- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
8 yaşında bir erkek çocuğu telefonda duygularını net olarak ifade edemez ki...
mutlaka çok özlemiştir sizi, mümkün mü soğuması annesisiniz siz.
onlar daha çocuk..
Ay inşallah canım ne bileyim ya ne kadar zor bişey8 yaşında bir erkek çocuğu telefonda duygularını net olarak ifade edemez ki...
onlar daha çocuk..
8 yaşında bir erkek çocuğu telefonda duygularını net olarak ifade edemez ki...
onlar daha çocuk..
Ay inşallah canım ne bileyim ya ne kadar zor bişey8 yaşında bir erkek çocuğu telefonda duygularını net olarak ifade edemez ki...
onlar daha çocuk..
Ay
Ay inşallah canım ne bileyim ya ne kadar zor bişey
Saol canım içimi ferahlattıntahmin edebiliyorumama maalesef boşanmaların doğal sonucu böyle arada ayrı kalınıyor,
ama merak etmeyin daha da özlemle gelir
İnşAllah canım inşallahSizi arasa dursa, özledim deyip ağlayıp dursa baba tarafını üzeceğini düşünüyordur. O evlat sizin kanınız canınız ana kuzusu. Buluşup da bağrınıza basınca geçecek tüm bu kötü duygu dalgası. Bir laf vardır, besle danayı bilir anayı diye. Annesi sizsiniz, o taraf ne derse desin anne annedir. İki günde eski halinize dönersiniz korkmayın.
Yerim onu kızım bana sonrasında söylemişti hoparlörden konuşuyordum diye.İnşAllah öyle olur sabah aradı mesela tamam tamam diyor dediğin gibi çekiniyo mu ki sordum hatta kalabalık mı çekiniyo musun dedim yoo dedi beni özledin mi diyorum evet diyo
Canım inşallah yanılıyorumdur ne kötü bir his evlatla ilgili sonuçtaYerim onu kızım bana sonrasında söylemişti hoparlörden konuşuyordum diye.
İçin çok rahat olsun inşallah.Canım
Canım inşallah yanılıyorumdur ne kötü bir his evlatla ilgili sonuçta
Allah razı olsun Allah evladını san bağışlasın canımİçin çok rahat olsun inşallah.
Amin canım hepimizin yavrularını inşallah. Bu olayı yaşayan anlıyor canım.Allah razı olsun Allah evladını san bağışlasın canım
Allah razı olsun Allah evladını san bağışlasın canımİçin çok rahat olsun inşallah.
Aynen öyleAmin canım hepimizin yavrularını inşallah. Bu olayı yaşayan anlıyor canım.
Onun içindir inşallah canım saolNe kadar akıllı bir oğlun var maşallah. Herkesi düşünerek hareket ediyor kimse kırılmasın diye. Böyle bir çocuk annesine karşı dolmaz merak etme.
Normalde yazdığından tuhaf geliyor canın bu sefer kihangi erkek çocuk annesine sayfalar dolusu mesaj atıyor ki? benim büyük oğlum 12 yaşına girecek, ne zaman seni çok seviyorum desem "ok" der özellikle anneannesinde kalıyorsaçünkü ilgisini çeken şeyler vardır, onlara yoğunlaşmıştır.. kızlar kadar çok mesajlaşmayı sevmiyor erkek çocuklar konu sahibi, canını sıkacak bir şey yok için rahat olsun..
Normalde yazdığından tuhaf geliyor canın bu sefer ki
Canım benim çok saol inşallahHiç endişelenme
İsterse hep bir olup doldursunlar
Bir çocuğa annesinden kıymetlisi yoktur
Çocuktur dalmıştır oyuna falan, etrafında ilgi de çoktur o yüzden mesafeli gelmiş olabilir
Size bir sarılır dünya durur, onun için kimse sizin gibi kıymetli olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?