Ya harikasın ya gerçekten hiç gülesim yoktu bu konuyla ilgili :) Ozaman benim gelin de burda konu açmasın "kaynanam hiç rahat vermiyor kocamı benden kıskanıyor napıcam ben yaaaa" diye :) yok yok ben iyi kayınvalide olucam inşallah Rabbim izin verirse. Bizim burda erkek çocuğu evlenince genellikle aynı evde yaşıyorlar bende öyle gelini yanıma alıcam şimdiden kararımı verdim ayrılamam ben oğlumdan :) şaka bir yana çok sağol canım gerçekten çok güldüm Allah da seni güldürsün inşallah.Etin ona 2. Anne olmuş ne güzel. Çocuk yeni birini tanıyor merak ediyordur. Ona da anne diyorlar sen de annesisin. Onun da başka bebekleri var ilgisini çekmiştir. Neler oluyor burada demiştir. O kadın şu anda onun gözünde senin yansıman gibi. Yani ayna da seni inceliyor çocuk. Öyle düşün. Üzme canını ama ben seni biraz tehlikeli gördüm.yani söyleki yarın bu çocuk evlendiginde ama karısını benden çok seviyor sanki diye ağlayacak gibisin. Hımm kötü kV.
Şuan seni en iyi ben anlarım heralde . Bende Cumartesi başladım ağlamaya resmen hele dün de öyle olunca çok ağladım ya engel olamadım kendime. Ama arkadaşların yazdıklarını okudukça rahatladım baya bi en azından tek senin çocukla benimki değil çoğu çocuk böyle demekki canım. Üzülmeyelim biz üzülüp stres yaptıkça onlara yansıyor daha kötü. İnşallah o sevgiyi çok yoğun ve ayrıcalıklı bir şekilde görücez bizde üzülme canım.Dün aynen böyle bir konu açacaktım . 11 aylık Kızım halasından bana gelmiyor beni farketmiyor diye. İnanın oturup ağladım. Yazdıklarınıza verilen cevapları kendi adıma da okudum.
İnşallah o dört gözle beklediğimiz ayrıcalıklı Sevgiyi en yakın Zamanda buluruz
.:) Yeni ortamlar insanlar ilgisini çeker ama onun gözünde herşeyi sizsiniz yengemin 3 çocuğu var kucağıma düşkünlerdi 1 yıl sonra yengem onlardan kaçar oldu kucaktan inmiyorlar diye
Sabırsızlıkla bekliyorum :).
İnşallah ya öyledir bak söz öyle olursa buraya konu açıcam tekrardan kucağımdan inmiyo diye :)
Bazen durmasi işe yariyo canim haklisin :))Ay bide böyle söylenir mi ya gerçekten çok sinir bozucu haklısın valla. Allah'tan eltim öyle bişey demedi bana yoksa nekadar sevsemde onu ay çok fena şeyler yapmak isterdim ona sinirimden. Ne güzel çocuk ağlamadan duruyorsa yanında ondan öyle diyordur üzülme :) bende sana teselli vereyim :)
Ama ya beni göre göre başkasına sarıldı hem de ciddi ciddi oyun değil yani o da çok gücüme gitticanim sizi seviyor ama onu birakip gittiniz diye size naz yapiyor. hemen de sevmiyor demissiniz yapmayin allah askina .
cocugunuza guven verin.:) sevgi verin .:)
Hep birlikteyiz canım hele bunları gördükten sonra bırakırmıyım hiç onu. Heralde ya aynı biz de sıkılıyoruz mesela aynı şeylerden onlarda sıkılıyor demekki farklı şeyler hoşlarına gidiyo. İnşallah ben de gözlemleyeyim bakalım nasıl olacakMerhaba R ridak42 aynı şekilde yakın zamanda bende konu açtım kızımla ilgili bide benimki daha küçük düşün sonrasında yorumlar iyi geldi bana bende kızımın tavırlarını izledim baktımki gerçekten dönüp dolaşıp bi süre sonra bana geliyo onun en temel sevgisini veren sensin hiç üzülme canım biz sürekli yanlarında olduğumuz için farklı yzler arıyorlar yanından ayrılma yinede sen ve üzme canını neticede aranızdaki bağ çok farklı çünkü onu dünyaya sen getirdin ötesi yok
Emziriyorum artık gündüzleri çok emmiyo ama geceleri baya emiyor. İnşallah canım allah evlatlarımızla sınamasın ya aynen evde sürekli sarılır bana hiç ayrı kalmak istemez bu hareketleri hiç yoktu ama artık biraz değişiklik istiyor galibaçoook normal benim kızım 15 aylik dedesi ananesi teyzbabası gelsin aksamlari kucagimdan inmez.bana yüz çevirir hiç tskmsm aman cocuk anneyi unutur mu bizi çok görüyor o yuzden simariyor.özellikle yapar benim kuzim hem güler hem kafasını çevirir ama herkes gittimi annesi nin koynunda alır soluğu.emzirdinmi oğlunu veya e mziryosan daha bağlı oluyorlar benimki hala emiyor geceleri annesi nin bali.sağlıklı olsun lar yeter annesi o hep seni sevecek çünkü sen onun ANNESISIN....
Hala size düşkün demek ki. Offf ama ya ben oğlumun tamam sevsin ama başkasına düşkün olmasını istememBoşuna dert etmişsiniz kendinize benim komşumun oğluda bana çok düşkündü 7/24 bizdeydi bana anne diyordu kendi annesine de Tülay abla :) biz nasıl sesleniyorsak onu kapmıştı bende daha liseye gidiyordum o zamanlar dışarda anne deyince millet tuhaf tuhaf bakıyordu ama annesi gayet memnundu yani şimdi eşşek kadar oldu ama hala dibimden ayrılmaz
Benım oglum hala benı gordugu zaman herseyı bırakır benım yanıma gelır oyundaysa arkadaslarıylasada durum hıc degısmedı bızdeYaaaa normal değil mi gerçekten. Yanlış bilmiyorsam sizinde bir çocuğunuz var değil mi? Onun başkalarıyla ilişkisi nasıldı hiç olmadı mı böyle şeyler sizden başkasına bi düşkünlüğü olmadı mı? Etrafımda görüyorum annesi odadan çıkınca çığlığı basanlar da var.
Tabi öyle olmasınıda istemem ama görmezden gelmesi de çok üzücü gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?