Oğlum sanki beni sevmiyor

normal bir durum olabılır bellı sureçlerde boyle şeyler olabılır daha verimli zaman geçirmeye çalışın...

İnanın hiiiç takılmayın.
En nbüyük eltim torununa bakıyor hem de dört dörtlük bakıyor deli gibi ilgilenir.
Çocuk başkasını görünce hiç takmaz onu direk satış :)
Hatta ben de birkaç kez ilgilendim işleri vardı çok güZel vakit geçirdik falan oynadık. Şimdi beni görünce hiç tınlamaz eşimle doğru dürüst vakit bile geçirmedi onun tepesine çıkıyor.
Yani bunun sevgiyle ya da ilgiyle ilgisi yok bence.

oğlun artık senin dışındaki insanlarla olmaktan daha çok hoşlanır.bu onun sağlıklı gelişiminde olması gereken bir durum.eğer evinzde annane yada babanne olsayd oğlunun yakınlaşacağı kişi o olurdu.çocuk en yakınında onu çok seven insanlara bağlanır.dediğim gibi bu normal bir durum.ve birkaç ay sonra oğluşun tekrar eskisi gibi senin yanından ayrılmayan bir çocuk olacak inan bana.kendinde hata arama ve üzülme...

R ridak42 canım benim konuyuda oku tıpkısının aynısı ama bunu kendine kompleks yapma geçicek bak görürsün

Geçer ya daha ilgili ol çok zoruna gidiyorsa bikaç gün gitme..benzer durum bende de oldu ameliyat oldum o gün de kızım babaannesigilde kaldı ve ben eve gelince geldi bigün sadece çağırdım gelmedi özledim sarilalim dedim gelmedi bi kaç gün sonra düzeldi bişey olmaz daha küçük insan annesini sevmez mi

Benım oglum hala benı gordugu zaman herseyı bırakır benım yanıma gelır oyundaysa arkadaslarıylasada durum hıc degısmedı bızde
Ne kadar güzel ya bende çok isterim böyle olmasını. Daha önceden söyledim gerçekten daha önce hiç böyle değildi babasına bile gitmezdi. Sonradan babasına iyice düşkün oldu ama başkalarına hiç böyle yapmazdı eltime bu şekilde gitmezdi geçen hafta sonu ilk böyle yaptı. Neyse Allah sağlık versin napayım diğer arkadaşların dediği gibi ben hep yanındayım diye busefer yengesi farklı geldi heralde.

Küçük sıpalar ya :) bazen kızdığım oluyor hani sesimi yükseltiyorum bazen ama bu düşüncelerimden sonra tam kızacak olduğumda hemen gülüyorum kızmıyorum benden uzaklaşır korkusundan. Yoksa hep oyun oynarız gıdıklaşırız gezeriz eğleniriz hep ikimiz başbaşayken gayet iyiyiz yani sürekli sarılır elimi tutar gözümün içine bakar kuzucum.

Allahım ya küçücük akıllarıyla gıcık olmasını sinir olmasını da biliyorlar bu küçük minnaklar :) geçer inşallah canım üzülmeyelim :)

Allah korusun ya ama isteyerek olmadı bu ayrılık. Tribini yediğim çocuk şu bir haftadır aklımı aldı naptım da böyle oldu diye dediğiniz gibi kırıldı heralde bana bilemedim ki

Bu düşüncelerimden kurtulup daha pozitif olucam inşallah belkide yapmaz bidaha. Yada yaparsa da üzülmemeyi öğrenmem lazım en ufak şeyde suratım düşüyo eltim de kırılıcak yoksa bana.

Ya insan kızamıyor ki zaten direk satış aynen ama :) bi gülüyorlar hepsi geçiyo sonra o uyuduktan sonra alıyo beni düşünceler ya sevmezse beni ya istemezse hiç böyle yapmazdı falan filan üzülüyorum işte ama genelde bütün çocuklarda var demekki bu. Bide biz anneler olarak en ufak şeyi kafaya takıyoruz duygusalız işte ama dışardan bakan birisi için çok normal bir durum. Önceden oğlum yokken böyle bişey duyduğumda güler geçerdim yani böyle bişeye üzülünebileceği aklıma bile gelmezdi. Anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek :)

Sağolasın Canım aynen ya işte kendimi suçladım biraz haliyle sınav haftası olunca önceki kadar oyunlar oynayamadık çıktık parka gittik ama ikimiz oyun oynamadık hiç belki onun kırgınlığıdır bana. Ya inşallah öyle olur kuzum ya önceki gibi dizimin dibinde olur hep öncelik bende olur inşallah.

R ridak42 canım benim konuyuda oku tıpkısının aynısı ama bunu kendine kompleks yapma geçicek bak görürsün
Okudum canım konunu aynı duyguları yaşamışız kesinlikle. Bende eşime dedim ben gitsem heralde bu yengesine sarılır yatar uyur onunla beni aramaz hiç dedim tabiki o da bana kocaman harflerle saçmalamaaaaa dedi eşim onlar bizim kadar ince düşünmüyorlar sanırım :)

Geçmiş olsun öncelikle, evde görüşmesek bile aynı site de olduğumuz için parkta markette illaki karşılaşıyoruz. Bu seferde yengesini göstermeyeyim derken yasak olan herşey tatlıdırz misali daha da yakınlaştırmayayım ona :) düzelir heralde ya öyle ümit ediyorum en azından çünkü sürekli böyle değildi yeni oldu bu durum. Allahım muhabbetimizi artırsın evlatlarımızla inşallah :)

Benim dediğim gitme etme deme sizde bi kaç gün görmeyin mesela o sık görmekten olur benim çocuğum bensiz kimsede kalmaz mesela bi kere o zaman kaldı ama ablamda sizin gibi eltisi ile yakin ve o bi yere gidince çocukları falan onunla rahat rahat kalır o da öyle yani sık gördüğü için kaç yaşında

Dert etmeyin o kadar geçer ya çocuk yeni dogunca bile annesini kokusundan tanır o kadar bağ var yani sevmemesi mümkün mü ilgi gosteriyordur o da o nedenle sever çocuk bende olsa bende üzülürüm belki bi kere oldu çok üzüldüm ama yine de takmamaya çalış

R ridak42 tabikşfe düşünmüyorlar bunu en temel nedeni şu onlar akşamdan akşama görüyolar bu nedenle çocuklar onlara gidiyor bu duyguyu anlayamıyolar bütün gün ilgileniyoruz kendimizden ödüb veriyormuşuz gibi hissediyoruz sonunda bize gelmeyincede böyle hissediyoruz canım sen sakın böyle hissettiğini belli etme kadın ne kadar iyi olursa olsun anlatır kocasına o da gider kv. Anlatır ondan ona yayılır o yüzden gerek yok sen sakin ol stres yansıtma

size küsmüş olabilir öpün koklayın bir evlat için annenin önüne birşey geçmemesi lazım sağlıklı olan bu, benim kızım ben çalıştığım halde her zaman önceliği benimdir. teyzesini anneannesini babasını dedesini çok sveer ben geldim mi herkes bir yana gider kızm bana gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…