Doğuma Hazırlık Oğluma isim yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kuzey mi Asil mi

• Kuzey

OY: 18 52,9%
  • Asil

OY: 16 47,1%

• Ankete Katılan
    34
İsim diyip gecmeyin ismin karektere yansıdıgı gerceginî goz ardı etmeyin mesela demir soguk sert gibi. Modern olacak diye cocugunuzun karekterine olumsuz etkî yapıcak isimldre dikkat derîm. Kusura bakmayın ama iki isimde hic guzel diil. İllaki biri dersenizde asil ....

Sizin bir oneriniz var mı ?

Tabi ki kişlere ve çevrelere, algiya göre güzel anlayisi degisir. Muhim olan herkese begendirmek degil anne-babanin icine sinmesi yeterli.

Tabiki kusura bakma sizi kırmak için soylemedim. Sizin begenmeniz onemli elbette. Önerim sadece izmin karektere etki yaptıgını goz onunde bulundurmanız. Saglıkla kucagınıza alırsınız inş.

Bence kuzey daha güzel :)
Saglikla kavusmanizi dilerim.
Hayırlı, ömürlü olsun

Tabiki kusura bakma sizi kırmak için soylemedim. Sizin begenmeniz onemli elbette. Önerim sadece izmin karektere etki yaptıgını goz onunde bulundurmanız. Saglıkla kucagınıza alırsınız inş.
Aminnn :)

Yok alinmam ben. Biz de anlamina cok hassasiyetle yaklasiyoruz eşimle. Mesela bazi isimler okulda veya toplumda alay konusu olmasin veya siyasi çağırışim yapmasin diye dikkat ediyoruz. Zor bir kararmiş ömrunce o ismin enerjisini tasiyacak...Hayirlisi bakalim. Istihare yapicam :)

Guzel fikir istihare:) iki isimli olucaksa yusuf as ismi gibi ahlaki ve yuzu guzel olsun :) yigit , enes , biraz bilindik ama bu saatte aklıma gelen :)

Bence soyadiniza uyani secin. Aile ve arkadaslariniz arasinda da oylama yapin. Bir de cocugunuz varmis gibi onunla konusun hangi isimi kullandiginizda icinize sinerse onu koyun. Hayal kurmak bedava

Kivanc ismi de hep kıvanç tatlıtuğ u hatirlaticak yani farklı olsa daha iyi bence ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…