Oglum kafasını çarptı 🥲

username2024

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
8
0
1
21
Kızlar oglumun tam uyku saatiydi ışıgı kapattım yanına giderken oyun sanıp heycanlandı o heycanla kafasını duvara vurdu 5,6 saniye anca agladı sustu sonra uyutmayayım dedim ama uyku saatei gelince kendi kendine uyuyor 15 /20 dakika içinde uyudu sizce ne yapmalıyım bişey olur mu

Kızlar oglumun tam uyku saatiydi ışıgı kapattım yanına giderken oyun sanıp heycanlandı o heycanla kafasını duvara vurdu 5,6 saniye anca agladı sustu sonra uyutmayayım dedim ama uyku saatei gelince kendi kendine uyuyor 15 /20 dakika içinde uyudu sizce ne yapmalıyım bişey olur mu
Kızlar lütfen cevap verin 😭

bir şey olmaz inşaallah. çok sert mi vurdu, uyumadan önce kusma, davranışlarında değişiklik filan oldu mu?

bir şey olmaz inşaallah. çok sert mi vurdu, uyumadan önce kusma, davranışlarında değişiklik filan oldu mu?
Yok hayır kucagıma yattı sonra gitti yastıgına yattı o şekilde uyudu çarpmasıyla uyumasının arası 20 dakika uyutmamazlık da yapamazdım çünkü geçikmişti zaten uyku saati

geçmiş olsun. bir şey olacağını sanmam. yine de bir saat sonra bir uyandırıp bakarsanız içiniz rahat eder

Benim kızım iki yaşında bir kaç gün önce yolda düştü dudağı morardı burnu kanadı gözünü altı çizildi acile goturdum doktor röntgen istemeden bir problemi yok hareketli Yaramaz dedi rontgendede birşey çıkmadı sonradan fışkırarak kusma gözde kayma olursa gel dedi yani ağlaması iyi biseymis aglamayip direk bu belirtiler olursa goturmeliymis hastaneye o yüzden korkma birşey olmaz

Back
X