Umut koyduk canımulaç anlamı güzel ama biraz garip bi öneri ulaş koy en azından yakın :)
Ayaz güzl isim evet ulaç ilk defa duydum ulaş var daSevgili hanımlar merhabalar
31+2 hamileyim ikizlerim olucak bir kız bir oğlan kızımin adını Öykü koymak istiyorum ama oğlum konusunda kararsız kaldım Ulaç düşünüyorum ama etraftan çok garip işim tarzinda yorum alıyorum Diğer isim olarak da Ayaz düşünüyorum sizce Ulaç gerçekten garip mi ??
Ayaz güzl isim evet ulaç ilk defa duydum ulaş var da
Ahhahab tarihe bakmayınca tabiteşekkürler canım umut koyduk 2 aylık oldu çok şükür
Hayırlısıyla canimAhhahab tarihe bakmayınca tabiisimleriyle büyüsünler inş darısı bizim bebeciklere
Ulaç kulağa çok hoş geliyor, hiçte garip degil.. saglicakla uzun ömürlü olsunlaraslında Ulaç içime en çok sinen işim ve yaşama bağlayan çocuk manasına gekiyormus mecazi olarak benimde hoşuma gitti eşimle anlaşmıştık kızı o koydu oğlanı ben koyacağım kismetse ama bu iki isim arasında kaldım
Okurken bile yanlış mi okuyorum dedirtti Ulaç ismi.Sevgili hanımlar merhabalar
31+2 hamileyim ikizlerim olucak bir kız bir oğlan kızımin adını Öykü koymak istiyorum ama oğlum konusunda kararsız kaldım Ulaç düşünüyorum ama etraftan çok garip işim tarzinda yorum alıyorum Diğer isim olarak da Ayaz düşünüyorum sizce Ulaç gerçekten garip mi ??
Teşekkürler canumYazılanları okudum umut olmuşoda çok güzel olmuş, hayırlı olsun
Doğum yaptım 2 ay oldu umut koydukOkurken bile yanlış mi okuyorum dedirtti Ulaç ismi.
Ulaş ismi sanki daha aşina.
Ayaz ismi de ne bileyim cizgifilm karakteri sanki hoşuma gitmedi.
Sağlıkli doğumlar dilerim
Hiçbirini koymadım zaten umut koyduk 2 ay olduBana sorarsan ikiside hoşuma gitmedi şu ayaz efe Eymen ismi artık çok konmadi mi siz cede
Oyy tebrikler yeni konu sandim benDoğum yaptım 2 ay oldu umut koyduk
Güzel sağlıcakla büyüsün Rabbım analı babalı büyümeyi nasip etsin :))Hiçbirini koymadım zaten umut koyduk 2 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?