- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
İkinci canım dediği bişeye canım sıkıldı. Evde bekliyodum babam aradı sevindim iyi ki annem aramadı dedim dedi neden öle dedin oğlum dedim şaka şaka özledim dedi ama sesi donuktu noluyo böyleIlk defa mi ayrı kaliyorsunuz ilk defa mi kalacak babasında. Hemen kötü düşünüp kendinizi doldurmayın ya. Egleniyordur firsat bulamiyordur. Bence evham yapmayın
Yok hep evdeymiş akşam çıkmış beni özlemiyor mu acabaIlk defa mi ayrı kaliyorsunuz ilk defa mi kalacak babasında. Hemen kötü düşünüp kendinizi doldurmayın ya. Egleniyordur firsat bulamiyordur. Bence evham yapmayın
Kac yaşında oglunuz.İkinci canım dediği bişeye canım sıkıldı. Evde bekliyodum babam aradı sevindim iyi ki annem aramadı dedim dedi neden öle dedin oğlum dedim şaka şaka özledim dedi ama sesi donuktu noluyo böyle
8 canımKaç yaşında çocuk,
Özlemez olur mu annesisiniz. Sürekli sizinle arada bir gidiyorsa onu daha cok özlemesi garip degildirYok hep evdeymiş akşam çıkmış beni özlemiyor mu acaba
Yok canım onlar dan herşey beklenir korkuyorum işte çocuğu değiştircekler diye onun için susarım katlanırım ağlarım belli etmem ama korkuyorumÖzlemez olur mu annesisiniz. Sürekli sizinle arada bir gidiyorsa onu daha cok özlemesi garip degildir
İnşAllah canımSonuçta 11 ay sizinle, sizi daha az sevecek değil.
O an mesajlaşmak istememistir belki.
8 yaşında çocuk her yaptığının bir anlamı da olmayabilir.
Yok canım oturuyorum dedi siz de mi ayrıldınız eşinizden. normal durumda göndermiş olsam sorun değil de karşı tarafı tanıyorum o yüzden endişelerimBir ara kızım da babannesinde kaldı birkaç gün seni seviyorum anne yazmış ben sorular sormudtum nasılsın vaktin nasıl geçiyor gibisinden o zamanlar o da 9 yaşındaydı kısa ve öz cvp veriyordu endişelenmiştim orda mutsuz mu acaba diye gelince sordum tabi ki alakası yok oyundan yazmamış pc de takılıyormuş bizimki :) İçiniz rahat etsin belki oyun oynuyordur.
Şimdi ona hediyeler,bol ilgiler vardır.8 canım
Allah razı olsun içime su serptin dediğin gibi tüm yazdıklarını yaşıyorumEvde sıkılmıştır babası arasın ki gelip kendini gezdirsin istemiştir.
Bütün düşüncenizi oğlunuza kanalize ettiğiniz için her sözüne ve hareketine bir mana yüklüyor olabilirsiniz.
biraz sakin olun bence.bunları düşünemeyecek kadar küçük.ne olursa olsun size sevgisi değişmez..herkesten vazgeçebilirsin ama sana sevgisini doyumsuz bir şekilde gösteren ve hissettiren anneden asla..☺
Allah kavuştursun..
İnşAllah canım aminŞimdi ona hediyeler,bol ilgiler vardır.
Onların cazibesi ile biraz daha gider,
Üzülecek bir durum yok,içiniz ferah olsun.
Birkaç gün sonra zaten kendisi başlar anne özledim seni demeye.
Yok canım oturuyorum dedi siz de mi ayrıldınız eşinizden. normal durumda göndermiş olsam sorun değil de karşı tarafı tanıyorum o yüzden endişelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?