- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
R ridak42 canım benim konuyuda oku tıpkısının aynısı ama bunu kendine kompleks yapma geçicek bak görürsünYo
Hep birlikteyiz canım hele bunları gördükten sonra bırakırmıyım hiç onu. Heralde ya aynı biz de sıkılıyoruz mesela aynı şeylerden onlarda sıkılıyor demekki farklı şeyler hoşlarına gidiyo. İnşallah ben de gözlemleyeyim bakalım nasıl olacak
Ne kadar güzel ya bende çok isterim böyle olmasını. Daha önceden söyledim gerçekten daha önce hiç böyle değildi babasına bile gitmezdi. Sonradan babasına iyice düşkün oldu ama başkalarına hiç böyle yapmazdı eltime bu şekilde gitmezdi geçen hafta sonu ilk böyle yaptı. Neyse Allah sağlık versin napayım diğer arkadaşların dediği gibi ben hep yanındayım diye busefer yengesi farklı geldi heralde.Benım oglum hala benı gordugu zaman herseyı bırakır benım yanıma gelır oyundaysa arkadaslarıylasada durum hıc degısmedı bızde
Küçük sıpalar ya :) bazen kızdığım oluyor hani sesimi yükseltiyorum bazen ama bu düşüncelerimden sonra tam kızacak olduğumda hemen gülüyorum kızmıyorum benden uzaklaşır korkusundan. Yoksa hep oyun oynarız gıdıklaşırız gezeriz eğleniriz hep ikimiz başbaşayken gayet iyiyiz yani sürekli sarılır elimi tutar gözümün içine bakar kuzucum.Anne elinin altında tabii, özel bir sevgi gösterisine, sırnaşmaya, naza gerek yok, her zaman ağzının içine bakan, her işine koşturan biri nihayetinde... Vücudunun bir parçası gibi... Ama diğer insanlar öyle değil işte. Bir kere daha merak uyandırıcılar haliyle, bu yüzden de daha ilgi çekiciler. 6 aylık kızım var, bütün gün birlikteyiz. Çok güzel oynarız, gülüşürüz, yeriz, içeriz, dolaşırız filan. Akşam babası gelir, ona süzdüğü kaşı gözü, attığı nazlı gülücükleri bana atmıyor sıpa. Oysa bütün gün yanında olan benim. İşte tam da bundan kaynaklanıyor sanırım. =) Yani bunu dert etmeyin. Psikopat, çocuğuna eziyet eden, onu korkutan bir anne olmadığınız sürece, çocuğunuzun sizi sevmeme, sizden uzaklaşma ihtimali yok. Sadece etrafta gördükleri, başka insanlar, ona daha ilgi çekici geliyor şu aralar, çünkü keşfediyor. Ayrıca çocuğunuzu başka çocuklarla kıyaslamayın. Aynı fabrikadan çıkma ürün değil ki bunlar; huyları suları farklı olacak tabi.
Allahım ya küçücük akıllarıyla gıcık olmasını sinir olmasını da biliyorlar bu küçük minnaklar :) geçer inşallah canım üzülmeyelim :)benimde kızım 2.5 yaşında.hergün seni seviyorum anne diyen kız bu haftasonunda beridir bana duygusal olarak çok uzak.babasına yapışıyor resmen.hiç birşeyde yapmadım aynı moddaydım ama noldu ben anlamadım.zorla kucağıma alıyorum yada alamıyorum.haftasonu 3 müz gezdik vss paylaşımdada bulunduk ama gıcık olmuş bir kere naptıysam bilemedim :)))
Allah korusun ya ama isteyerek olmadı bu ayrılık. Tribini yediğim çocuk şu bir haftadır aklımı aldı naptım da böyle oldu diye dediğiniz gibi kırıldı heralde bana bilemedim kiCocuk psikologlari diyor ki
Eger cocugunuzla iki saatten fazla ayri kalirsaniz psikolojik sorunlarin temelini olusturursunuz
Benim aklima cocugunuz size trip atiyo gibi geldi asil anne sizsiniz ve siz onu birakip gidiyosunuz diye size kirilmis olabilir
BanSınava giderken anlattınız mı ona nereye gittiğinizi ne zaman döneceğinizi?
Sadece ben hemen gelicem annem dedim tam bırakırken ama hani tam bir açıklama yapmadım.Sınava giderken anlattınız mı ona nereye gittiğinizi ne zaman döneceğinizi?
