• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogluma biseymi oldu yoksa nazlaniyormu?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kizlar cok acil bi durum var oglum 3.5 yasinda herhangi bedensel bi sikintisi yok cok sukur
Bugun markete gittik donuste ayagim agriyo diye kucagima geldi genelde cok yurymez kucakta omuzda gitmeyi sever nazlanir yani neysr kucakladik arabaya gittik eve geldik
Kapinim onunde cok tatli bir bebek gorduk sevdik filan kiskandi sanirim kucagimiza gelmek istedi
Neyse merdivenlerden cikarken babasina kucagina al demis elimizde posstle oldugu icin almadik
Neyse sonra kucaginiza alin beni vs dedi babamin yanina inmek istedi ama ayagim agriyo kucakla indir dedi indirdim bende indim yanina
Bi turlu yurumedi topalliyo kadinlar vardi cikardik ayagona baktik ayakkabimi vurdu diye yok sadece diken vardi corapta diken gibi bisey cikardik gene yurumedi gene yurumedi
Evdem terlik saldim herkez az onceki bebisi kiskandi filan dedi terlikle normalmis ama eve gelince bizi cildirtti ayagini oyle bir ice basiyorki yan basiyor ay polis geciyo yok iftaye var diye onu kosturduk gene topalliyo gene topalliyo ice yan basiyo konustum ettim yok doktora gidelim diyorum yok diyo
Ilgi cekmeye caliatigini dusunerek uyuttum onu ama simdi,esimle acaba bissymi var diyoruz
Yarin sabah kalkip yine ayni olursa dr goturelim diyoruz , basina boyle bisey gelen varmi benzeri olay tecrubeli anneler ?
Dip not : oglum 3 aylikkem cocuk dr oglumda omur ilikte acikliktan supheleri oldugundan bahswtti kuyruk sokumunda cukur degilde y seklinde cizgisi var baya bi arastirildi edildi buyuk hastanelerde kontrol edildi spina bifida deniyor bu hastaliga bedensel ozur yuruyememe cisini tutamama ve kakasini yapamama gibi belli basli problemleri oluyor o donem sadece anestezi gerektigi icin emar cekilmedi ama dr bi aciklikta goremedi 10 aylikken yurudu bizde isi bidaha takip etmedik o donem bu hastaligin dernegine gittim ailelerle gorustum madem bisey cikmadi karistirmayin isi cocukta bisey yok gibi (onlarim bellerinde cukur ve sakallanma oluyomus) doktorlarin eline kobay olursunuz dediler Allah vergisidir dediler ama simdi bu ani durum icime tas gibi kaya gibi oturdu
Cok uzun oldu kusura bakmayin :(

Hiç kimse de rastladığım bir durum değil.
Canınızı sıkmayın yarın düzelecektir. Diken canını yaktığı için basamamıştır büyük ihtimalle.
Çok geçmiş olsun. Umarım bir sıkıntı yoktur da size numara yapıyordur kıskançlıkla.
Yarın bir bakın devam ediyorsa doktora götürün.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi şeyler düşünün iyi olsun sonuç.

öncelikle geçmiş olsun ,yarın sabahki durumuna göre doktora götürebilirsiniz ,ama şu bebekliğinizde bahsettiğiniz rahatsızlıkla alakalı kafanızı netleştirmeniz gerekir diye düşünüyorum ,yoksa yaşadığı her sorunda ömrünüzden ömür gider ve hiç rahat olmazsınız ,sevgiler.

Bi anne olarak bu şüphe bir günlüğüne bile olsa zor gelir heralde. İnşallah kötü bir şey yoktur
Terlikle aşağıda rahat yürümüş demişsiniz yanlış anlamadıysam. Hemen kötüye yormayın.
Çocuklar yeter ki kıskansınlar anne babasını. Size naz yapıyor gibi geldi bana. Yarına unutur merak etmeyin.
Tuvalete çıktı mı hiç evde. Çişini yapmada falan bi sorun yaşadı mı

Içımden bır ses ufaklık naz yapıyor dıyor
Umarım öyledır..

