• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum olmadan şehir dışına gitmek...

Bi kaç gün sonra bende şehir dışına çıkıyorum.

Rüyamda oğlumu kv ye bırakmış baya bi yol gitmiştim ama dayanamadım dönüp geri aldım tekrar çıktım yola..

Özellikle küçük oğlum olmadan bi yere gidemem :KK43: zor bi karar siz daha iyi bilirsiniz.
kuzum bakma ben de bırakıp gidemem aslında bir yere..
ama orada perişan olacak biliyorum..eziyet olacak ona orası..
o yüzden içim buruk, burada bırakma kararı aldım...

O halde yapacaginiz tek sey dügüne gidip ve cok eglenmektir. Tadini biraz cikar. Eve geldiginde artik bu meme olayi, ayri birey olayi cözersin. Simdiden bol eglenme ve mutluluklar diliyorum size.
inşallah eğlenebilirim bakalım :KK51:teşekkür ederim yorumların için. :KK200:

İyi de iki gece

Ablan kardeşlerin baban ve ev kendilerine bakabilir

Kadın da değişik ortam görür hem de Bebek senden ayrı kalmaz
mantıklı ama işte.. neyse tamam ben yine de bir teklif ederim

kuzum bakma ben de bırakıp gidemem aslında bir yere..
ama orada perişan olacak biliyorum..eziyet olacak ona orası..
o yüzden içim buruk, burada bırakma kararı aldım...
Yok canım en mantıklısı neyse tabii ki onu yapacaksın 2 gün nedir ki hem bende olsam bırakırım hani benim gideceğim yer aynı yer ama 1 hafta o sebebten bırakamam.

Düğün ortamı zorlanırsın en iyisi annen ve kardeşlerine bırakmak ;)

aslında evet memeden ayırma olayı için de belki bir adım olur diye düşünüyorum. ama şuan ne ben ne de oğlum hazır değiliz.. o çok meme aşığı, ben de o hisse aşığım.. kes artık memeden koca çocuk oldu diyenlere diyorum ki; en son ilk okula başladığı gün meme verip yollucam o gün kesicem herhalde diyorum :KK70: :KK70:
anne sütünü almayı "bıraktırma" olarak değil de, daha çok kendi isteğiyle bırakmasından yanayım ben..
yani memeye bir şeyler sürme olayını travmatik buluyorum, konuşarak herşeyi anlatabileceğim bir çocuk oğlum..
dün gece bi kaç kez uyandığında memede süt bitmiş oğlum şimdi uyu sabah emeceksin dedim tamam dedi emziğini aldı uyudu..
gidene kadar geceleri öyle denemeyi düşünüyorum bakalım :)
Peki sabah verdin dimi o sutu

Benim durumumda sizden farksiz kizim 24 aylik.sabah ise giderken ise gitmeyeyim diye otur anne meme emcem diyo..yaramazlik yaptiginda az bir kizdigimda anne meme emcem diyo..bakalim nasil birakacagiz.

ahhh bu kuzular pek haylaz, anne yara gitmiş mi diyor bi' de kıyamam ben ona..
biz de şuan senin bahsettiğin durumdayız. sofrada anne meme, yemek yapıyorum anne meme, susadı anne meme, evden çıkacağız önce anne meme... geceleri zaten 12-1 den sonra hiç söylemiyeyim sabaha belim budum tutmaz şekilde kalkıyorum :KK70:
bakalım bizim için belki bu güzel bir sürecin başlangıcı olur...

Zor geçiyor, ama iki taraf içinde rahatlatıcı oluyor alıştıktan sonra. Bebeğim de artık ona bağlı olarak yaşamayacağını anladı ve akşamları yemeğini yedikten sonra geceleri meme ihtiyacı duymadan kesintisiz bir şekilde uyuyor.:KK9:

Annenize alışkınmış zaten ,bence gidin. Bende hiç ayrı kalmamışken 9 gece hastanede kaldım eşimin rahatsızlığı nedeniyle,ilk kez ayri uyuduk. O süreçte annem geldi evimizde baktı. Evet üzüldüm ama mecburdum,kızımda olgun davrandı,annem zaten çok iyi bakıyordu sorun yaşamadık.
Sizde zaten günlerce kalmayacakmışsınız. İdare edilir. Çocugu götürmek dogru gelmedi bana,koşturacaksınız orada anladiğım kadarıyla,perişan olacaksınız birlikte.

Öncelikle çok tatlısınız :) sizi çok iyi anlıyorum ne kadar büyüsede insan kıyamıyor. Ama hem sizin için hem de oğlunuz için bırakmanız daha iyi olacaktır. Hele ki bu sıcaklarda perişan olur yavrucak. Bunun uyku saati, yemek saati var. Bütün düzeni bozulur. Ben de hiç ayrı kalmadım oğlumdan düşününce bana da zor gelirdi bırakmak ama bu ufak ayrılık size de iyi gelecektir.