Bu düşüncelerimden kurtulup daha pozitif olucam inşallah belkide yapmaz bidaha. Yada yaparsa da üzülmemeyi öğrenmem lazım en ufak şeyde suratım düşüyo eltim de kırılıcak yoksa bana.Bebek oldugu icin oluyor canim ben bes sene birlikte oturdum kvyle benim oglumda onlara cok düşkün ama aksam olunca eve gelir gelmez bsna sarilir uyur daha kücük olduğu icin ve onu yakin gordugu icin ozluyordur devmiyor diye dusunme eltiniz yakinlik gosteriyorsa o yüzden boyle davraniyor ama annesinin yeri baskadir ger çocuk icin
Ya insan kızamıyor ki zaten direk satış aynen ama :) bi gülüyorlar hepsi geçiyo sonra o uyuduktan sonra alıyo beni düşünceler ya sevmezse beni ya istemezse hiç böyle yapmazdı falan filan üzülüyorum işte ama genelde bütün çocuklarda var demekki bu. Bide biz anneler olarak en ufak şeyi kafaya takıyoruz duygusalız işte ama dışardan bakan birisi için çok normal bir durum. Önceden oğlum yokken böyle bişey duyduğumda güler geçerdim yani böyle bişeye üzülünebileceği aklıma bile gelmezdi. Anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek :)İnanın hiiiç takılmayın.
En nbüyük eltim torununa bakıyor hem de dört dörtlük bakıyor deli gibi ilgilenir.
Çocuk başkasını görünce hiç takmaz onu direk satış :)
Hatta ben de birkaç kez ilgilendim işleri vardı çok güZel vakit geçirdik falan oynadık. Şimdi beni görünce hiç tınlamaz eşimle doğru dürüst vakit bile geçirmedi onun tepesine çıkıyor.
Yani bunun sevgiyle ya da ilgiyle ilgisi yok bence.
Büyüdükçe birlikte yapabileceğimiz şeyler artıyo havalarda ısındı inşallah çok güzel planlarım var bakalım :)normal bir durum olabılır bellı sureçlerde boyle şeyler olabılır daha verimli zaman geçirmeye çalışın...
Sağolasın Canım aynen ya işte kendimi suçladım biraz haliyle sınav haftası olunca önceki kadar oyunlar oynayamadık çıktık parka gittik ama ikimiz oyun oynamadık hiç belki onun kırgınlığıdır bana. Ya inşallah öyle olur kuzum ya önceki gibi dizimin dibinde olur hep öncelik bende olur inşallah.oğlun artık senin dışındaki insanlarla olmaktan daha çok hoşlanır.bu onun sağlıklı gelişiminde olması gereken bir durum.eğer evinzde annane yada babanne olsayd oğlunun yakınlaşacağı kişi o olurdu.çocuk en yakınında onu çok seven insanlara bağlanır.dediğim gibi bu normal bir durum.ve birkaç ay sonra oğluşun tekrar eskisi gibi senin yanından ayrılmayan bir çocuk olacak inan bana.kendinde hata arama ve üzülme...
