Oğlum kovuldu

Canım bak hadi öğretmen sorunlu diyelim
Psikiyatri sana ilaç verdi hiperaktif diye değil mi? Öğretmene kızacağına teşekkür et bence,erkenden fark ettirmeni sağladı
Hayiflanmayi bırak çözüme odaklan
Eminim evde de canına okuyordu değil mi
Bunlar kötünün iyisi,birkac ay eğitimi aldır ve sonra yavaş yavaş kreşe tekrar gönder kontrollü şekilde
Tanı almayan o kadar yetişkin var ki günümüzde,su an herşey çok daha bilinçli ilerliyor hemen tedavi olunuyor
Bence şanslısın,şanslıyız
Hadi kendine gel ya hic sitem etmenin zamanı değil

Ben bunun için gitmiştim once psikiyatri ye doktor önce bana kreşe yazdır dedi .maddi durum yok diyince cozger raporu alalim Ozaman dedi.bu hip. Dik. Bozukluğu daha dün tanı kondu hatta bana da söylemedi direk receteye öyle yazılmış. Aktivite ve dikkat bozukluğu diye e devlete baktığımda bu tani yazısini görmedim.sadece recetede

Benim kızımın sınıfında da çok hareketli erkek çocuk vardı hiç öyle birşey yaşanmadı, çocuk bu zamanla kuralları öğrenip uyum saglayacak

Çok şaşırdım, benim bildiğim MEB de okula getirme deme gibi bir şansları yok. Oğlumun geçen sene ki sınıf arkadaşı ( tüm çocuklara vuruyor, öğretmene metaryel fırlatıyor, asla oturup etkinlik yapmıyor) gibi gibi sorunları olan çocuğu bile okuldan alın diyemediler. Ki öğretmeni gerçekten çok yorulmuş ve yıpranmıştı

Aynen öyle. Ayak üstü teşhiş konulmaz.
Bize de doktor ilaç verdi ama bu ilacı yazmadan önce kardiyolojiye kadar yönlendirdi . Önce kalbine bakıldı ilacı almasında bir sakınca var mı diye ..

Mümkünse başka bir doktora daha başvurun durumunuzu anlatın. Size attığım pdfde tanı süreci kısmını iyice okuyun neler nasıl yapılacağı ne gibi belgeler isteneceği de yazıyor. Bu aileler için olan rehber lütfen inceleyin http://orgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosy..._HYPERAKTYVYTE_BOZUKLUYU_OLAN_BYREYLER_TR.pdf

Haklısın canım biran önce çözüme ulaşırda bizde rahatlariz inşallah ya

Pardon neyi gerçek gelmiyor imkansızmi böyle şeyler çocugu 12 de okuldan aldım 182 aradım randevu yoktu .doktorda daha önce ki gittigimiz doktordu konuşma gecikmesi için .öğleden sonra bindim otobüse gittik hastaneye .rica ettim randevu yoktu dedim konuşmamız gerekiyor dedim randevulu hastalar bitti 4.15 te sonra ben girdim .e devlete baktım hip. Dik. Yazmıyor psikiyatrik muayene tanısı gibi bişi yazılmış reçetede o yazıyor ha yine inanmıyorsaniz durun reçeteyi atayım

Aaaa böyle bir hakları varmiymis her cocuk yaramazdir bir miktar olmalı da zaten çocuk bu yaa bence okul ve öğretmen sıkıntılı bence 1 günde bu kanıya varmak nedir saçmalamış resmen şikayet edebileceginiz bir yer varsa araştırın öyle her yaramaz çocuğu kabul edemiyoruz deselerdi okula giden çocukların yarısı kovulurdu Allahım ya çok sinirlendim gerçekten

sakinlestirici vermıs
arkadaslar yorumda doktor ıkı dk bakarak nasıl teshıs yapmıs demıste okumus doktor olmus sonucta baktıgı yetmıstır ama ben yıne de ne olursa olsun her zaman 2 farklı doktordan fıkır alma taraftarıyım bırınden cıkıp dıgerıne gırıp okuldan boyle bır sıkayet aldık dıyerek durumu anlatırdım bakalım ıkı doktorunda bırbırınden haberı olmadan goruslerı ne olacak ona gore de kafamda netlesırdı

Oğlunuz neden şuursuz bı öğretmen yüzünden ilaca maruz bırakılıyor.

O ne biçim doktor şaşırıyor gülüyor oha filan oluyor da geri de çocuğunuzu damgaliyor ilaç yazıyor ben anlayamadım.

Anaokulu yaz okullarında öncelik yaş grubu ilkokula hazırlıktır.Bu dönemde okullarda devlet okulu dediniz rehberlik öğretmeni olmaz yardımcı da olmaz sadece asgari miktarda personel bulunur temizlik vb için bence erken tanı konmasına yardımcı olmuş öğretmen demek ki gerçekten zorlanmış öyle ki hareketli çocuk hele ki bu yaşta öğretmeni yardımcısız zorlar öğretmen de makine değil ki sonuçta diğer çocuklar da onun sorumluluğunda ve tersten düşünürsek ya öğretmen sürekli bir çocukla ilgilenip sizin çocuğunuzu ihmal etmek zorunda olsaydı hala aynı mı düşünürdünüz çocuğunuz kovulmamış sadece olabilecekler yüzünden biraz daha büyümesinin uygun olacağı düşünülmüş tabi size söylerken nasıl bir dil kullanıldığını bilemem inşallah kırmadan söylenmiştir.Bana kalırsa psikolog takibi ve tedavi sürecini aksatmayınız yaşıtlarıyla vakit geçirmesini sağlayınız ve üzülmeyiniz erken teşhis olmuş buna göre yolunuzu çizer ve seneye normal şekilde okula başlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…