Doğuma Hazırlık Oğluma yeni ve farklı bir isim arayışındayım..Fikir verir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sercinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
33
0
36
Isparta
şöyle yeni,farklı anlamı güzel bi ism istiyorum ama bi türlü bulamıyorummmm hoşunuza giden erkek isimleri nedir acabaaa???? :)

Yeni değil bendeki isimlerde ama oğlum olsa aklıma gelen isimler Ali, Ömer, Ege
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Hayırlı bir evlat olsun inşallah.

salıh kerem bır oglum daha olsa bu ısmı dusunurdumm lutfen ısmın moderenlıgıne degıl anlamınada bakın...sımdıden allah analı babalı buyutsun Allah adıyla yasatsın...

rabbim nasip ederse benimde 22 gün sonra oğluşum olacak ve biz BATU koymayı düşünyoruz....

BENMDE oğlum olucak inşallah
bertan yada çağan isminde gitgeller yaşıyoruz . . eşim bertana daha sıcak bakıyor ama . . inşallah sana önerilen isimlerden bende faydalanırım . .

Bebeğinizi sağlıkla kucağına alamnızı dilerim

enis
ediz
süha
kutay
atilla
akif
göktuğ
tuğra
baybora
sina
noyan
noğayhan
tubertu
altan
altar
benim beğendiklerim..

çok sağolun kızlarrrr :)) efe aras ve önerdiğiniz bikaç isim daha yakınlarımda varr,ege yi düşündüm,deniz i de çok beğeniyorum ama düşünsenize ege deniz birarada olmaz :):) matrak konusu olur oğluşummm :) biz en iisi ege nin yanında başka bi isim bulalımmm :)

bende çınar rüzgar ege çok beğeniyorum.benimde oğlum olcak kısmet olursa.ismi rüzgar olcak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…