• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogluma biseymi oldu yoksa nazlaniyormu?

öncelikle çok geçmiş olsun canım
benim başıma buna benzer bişey gelmişti benimde oğlum 3,5 yaşında
avm ye gitmiştik gayet güzel koşup oynadı arabaya bindik tam arabadan indi topallıyo resmen üztüne basmıyor ve acıyor diyordu acaba eve gelmek istemiyor o yüzden mi yapıyor dedim evde de biraz takip ettim hala topallıyor senin gibi çorabını çıkardım ayağını bacağını kontrol eetim görünürde bişey yok ama insanın aklına takılıyor işte aldım acile götürdüm orda da baktılar bişey yok dolven ver gece şişerse falan getir dediler gece hiç bişey olmadı sabah kalktı hala topallıyor ama yine görünürde bişey yok bende ortapedi dr una götürdüm ultrasonla falan baktı hiç bişey yok sonra yakında grip geçirip geçirmediğini sordu bir hafta öncesinde de gripti ondan kaynaklanır dolvern verin 3 güne geçer dedi ve gerçektende 2. günün sonunda bişey kalmamaıştı. Ben merak edip internette de araştırmıştım bazı çocuklarda grip sonrası olabiliyormuş. Umarım sizde de öenmli bişey yoktur. tekrar geçmiş olsun

öncelikle çok geçmiş olsun canım
benim başıma buna benzer bişey gelmişti benimde oğlum 3,5 yaşında
avm ye gitmiştik gayet güzel koşup oynadı arabaya bindik tam arabadan indi topallıyo resmen üztüne basmıyor ve acıyor diyordu acaba eve gelmek istemiyor o yüzden mi yapıyor dedim evde de biraz takip ettim hala topallıyor senin gibi çorabını çıkardım ayağını bacağını kontrol eetim görünürde bişey yok ama insanın aklına takılıyor işte aldım acile götürdüm orda da baktılar bişey yok dolven ver gece şişerse falan getir dediler gece hiç bişey olmadı sabah kalktı hala topallıyor ama yine görünürde bişey yok bende ortapedi dr una götürdüm ultrasonla falan baktı hiç bişey yok sonra yakında grip geçirip geçirmediğini sordu bir hafta öncesinde de gripti ondan kaynaklanır dolvern verin 3 güne geçer dedi ve gerçektende 2. günün sonunda bişey kalmamaıştı. Ben merak edip internette de araştırmıştım bazı çocuklarda grip sonrası olabiliyormuş. Umarım sizde de öenmli bişey yoktur. tekrar geçmiş olsun

Insallah bızımkıde gecer suanda toplallamıyor ama ayagı ıce basıyor
babası bugun normal dıyor ama ben ınanmıyorum ben uzulmıyeyım dıye dıyor muhtemelen aksam gozumle gormem lazım
grıpten oturu oldugunuda hıc duymamıstım cok garıp geldı bana

mrhaba cnm ayni olay bir ay once geldi basima esimle oglumuzuda aldik parkli bi cafeye gittik benim kuzenlerimle karsilastik o arada cinar (kglum olur kendileri 2.5yasinda)zipzipa gitti benim arkam dnuktu bise oldumu goremedim o anda zipziptan imdi bise yok on dk sonra sol ayagina basmio topallio resmen korktm ayakkabisini cikardim corapla yurudu patir patir dusuyor bu arada ne,aglama var ne bisey ama surekli oglum ayaginmi agrio diorum ses yok oyun pesinde ama hala topalliyo oglum fil hastasi cok sever filleri orda bir fil oyuncagi grdu duzelir gibi oldu ama arada tekrar topallio eve gelirken uyudu dabah uyandignda buseferde sag ayagi topalliodu ben ilgilenmedim agri agri die arkamda gezdi simdi bi sag ayagi bi sol ayagi agrio ama numara oldugunu anladim sende bi takip et numara olabilir benim dusuncem cinar once zipzipta ayagimi incitti ama snra ben uzerine fazla dusunce is numaraya dndu seninkide ole olabilir gecmis olsun tekrar

Teşekkür ederim inşallah düzelir sapa sağlam cocugu bu sekılde dusunmek cok yorucu gelıyor
cuma gunu ben gıttıgımız hastaneye bırkontrole gıdelımde bakalım ne dıyecekler ozelden bır arkadasta yardımcı oldu duz taban ıcınde baktırsam cok ıyı olacak
ah cocuk nasıl bır manevı yatırım degılmı onlarsa belkı buyuduklerınde bızı ıstemeyecekler bile :44:

benim oğlumdada olmuştu.kreşten geldi çocuk topallıyor.nasıl telaş yaptık.5 yaşındaydı galiba.ortapediye götürdük.rönntgen çekildi.fizik tedaviye gittik.bir kaç hareket gösterdi.bir gün yaptık geçti.öyle zor hareketler değil.simdi düşünüyorumda stresten olabilir.bir röntgem çektiirn doktor gürsün bende gececeiğini düşünüyorum .geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun.Böyle durumlarda lütfen bütün anneler,naz yapıyordur şudur budur diye ihmal etmeyin.Naz dahi yapsa lütfen doktora götürün.Gerçi siz ertesi gün hemen doktora götürmüşsünüz.Naz yapıyor diye umursamamışta olabilirdiniz.Çok büyük bir hastalık çıkacağını düşünmüyor ve ummuyorum.Düşmesine bağlı incinme olabilir.Hayırlı haberler verirsiniz inşallah.

bıraz daha ıyı ama ıce basma durumu devam edıyor belkıde her zamankı gıbı ama kafaya cok taktıgım ıcın uzerınde duruyorum
cuma gunu hayırlısıyla bır gelse arkadaslar
ılgınıze tesekkur ederım

Back
X