bu konuda yeteneklidir. Çok güzel. Maşallah.

Katılıyorum ama çalışan anne olunca ister istemez daha az zaman geçiriyorsunuz ...

oğlunuz kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…