İsim diyip gecmeyin ismin karektere yansıdıgı gerceginî goz ardı etmeyin mesela demir soguk sert gibi. Modern olacak diye cocugunuzun karekterine olumsuz etkî yapıcak isimldre dikkat derîm. Kusura bakmayın ama iki isimde hic guzel diil. İllaki biri dersenizde asil ....
Hıc mi fikri olan yok
Aminnn :)Tabiki kusura bakma sizi kırmak için soylemedim. Sizin begenmeniz onemli elbette. Önerim sadece izmin karektere etki yaptıgını goz onunde bulundurmanız. Saglıkla kucagınıza alırsınız inş.
Bence kuzey daha güzel :)
Saglikla kavusmanizi dilerim.
Hayırlı, ömürlü olsun
Guzel fikir istihare:) iki isimli olucaksa yusuf as ismi gibi ahlaki ve yuzu guzel olsun :) yigit , enes , biraz bilindik ama bu saatte aklıma gelen :)Aminnn :)
Yok alinmam ben. Biz de anlamina cok hassasiyetle yaklasiyoruz eşimle. Mesela bazi isimler okulda veya toplumda alay konusu olmasin veya siyasi çağırışim yapmasin diye dikkat ediyoruz. Zor bir kararmiş ömrunce o ismin enerjisini tasiyacak...Hayirlisi bakalim. Istihare yapicam :)
Guzel fikir istihare:) iki isimli olucaksa yusuf as ismi gibi ahlaki ve yuzu guzel olsun :) yigit , enes , biraz bilindik ama bu saatte aklıma gelen :)
Merhaba
Hayırlı olsun evladınız
Ben klasik isimleri seviyorum
Oğlum olsa Ali,Ömer koyardım
Arkadaşlar oğlumuzaisim seçerken desteginize ihtiyacım var. 7.ayı bitiriyorum hayırlısıyla...
İlk başlarda Kuzey ve Asil düşünuyorduk. Çift isim düşünmüyoruz.
Paylaşırsanız sevinirim.
Atakan (Anlamını seviyoruz, kulağımıza hoş geliyor)
Poyraz (Söylenişini seviyoruz, erkeğe yakıştırıyoruz)
Kıvanç ( Anlamı güzel)
Demir (Kulağımıza hoş geliyor, erkeğe yakışan bir söylenişi var)
Kuzey hala aklımızdaki isimlerden biri.
Siz ne dersiniz ?! Objektif fikirlere ihtiyacım var.
Şimdiden fikrini belirtenlere teşekkür ederim.
Kıvanç
Oğlum olsa kesinlikle düşünürdümSon zamanlarda cok üzerinde duruyoruz Kıvanç isminin anlamı güzel bir de Atakan eklendi ikisinden biri olacak inşallah. Yorum için teşekkürler.
Asil çok guzel
Kivanc ismi de hep kıvanç tatlıtuğ u hatirlaticak yani farklı olsa daha iyi bence ama bilemedimBu ismi hani talihsiz bi sekilde öldürülen V.Şaşmaz' in röportajında duymustuk eşimle. Şimdi ister istemez V.Şasmazı hatırlatiyo bize. Anlam guzel sanki 2.isim de gerektiriyo ama biz trk isimden yanayız. Bakalım napıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?