Ayberk ismini başka biryerde okumustum guzel.hossumada gitti ama kafam bulamaç olduÖncelikle siz ne isterseniz onu koyun ama madem sordunuz dış kapının dış mandalı olarak ben kendi yorumumu yapayımkoyduğunuz ismin anlamına da dikkat edin ulaç dilbilgisi ile alakalı bir terim Hatta baya baya -ken ekin (ve benzer Zarf fiillere verilen isim) çocuğa ‘bağlaç’ ismini koymak gibi bi şey ama tabi yine sizin kararınız ayaz ismini çok severim ama biraz pesimistlik çağrıştırıyor ki genelde ayazlar depresifliğe yatkın oluyorlar. Şu sıralar Ayberk ismi hoşuma gidiyor güçlü kimse demek.
Macezi olarak yasama.baglayan çocuk demekmiş işim analizlerine felan öyle yazıyor ama tam.sozluk anlamı bağlac bağlamak başka isimler düşünüyorum bende herkese garip geldiUlaç biraz garip geliyor kulağa gerçekten anlamı nedir merak ettim ☺Bende diğer arkadaşlar gibi ayaz ismini beğendim.Yamaç ismide çok güzel bir düşünün derim
Oğuz çok güzel isim bence erkek çocuğu için. Nasip olursa 2. erkek çocuğumun adını koymayı düşünüyorum :)Ulaç biraz değişik geliyor kulağa bence ayaz olsun sağlıcakla dogsun
ulaç sanki peltek konuşulmuş, ulaş demeye çalışan biri gibi geliyor. Ulaş daha iyi bana kalirsaSevgili hanımlar merhabalar
31+2 hamileyim ikizlerim olucak bir kız bir oğlan kızımin adını Öykü koymak istiyorum ama oğlum konusunda kararsız kaldım Ulaç düşünüyorum ama etraftan çok garip işim tarzinda yorum alıyorum Diğer isim olarak da Ayaz düşünüyorum sizce Ulaç gerçekten garip mi ??
Canım doğum yaptım ve Umut koydukulaç sanki peltek konuşulmuş, ulaş demeye çalışan biri gibi geliyor. Ulaş daha iyi bana kalirsa
ay evet gordum canim ya kusura bakma :) adiyla yasasinCanım doğum yaptım ve Umut koyduk
Darısı başınıza canımay evet gordum canim ya kusura bakma :) adiyla yasasin
ulaç anlamı güzel ama biraz garip bi öneri ulaş koy en azından yakın :)Bende böyle düşünüyorum aslinda ayaz kuru soğuk manasına geliyor ama Ulaç dediğim zamanda aileler o nasil isim garip değişik öyle isimmi olurmuş falan diye tepki alıyorum moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?