Doğuma Hazırlık Oğlum ve ismi 😔cok kararsizim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya ne güzel bende hep ikizlerim olsa biri kız biri erkek olsa diye hayal ederim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Miray ve Miraç düşünüyorum bende kız ve erkek çocuklarım olursa
Öykü ve Ayaz güzel olur bence de, Ulaç biraz garip geldi

İsim koymadan önce anlamının güzel olmasına dikkat etmek gerekir.çünkü isimler ve anlamları ileride çocukların karakterlerini etkiliyor.O yüzden buna dikkat ederek isim koymak gerek

Öncelikle siz ne isterseniz onu koyun ama madem sordunuz dış kapının dış mandalı olarak ben kendi yorumumu yapayım koyduğunuz ismin anlamına da dikkat edin ulaç dilbilgisi ile alakalı bir terim Hatta baya baya -ken eki (ve benzer Zarf fiillere verilen isim) çocuğa ‘bağlaç’ ismini koymak gibi bi şey ama tabi yine sizin kararınız ayaz ismini çok severim ama biraz pesimistlik çağrıştırıyor ki genelde ayazlar depresifliğe yatkın oluyorlar. Şu sıralar Ayberk ismi hoşuma gidiyor güçlü kimse demek.

Ayberk ismini başka biryerde okumustum guzel.hossumada gitti ama kafam bulamaç oldu açıkçası ne koyacağım bilmiyorum şu anda herkes birşeyler öneriyor ama ben memnun olamiyrm

Ikisini de sevmedim. Ayazin da anlami hos degil bence. Oyku ve Uraz olsa, oyku ve Omer ya da...

Ulaç biraz garip geliyor kulağa gerçekten anlamı nedir merak ettim Bende diğer arkadaşlar gibi ayaz ismini beğendim.Yamaç ismide çok güzel bir düşünün derim

Ulaç biraz garip geliyor kulağa gerçekten anlamı nedir merak ettim ☺Bende diğer arkadaşlar gibi ayaz ismini beğendim.Yamaç ismide çok güzel bir düşünün derim
Macezi olarak yasama.baglayan çocuk demekmiş işim analizlerine felan öyle yazıyor ama tam.sozluk anlamı bağlac bağlamak başka isimler düşünüyorum bende herkese garip geldi

Artık birbirine yakın benzer isimler koymak çok moda değil bence gönlünüzden ne geçiyorsa onu koyun anlamını taşıdığına inanıyorsanız anlamı güzel birşey koyun

Kızlar çok teşekkürler yorumlar için doğum yaptım çok şükür güzel rahat bir dogumum oldu oglumun adida Umut oldukıziminda Öykü herkesin darısı basina

ulaç sanki peltek konuşulmuş, ulaş demeye çalışan biri gibi geliyor. Ulaş daha iyi bana kalirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…