Oğlum sen üzülme ben neler duydum...

Yok bunların hepsi aynı familyadan varsa yoksa oğulları.. Aynen doğurasım yok lohusa olasm hiç yok

Bizhastaneden eve geldik karnımiz ac gece uyumadik yorgunuz,kv dedim ki ben bir makarna suyu koyayim dediki iyi siz makarnayi yiyin ben eve geçiyorum geleli 10 dk olmadi ya insan bir torun sever yardim eder hem en kacti

Bizhastaneden eve geldik karnımiz ac gece uyumadik yorgunuz,kv dedim ki ben bir makarna suyu koyayim dediki iyi siz makarnayi yiyin ben eve geçiyorum geleli 10 dk olmadi ya insan bir torun sever yardim eder hem en kacti
Ama sonra biz soğuk oluruz hem mağdur hem suçlu oluruz

Ama sonra biz soğuk oluruz hem mağdur hem suçlu oluruz
Evet eşim, anneme ne dedinizde gitti demisti uzun lafin kisasi hatunlar sorun eşlerimizde bana oyle diyene kadar,anne h hastaneden yeni gelmis ameliyatli kadini nereye birakip gittin hicmi sevinmedin torunlarin olduğu icin dese gel yardim et bir zahmet dese resti cekse,hic bir sorun olmazdi.ogullarina yazik analarina yazik biz bişey degiliz ne ki herkes doğuruyor

Aynenn sorun eşlerde son söylediğiniz çok çok doğru şunu demek mi zor anne eşime niye öyle söyledin oğullar susuyor anaları coşuyor

Aynenn sorun eşlerde son söylediğiniz çok çok doğru şunu demek mi zor anne eşime niye öyle söyledin oğullar susuyor anaları coşuyor
Eşim daha yeni yeni agzini açıyor acmasa bile samimi olmam gelip gitmem konusunda zorlAmiyor.
Insan anne olunca kv lere daha bir anlam veremiyor.kendine yapilani unutuyorsunda cocuguna yapilani unutamiyorsun.eşim inde en hassas noktasi kizlari:)bir gun kv den oynamak icin cay tabagi istediler kv vermedi evi dagitmayin dedi,anne ben toplarim oynasin dedim mutfakta dursunlar dedi .buz gibide mutfak ,sonra kv iceri gitti oglunun yanina hemen peşinden sinirli sinirli gittim eşime bir gelirmisin dedim mutfaga çağırdım:)anlattım tabi aldi tabaklArı kizlari odaya gecti.burda oynayın kizlar eger babannenizin tabaklari sizden kiymetliyse bir daha gelmeyiz dedi:))kaynanam yok oglum canim oglum öyle sey olurmu:)) sende kv karsi cocugubu öne sür tek çare bu:)

Bugüne çok şeyi alttan aldım ama sözkonusu çocuk olunca evt. Benim kv anlat anlat bitmez.
İki hafta önce geldi ben mesafeliyim merhaba o kadar. Kızımı seviyor aklınca söylediği söz şu" meleksin tertemizsin vücudun tertemiz sen de kirleniceksin"
Kalakaldım dedim o ne demek kirlenmek ne demek bir insana denecek cümle mi bu nasıl bir temenni eşim tabiki sustu neymiş içerdeymiş ne dediğini anlamamış dedim tepki verdim niye yanımda olmuyorsun?
Sonrasında dedim ben bu kişiye çocuk emanet edemem

Sana benzemez insallah tek temennimiz deseydinlafa bak
3 senedir bende kızları hic birakmadim bazen birakiyim gününü görsün diyorum ama cocuklara kiyamiyorum.

Beni kendi çocuğuma karaladığınada şahit oldum kaynanamın ve kızımı yönlendirdim , insan bu kadar mı kötü yürekli olur ama oluyormuş ,yaşayarak gördük
Karakterini sevmediğiniz insanlara çocuklarınızı bırakmayın lütfen, olan her zaman çocuklara olur.

Okuduklarımdam sonra ''Kayınvalideler'' denen tür böyle şeytani bir tarikat, topluluk üyesi gibi gözükmeye başladı gözümde.. İlluminati vs halt etmiş yanlarında..

Gelinler biricik oğullarını ellerinden almaya cüret edip, haddini bilmiyor madem cezalarını çeksinler bakalım
mentalitesinde yaşam sürdüren bir tür. İstisnalar çok az olmakla birlikte çoğunluğu benzer davranış sergiler.
Şaka bir yana Allah akıl fikir versin yapılan saçmalıkların sınırı yok. Ülke toptan açık hava akıl hastanesine dönmüş durumda..

