Oğlum sen üzülme ben neler duydum...

Ah be arkadaşım ne güzel görüşmemek için sebebin varmış ne diye başına sarıyorsun yine?
İkinci bir sinir krizine kadar gelir, yüz buldu ya artık.

Amin canım sağol evt bugünler gelmeyecek kv konusunda şu an anlattığın yolu izliyorum

iyi şükür. Allah yardım etti. bir canavar oldu. Büyüdü kardesi bile oldu. kendilerinden zorla nefret ettiriyorlar. bizimkinin vari yoğu kızı.
Ha bir de kızı var seninkinin pess sadece oğlu olanların daha sorunlu olduğunu düşünürdüm farketmiyormuş
Allah evlatlarınıza sağlık versin bir ömür

Aynen dediğiniz sebepten aradım kesinlikle ne dediğini bilmiyor
Ama ona sorsanız içi dışı bir hep iyi niyetinden kaybediyor bana da birşey söylenmiyor

Ya Rabbim nedir su kvlerden cektiyimiz Allahin cezalari. Ben terketdim hepsini sende bi kv bende hem kv hem kp sorunluydu. Kp kufur etdi ve ben kizimi da alip evi terketdim 2 yillik sabrim sona erdi. Kizimin yuzunu bile gormuyorlar esimde benimle geldi. Anne babasina toz kondurmuyordy ama hakli oldugumuzu eninde sonunda goruyorlar bazilari kabul edip esleriyle yoluna devam ediyor bazilarida eslerinin hakli oldugunu kendilerine yediremeyip anneliyle kaliyorlar. Sen ve esinde bu yoldasiniz akilli ol ve annesinin ne mal oldugunu ona gostermeye calis

Benim için annelik sadece kendi çocuğuna değildir tüm evlatları sarıp sarmalamaktır. Ben kötü olduğumda bir annenin o anda bile oğlunu( ona hiçbirşey olmamışken) düşünmesi hiçe sayıldığının göstergesidir.
Diğer sayfalarda başka sorunlarımızdan bahsettim. Doğum yapmadığınız için lohusalık sıkıntısını tahmin edemessiniz.

Nasıl bir hastalık bu emzirecekmiş gibi davranmak ne gelmesin ona ihtiyacı yok bebeğinizin

Demekki en kötü lohusalik 4 ay sürüyor:)ne kadar oldu bebegin bilmiyorum ama benim kizlar 3 yaşında eşim daha yeni anladi hatasini,ailesinin yaptiklarini daha yeni yeni anliyor,konu acilinca benden cok üzülüyor,keşke boyle yapmasalardi diyor.bende diyorum keske en basta bana laf soyletmeseydin.
Ne hayal ettigim gibi bir hamilelik gecirebildim ne lohusalik.
Sanirim Erkekler cocuklariyla beraber büyüyorlar.

Şimdi nasılsınız peki? Görüşüyor musun yani siz o durumdayken bile oğlunu düşünüyor aynı benim kv gibi ya da hepsi aynı

Kızım 9 aylık ben daha iyiyim ama unutamıyorum yüzünü gördükçe o sahneyi yaşıyorum dönüp eşime kızıyorum tepkisiz kaldığı için kısır döngü..

Ayni seyleri yasadim bak kizim 2 yasini bitirdi unutamiorum daha simdi ogluma hamileyim bu defa daha akilliyim taviz yok kendimi uzmek yok bitti artik goz yasi yok sadece kizim ve oglum var

Ayni seyleri yasadim bak kizim 2 yasini bitirdi unutamiorum daha simdi ogluma hamileyim bu defa daha akilliyim taviz yok kendimi uzmek yok bitti artik goz yasi yok sadece kizim ve oglum var
Ellerine ne geçiyor bilmiyorum en özel zamanlarımızı berbat ederek.. Taviz hiç yok
Sizi diğer konunuzdan hatırlıyorum. İyi misiniz

Kızım 9 aylık ben daha iyiyim ama unutamıyorum yüzünü gördükçe o sahneyi yaşıyorum dönüp eşime kızıyorum tepkisiz kaldığı için kısır döngü..
Bu da geçicek,hic gecmicek gibi oluyor biliyorum ama geciyor.ikiz bebeklerim benim bir kere bile yardima gelmediler.annem kaldi hep bizde,annem kaliyor diye laf ettiler.annemin gorumceme cay getirdigini bilirim.kalkip almazdi.
Kizlarim büyüdü konusmaya baslayana kadar evime gelmediler.ama ben gitmiyorum temizlige yardima felan hep soylsndiler.iki bebek bebek cantasi ve ben tek basima kv deme gidicem,boyle bise teknik olarakta mümkün degil:)ama anlamiyorlardi.cocuklarim onlari sevince sinir oluyordum.ama simdi alistim dedesi babNnesi diyorum ben ne kadar sevmesemde onlar sevecek diyorum.ve zamanla alistim
şimdi mesafeliyim evim yakin ama eşim olmadan gitmem haftada 3 4 saat gider geliriz esimde git demez.bazen desede karisma aramizi bozma, gecmis aklima geliyor diyorum hemen tamam sakın aklina getirme der:)

Ellerine ne geçiyor bilmiyorum en özel zamanlarımızı berbat ederek.. Taviz hiç yok
Sizi diğer konunuzdan hatırlıyorum. İyi misiniz
Daha iyiyim canim bobreklerimde bebekten kaynakli sisme baslamis inan onun acisindan ne esimi ne ailesini gozum gormuo yarin uroloji gorecek srnde uzulme unut demiorum unutulmuo ama mesafe koy

Şimdi nasılsınız peki? Görüşüyor musun yani siz o durumdayken bile oğlunu düşünüyor aynı benim kv gibi ya da hepsi aynı
Eve misafir gelirdi aniden eşime firindan kuru pasta felan al demiştim.yoook oglum yorulur gitmesin,bebekler gec e aglar sakin oglumu gece uyandirmayin sabah işe gidiyo derdi.sanki keyfimizden kaldırıyoruz anne sen kal bir gecede dedim olmaz evde islerim var dedicok kötü gunlerdi dogurasim kaçtı:)dogursamda hic lohusa olasim yok:)

Çok benzeşiyoruz sanki geleceğimi gördüm sizde bizim de evler yakın doğum sonrası annen benle kalırdı kv gelirdi annem kahvesini yapar ayağına götürürdü.
Doğum yaptım hastanede ağrılarla uğraşırken kızım minik tutamaz memeyi ememez ağlar ben ağlarım kv o halde yanıma geldi bu hastanenin yolundan da beni sıktı akşama eve gidemedik bir türlü dedi...

Sen bebekle oturma odasinda yat dedigini bile biliyorum oglu uyanmssin diye

Daha iyiyim canim bobreklerimde bebekten kaynakli sisme baslamis inan onun acisindan ne esimi ne ailesini gozum gormuo yarin uroloji gorecek srnde uzulme unut demiorum unutulmuo ama mesafe koy
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana ve miniğine..düşük tehlikem de var demiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…