Eğer ıçıne sınmezse yarın sabah bı doktora götür ıçın rahatlar en azından kötü düşünme :34:

Cisini yapti eve gelince
Simdide diyorum hadi tuvalete diye kaldirayim uyku semesi nasil yurucek diye

geçmiş olsun canım,

bana naz gibi geldi dikkat çekmek istiyo galiba ufaklık,

sabah uyamdıgında yine aynı şekilde yürüyorsa hiç üsteleme ilgilenme ve ona bugün sana süpriz yapıp babanla birlikte seni lunaparka götürecektik ama sen yürümekte zorluk çektigin için artık iyileşince gideriz diyin bakalım tepkisi ne olacak eger naz yapıyorsa hemen düzelebilir yine devam ederse topallamaya o zamn dr götürürüsün canım :27:

spina bfidayı aklına getirme o olmus olsaydı coktan cıkardı ortaya
ayagı muhtemelen dikenden acımıstır ama ben olsam sabah hemen doktora gösterirdim

Buarada diken ayaginin altinda degil ustundeydi
Acikcasi hadi yakalanmac oynayalim diyede kosturduk topalladi ;( hatta sokaktaki kadinlardan biro doktorim ben dedi genede aciyoda aciyo
Buarada esim uyandirma diyo simdi bakalim sabah ola hayrola yanina yattim simdi sabaha insallah hersey normale doner
Tesekkur ederim kizlar

Aslinda korkuyorum da yurumezse sabah olmaz suan uyudugu icinde dr goturemeyiz Allahim kucuklerimizi korusun insallah

gecmis olsun canim nazdir insallah belki sabaha unutur.
Normal yurur encok nereye gitmek istiyorsa goturucem de bakalim
ne olucak .

Tatlim benim cocuklarin 4 yas civarinda buyumer ataklarinda yasadigi bi durum kizimdandan ve yegenleeimden de duymustum o donem annem.oyle demisti sukir bo sure sonra son buldu fikrimce endiselenecek bisey yok tatlim

Bu mesaji aglayarak yaziyorum
Uyandi ve ice basmasi ice derken ice yan basmasi,devam ediyo ama topallamiyo az once bakkala gittiler babasiyla bende arkadan baktim bir adimi bile duz basmiyo :(
Cok uzgunum lutfen dua edermisiniz oglum icin ortopedi dr olan bi hastaneye gideriz kahvaltisini ettirdikten sonra

canım bana naz gibi geldi tamda anneye iyice yapışma yaşı zaten, ama genede ne olur ne olmaz doktora gidin derim, bi anne için en ufak bi şüphe yeter

canim dr goturmekle iyi etmissin benimde bir arkadasin kizinin kulagina ameliyatla duyma cihazi koymuslar esimle ziyarete gittik esim fazla ilgilendi buyuk kizim ertesi Sabah basladi kulagim agriyor diye vizirdamaya bizde aynen naz yapiyor zannettik esim goturme dedigi halde anneyim iste canim rahat etmedi iyiki goturmusum mikrop varmis kulaginda damla kullandik gecti cok sukur bazen dusunuyoruz acabami diye dr goturmekde herzaman fayda var bi ara ben cok goturdum dr cocuklarin zivirtilaklarina bakarakdan aile dr yok birseyleri meraklanma der demez oglum demesinmi seni ozluyoruzbide bize loli veriyonya sanki hic almiyorum heee:20: ablamla plan yapip uygulayip annemle buraya geliyoruz:52:

Bu mesaji aglayarak yaziyorum
Uyandi ve ice basmasi ice derken ice yan basmasi,devam ediyo ama topallamiyo az once bakkala gittiler babasiyla bende arkadan baktim bir adimi bile duz basmiyo :(
Cok uzgunum lutfen dua edermisiniz oglum icin ortopedi dr olan bi hastaneye gideriz kahvaltisini ettirdikten sonra

Çoook üzüldüm inş bişey yoktur ya:26: sen sakin ol, gelince bize de haber ver merak ederiz... Geçmiş olsun....

Back
X