Kızlar destek veren herkese çok teşekkür ederim benimle benzer olaylar yaşayanların olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Gene de yalnız olmadığımı bilmek bana iyi geldi. Allah hepimizin yardımcısı olsıun.
Dilerim benim yaşadııklarımı yaşamadan anne olabilir kadınlar.
İyi ki varsınız..

Merhaba konu sahibi, seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de çok benzerini yaşadım. Bu yıl doğum yaptım. Eşimin ailesinden de benim ailemden de çok uzakta yaşıyoruz, tekiz burda. Doğumda ve lohusalığımda eşimle ve bebeğimle başbaşa olmak istedim. Kimseyi istemedim yanımızda bilerek. Lakin eşimin annesi torunum olacak diye sevinçten aklını kaçırmak üzereydi. Eşim asla çağıralım demedi ama içten içten üzüldüğünü çok iyi anlıyordum. İnsanlık edelim dedik hadi dedim çağıralım anneni gelsin doğumda bulunsun. Herkes havalara uçtu, ben de sevap işliyorum diye seviniyorum filan. Bi de bisürü para çıktı bizden kadının pasaportuydu, vizesiydi, uçak biletiydi!!

Sonrası senle aynı. Ne doğumda canımın yandığına mı üzüldü ne anne olduğuma mı sevindi. Ben dışkapının dışmandalı olduğumu ozaman anladım. Halbuki beni sever sanıyordum. Ilk günler uykusuzluktan zombi gibi gezerken tam bebek uyur ben de yarımsaat uyuycak Fırsatı bulduğum an ev süpürürdü, temizlik yapardı, ya da şıngır şungur yemek yapardı. Bana karşı kötü niyetli değildi ama acımadı da hiç. Ben sabrettim ağzımı açmadım.

En son oturdu ağladı akşama kadar sen bana iyi davranmıyorsun diye. Eşimde evdeydi, önce görmezden geldi sonra baktı ki susmuyor eşim de etkilendi. Geldi odaya gidene kadar iyi davranalım lütfen dedi! Bu laf bana çok dokundu, birikmişlerin de etkisiyle ben bir ağlama patlaması yaşadım, kadın topladı bavulunu gitti.

Torun göstermek için bi kere gittik eşimin memleketine bu olaydan sonra. Senin Bebeğin banyosuna kayınvalideyi çağırman gibi, ben de büyüklük ben de kalsın dedim gittim. Hiç birşey olmamış gibi davranıyor. Ne bi özür ne bi şey.

Şimdi kim suçlu belli değil, hiç arayasım yok. Sadece bayramda bi iyi bayramlar demek için konuştum almaz almaz okadar.

Ben de senin gibi hiç unutamıyorum. Yüzüne bakasım yok. Aylarca rüyamda aynı ağlamalarımı gördüm. Atlatamıyorum. Affedemiyorum.

Bilemiyorum ki ne yapsak konu sahibi?

Keşke hiç birşey olmamış gibi unutup kenara atsak di mi, canımızı üzdüğümüze yazık.

Siz bensiniz ben de sizim bu kadar mı aynı olur..
Ne güzel anlatmışsın kardeşim ben de o gün anladım dış kapının dış mandalı olduğumu ağlama krizi yaşayan yeter diye bağıran ağrılı emziremeyen yeni bir anne umurunda olmadı onun oğluna dönüp anlamsız bir şekilde sen üzülme ben neler duydum demeyi tercih etti hiçbirşey duymadığı halde..
Ben bu sinir krizini mutfakta mama hazırlarken yaşadım her mutfağa girdiğimde gözümün önünde..
Ve açlıktan çılgın gibi ağlayan kızımın susmasını hiç unutamam..

Evet benim bebeğimde o bağrış çağırışta gık demedi sustu akıllıca. Ona da ayrı üzüldüm. Babası da çok ağladı

Beni kendi çocuğuma karaladığınada şahit oldum kaynanamın ve kızımı yönlendirdim , insan bu kadar mı kötü yürekli olur ama oluyormuş ,yaşayarak gördük
Aynısı benim babannem, ne yazık ki senelerce annem hakkında bir çocuğun duymaması gereken ne varsa yalan yanlış hepsini duyduk ablamla. Anneler ne olur evlatlarınıza değer veriyorsanız karakterini bilmediğiniz hoşlanmadığınız aile yapınıza yanlış olan insanlara evlatlarınızı emanet etmeyin. Bu, onlara yapacağınız en büyük kötülüklerden biri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…