Yok canım en mantıklısı neyse tabii ki onu yapacaksın 2 gün nedir ki hem bende olsam bırakırım hani benim gideceğim yer aynı yer ama 1 hafta o sebebten bırakamam.

Düğün ortamı zorlanırsın en iyisi annen ve kardeşlerine bırakmak :KK66:
evet canım en temizi bırakmak olacak. yabancı yer değil ve sadece onun rahatını düşündüğüm için bırakıyorum..

Peki sabah verdin dimi o sutu
tabi ki verdim.
bir dönem hatta akşam işten geldiğimde sadece bir kez, uyurken bir kez gece bir kez ve sabah yine aynı şekilde bir kez olacak şekilde düzene sokmuştum ama o dönem rahatsızlandı ve mecbur verdim. sakinleştiği, sığındığı limanı meme onun :anne:

Benim durumumda sizden farksiz kizim 24 aylik.sabah ise giderken ise gitmeyeyim diye otur anne meme emcem diyo..yaramazlik yaptiginda az bir kizdigimda anne meme emcem diyo..bakalim nasil birakacagiz.
ayy yemin ederim aynı durumdayız yaa..
bu sabah evden çıkarken anne adda gitmiyos memme emcem dedi.
tamam meme emebilirsin biraz ama adda gideceğiz çünkü anne işe gidecek baba işe gidecek akşam gelicek dedik, bu arada bu her sabahki tekerlememiz. durup durup aşşam gelceeek diyo :emir_bebek::KK200:

Zor geçiyor, ama iki taraf içinde rahatlatıcı oluyor alıştıktan sonra. Bebeğim de artık ona bağlı olarak yaşamayacağını anladı ve akşamları yemeğini yedikten sonra geceleri meme ihtiyacı duymadan kesintisiz bir şekilde uyuyor.:KK9:
ahhh inşallah biz de böyle farkındalıkla vedalaşabiliriz memeyle..

Annenize alışkınmış zaten ,bence gidin. Bende hiç ayrı kalmamışken 9 gece hastanede kaldım eşimin rahatsızlığı nedeniyle,ilk kez ayri uyuduk. O süreçte annem geldi evimizde baktı. Evet üzüldüm ama mecburdum,kızımda olgun davrandı,annem zaten çok iyi bakıyordu sorun yaşamadık.
Sizde zaten günlerce kalmayacakmışsınız. İdare edilir. Çocugu götürmek dogru gelmedi bana,koşturacaksınız orada anladiğım kadarıyla,perişan olacaksınız birlikte.
evet canım, sadece oğlan perişan olacak bizimle gelirse.. sırf onun için bırakmak istiyorum..

Öncelikle çok tatlısınız :) sizi çok iyi anlıyorum ne kadar büyüsede insan kıyamıyor. Ama hem sizin için hem de oğlunuz için bırakmanız daha iyi olacaktır. Hele ki bu sıcaklarda perişan olur yavrucak. Bunun uyku saati, yemek saati var. Bütün düzeni bozulur. Ben de hiç ayrı kalmadım oğlumdan düşününce bana da zor gelirdi bırakmak ama bu ufak ayrılık size de iyi gelecektir.
teşekkür ederim iltifatın için, evet düşününce en mantıklısı bu. çünkü eziyet olacak ona..
bazen ayrılık iyi olur ama işte gittiğimde çok üzüleceğim umarım koşturmacadan fırsat bulamam üzülmeye :)

benim doktorum da eğer yemek yemesinde bir sıkıntı yaratmıyorsa, kendisi emmek siz de emzirmek istiyorsanız ve sütünüz varsa emzirebilirsiniz dedi.
göreceli kavramlarmış yani değil mi?
belki de askere yollarken emziririm en son, artık ondan sonra bırakır herhalde :KK51:
teşekkürler...
benimde oğlum olacak büyük bir ihtimal
ben daha şimdiden bide askere gidecek diye üzülüyorum
ahh bazı insanların yorumları beni benden alıyor
canım anladığım kadarıyla bırakıp gidince çok üzüleceksin
bence beraber gidin
arkadaşınında yanında sonuçta kardeşi, kuzeni vs. vardır onlarda herşeyiyle ilgilenirler
bebesiz gidip mutsuz olacağına bence bebeğinle gitmelisin:KK200:

Ben gittiğim her yere çocuğumu da götürüyorum. Tamam eziyet olabilir ama asla aksini düşünmedim ben nereye bebeğim oraya

Back
X