Okudum canım konunu aynı duyguları yaşamışız kesinlikle. Bende eşime dedim ben gitsem heralde bu yengesine sarılır yatar uyur onunla beni aramaz hiç dedim
Geçmiş olsun öncelikle, evde görüşmesek bile aynı site de olduğumuz için parkta markette illaki karşılaşıyoruz. Bu seferde yengesini göstermeyeyim derken yasak olan herşey tatlıdırz misali daha da yakınlaştırmayayım ona :) düzelir heralde ya öyle ümit ediyorum en azından çünkü sürekli böyle değildi yeni oldu bu durum. Allahım muhabbetimizi artırsın evlatlarımızla inşallah :)Geçer ya daha ilgili ol çok zoruna gidiyorsa bikaç gün gitme..benzer durum bende de oldu ameliyat oldum o gün de kızım babaannesigilde kaldı ve ben eve gelince geldi bigün sadece çağırdım gelmedi özledim sarilalim dedim gelmedi bi kaç gün sonra düzeldi bişey olmaz daha küçük insan annesini sevmez mi
R ridak42 tabikşfe düşünmüyorlar bunu en temel nedeni şu onlar akşamdan akşama görüyolar bu nedenle çocuklar onlara gidiyor bu duyguyu anlayamıyolar bütün gün ilgileniyoruz kendimizden ödüb veriyormuşuz gibi hissediyoruz sonunda bize gelmeyincede böyle hissediyoruz canım sen sakın böyle hissettiğini belli etme kadın ne kadar iyi olursa olsun anlatır kocasına o da gider kv. Anlatır ondan ona yayılır o yüzden gerek yok sen sakin ol stres yansıtmaOkudum canım konunu aynı duyguları yaşamışız kesinlikle. Bende eşime dedim ben gitsem heralde bu yengesine sarılır yatar uyur onunla beni aramaz hiç dedimtabiki o da bana kocaman harflerle saçmalamaaaaa dedi eşim onlar bizim kadar ince düşünmüyorlar sanırım :)
size küsmüş olabilir öpün koklayın bir evlat için annenin önüne birşey geçmemesi lazım sağlıklı olan bu, benim kızım ben çalıştığım halde her zaman önceliği benimdir. teyzesini anneannesini babasını dedesini çok sveer ben geldim mi herkes bir yana gider kızm bana gelir.Merhaba arkadaşlar üç dört gündür moralim çok bozuk. Hafta sonu açıköğretim sınavları vardı. Kayınvalidemgille aynı sitede oturuyoruz. Bir tane eltim var o kvlerle aynı apartmanda ve sürekli beraberler. Sınav dolayısıyla oğlumu oraya bıraktım. Ben eltimi çok severim çok iyi anlaşırız. O da oğlumu çok sever ilgilenir gezdirir kısacası ben yokken herşeyiyle o ilgilenir. Sınavdan geldim düşünün üç dört saat görmedi beni oğlum uyuyordu uyandı ve bana baka baka gidip yengesinin kucağına yattı ona sarıldı. Sonra benim yanıma geldi. Biraz zaman geçti oğlum benim kucağımdaydı eltim mutfaktan geldi sanki annesi gelmiş gibi benim kucağımdan kendini yere atıp yengesine sarıldı onun kucağına gitti. Pazar günü sınavdan geldim kapıyı açtı eltim kucağında oğlum bak anne gelmiş diye gene bana gelmek istemedi ona sarıldı.
Dün iftarda beraberdik dönerken ben ayakkabılarımı giyiyorum oğlumda eltimin kucağında gel oğlum diyorum gelmiyo ona sarılıyo üç kere falan çağırdım kesinlikle kucağıma gelmedi ki normalde kapıda biri dışarı giderken onunla gitmek ister gezmeye gidicem dışarı çıkıcam diye ama bana gelmedi. Eşim geldi o çağırınca hemen geldi zaten babası varken kimseye gitmez hadi eşimi az görüyor oyüzden diyorum ama annesi varken neden bana gelmiyor Israrla yengesine sarılıyor onda kalmak istiyor? Çok üzüldüm beni istemiyor sevmiyor diye.inanın oğlum herkesi sevsin zaten dedim ya eltim çok iyidir bana abla oldu çok severim onu sevmesinde sorun yok ama beni annesi olarak böyle bana gelmemesi ona sarılması sürekli normal mi? Önceden de çok sever yengesini hep ona güler kucağına giderdi ama bu söylediğim gibi değildi şimdi beraberken sanki annesi o gibi davranıyor bu da beni kahrediyor inanılmaz üzüldüm.
Dün parka gittik orda eltiminde kızları var onlarda vardı gene benim oğlan yengesine koştu sarıldı.
Oğlumun herşeyiyle kendim ilgileniyorum oyun yemek herşey babası bile değil ben hep birlikteyiz onu asla bırakıp gezmeye biryere gitmem sadece sınav için bırakırım o da birkaç saat. Evde gayet oynarız güleriz evde sarılır eder. Ama bu hafta sonundan beri yengesini nezaman görse beni unutuyor. Ya bu normal mi geçer mi bu? Beni sevmiyor mu istemiyor mu sıkıldı mı benden? Çok ama çok üzülüyorum. Kılına zarar gelse hatta gelmeden ona bişey olacak diye yüreğim ağzımda gezerken ben o beni istemiyor başkasının yanında benden yüz çevirdi resmen. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama üzüldüm işte içimi döktüm sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?