çalışan anne olmak çok zor ama hayat şartları belki kayınvalidenizin yanında çok canı sıkıldığı için kalmak istemiyordur orda ve belli ki sizin ilginize ihtiyacı var ona daha fazla zaman ayırmalısınız akşamları o daha küçük kendini yalnız hissediyor belli ki bi kreşe filan gönderseniz belki onun için daha iyi olabilir
ay kiyamam ya ayni pozisyona sizi sokmaya calismis utu yapiyorum felan demesi ay canim ya. bence isi birakin esiniz calisiyorsa azda olsa gecinebiliyorsaniz cocugunuz icin isinizden fedakarlik edebilirsiniz.o cocugun su an anneye ihtiyaci var paraya degil.okula baslayinca yine is hayatina donebilirsiniz ama cocugunuzdaki sevgi yoksunlugunu hicbirzaman tamir edemessiniz eger calismaya devam ederseniz.
yazdim yazdim sildim cocugum olmadigi icin bilemeyecegim.. Allah sabir versin fedakarlik yapmaktan baska bir careniz yok.. Daha cok ilgi ve sevgi gosterek isten sonra.. Moralinizi bozmayin o kadar tek calisan anne siz degilsiniz eminim tecrubeli arkadaslar size yardimci olacak
Eimden geldiğince ilgileniyorum. ama çok duygusal bir çocuk kendimi çok kötü hissediyorum
Çalışma saatleriniz çok mu yoğun?
Kayınvalideniz bakıyor galiba bilemiyorum ona çok mu yüklenilmiş olur ama çocuğa sizin evde baksa ve akşamları size fazla iş kalmasa...
merhaba arkadaşlar yazmazsam kafayı sıyırcam . benim güzeller güzeli 27 aylık bir oğlum var . ben çalışan bir anneyim doğal olarak onu hersanah kayınvalideme bırakıyorum. oğlum bu aralar işe gitme . anne azcık çalış diyor . benide götür diyor . dillenmeye başladığından beri daha zor bırakıyorum. arkamdan el sallıyor bana arkadan o bakışları beni öldürüyor. psikolojim çok bozuldu çalışmak zorundayım onun için çalışmak zorundayım . akşam ütü yapıyorum ki ütüden önce baya bir oynamıştık dedim ütü yapayım oğlum sonra yatar uyuruz. tamam dedi sonra anne beni kucağına al dedi aldım oğlum şuan iti yapıyorum kucağımdayken yapamam bitsin alayım tekrar dedim . fazladan ütüyü gördü kucağımdan indi. anne bana beni kucağına al dessene dedi bende dedim ..ıı alamam ütü yapıyorum şimdi dedi. çok bozuldum ruh halini anladım. ne yapıcam ben ya:a015:
ay kiyamam ya ayni pozisyona sizi sokmaya calismis utu yapiyorum felan demesi ay canim ya. bence isi birakin esiniz calisiyorsa azda olsa gecinebiliyorsaniz cocugunuz icin isinizden fedakarlik edebilirsiniz.o cocugun su an anneye ihtiyaci var paraya degil.okula baslayinca yine is hayatina donebilirsiniz ama cocugunuzdaki sevgi yoksunlugunu hicbirzaman tamir edemessiniz eger calismaya devam ederseniz.
oğlunuz daha çok küçük belliki sizi özlüyor eminim kayınvalidenizde çok iyi bakıyordur ona ama anne sevgisini hiçbirşey dolduramaz benim 1.5 yaşında oğlum var babasından kıskanıyor beni eşime sarıldığımda oyununu bırakıp gelip bizi ayırıyor benim elimden tutup kendi oynadığı yere götürüyor kaydirigubbakcemile yerde gazeteye bakarken gelip gazetenin üstünde oturuyor uzun süre bir iş yapınca gelip eteklerime yapışıyor ilgi istiyor sürekli
sizinki bide bütün gün görmüyor sizi yazık çocuğa çalışmanızda lazım allah kolaylık versin zor bir durum ama akşam erken yatmıyor mu saat 9 gibi gelince sadece onunla ilgilenseniz ve o yattıktan sonra işlerinizi yapmaya çalışsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?