Oğlum soğuk davranıyor

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar konu açmıştım oğlum babasına gidecek diye geçen.Orda biz arası çok iyi olan anne oğuluz.Mesajlaşırız hep.Ben aramıyorum hiç rahatsız olmasın eğlensin diye o arıyo. Bugün aramadı. Mesaj attım nasılsın falan kısa kısa yazıyo seni seviyorum yazdım evet yazmış düşünün. Kafayı yicem ne zormuş ya.Acaba dolduruyolar mı gelince farklı mı olcak ona yansıtmıyorum ama korkuyorum. Aradığında çok terledim üstümü çıkartmama izin vermediler bu ne sıcağa alıştırmışlar demiş babaannesi. Olsun oğlum takma kafana dedim.Ama kafayı yicem konuşurken de çekiniyo acaba sıkıyorlar mı kızlar nolur dertleşmek istiyorum bişeyler diyin

Ilk defa mi ayrı kaliyorsunuz ilk defa mi kalacak babasında. Hemen kötü düşünüp kendinizi doldurmayın ya. Egleniyordur firsat bulamiyordur. Bence evham yapmayın

Ilk defa mi ayrı kaliyorsunuz ilk defa mi kalacak babasında. Hemen kötü düşünüp kendinizi doldurmayın ya. Egleniyordur firsat bulamiyordur. Bence evham yapmayın
İkinci canım dediği bişeye canım sıkıldı. Evde bekliyodum babam aradı sevindim iyi ki annem aramadı dedim dedi neden öle dedin oğlum dedim şaka şaka özledim dedi ama sesi donuktu noluyo böyle

Yok hep evdeymiş akşam çıkmış beni özlemiyor mu acaba

İkinci canım dediği bişeye canım sıkıldı. Evde bekliyodum babam aradı sevindim iyi ki annem aramadı dedim dedi neden öle dedin oğlum dedim şaka şaka özledim dedi ama sesi donuktu noluyo böyle
Kac yaşında oglunuz.

Özlemez olur mu annesisiniz. Sürekli sizinle arada bir gidiyorsa onu daha cok özlemesi garip degildir
Yok canım onlar dan herşey beklenir korkuyorum işte çocuğu değiştircekler diye onun için susarım katlanırım ağlarım belli etmem ama korkuyorum

Normalde 21 inde gelecek hatta kendi hesap yaptı ben hiç karışmadım yolu bile hesapladı o derece dün on kez aradı nerdeyse bugün noldu bilmiyorum

Bir ara kızım da babannesinde kaldı birkaç gün seni seviyorum anne yazmış ben sorular sormudtum nasılsın vaktin nasıl geçiyor gibisinden o zamanlar o da 9 yaşındaydı kısa ve öz cvp veriyordu endişelenmiştim orda mutsuz mu acaba diye gelince sordum tabi ki alakası yok oyundan yazmamış pc de takılıyormuş bizimki :) İçiniz rahat etsin belki oyun oynuyordur.

Evde sıkılmıştır babası arasın ki gelip kendini gezdirsin istemiştir.

Bütün düşüncenizi oğlunuza kanalize ettiğiniz için her sözüne ve hareketine bir mana yüklüyor olabilirsiniz.

biraz sakin olun bence.bunları düşünemeyecek kadar küçük.ne olursa olsun size sevgisi değişmez..herkesten vazgeçebilirsin ama sana sevgisini doyumsuz bir şekilde gösteren ve hissettiren anneden asla..☺

Allah kavuştursun..

Yok canım oturuyorum dedi siz de mi ayrıldınız eşinizden. normal durumda göndermiş olsam sorun değil de karşı tarafı tanıyorum o yüzden endişelerim

Allah
Allah razı olsun içime su serptin dediğin gibi tüm yazdıklarını yaşıyorum

Şimdi ona hediyeler,bol ilgiler vardır.
Onların cazibesi ile biraz daha gider,
Üzülecek bir durum yok,içiniz ferah olsun.
Birkaç gün sonra zaten kendisi başlar anne özledim seni demeye.
İnşAllah canım amin

Yok canım oturuyorum dedi siz de mi ayrıldınız eşinizden. normal durumda göndermiş olsam sorun değil de karşı tarafı tanıyorum o yüzden endişelerim

Yok ayrılmadım sadece babaannesi pek ilgilenmez kızımla biliyorum ,benim felan hep arkamdan konuşurlar o yüzden bende sizin gibi endişelenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…