Doğuma Hazırlık Oğluma yeni ve farklı bir isim arayışındayım..Fikir verir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

egenin bilinenin dışındaki bir anlamıda -bir çocuğu koruyan işlerine bakan anlamındadır. egenin yanına ali,cem,serdar(başkumandan demek) yada erdem koyabilirsiniz.benim oğlumun ismide ege.

Bende 5 bucuk aylik hamileyim. Biz de baya arastirdik ama kisa, anlasilir,net.insani yormicak bi isim istiorum. SImdilik ARDA ismini düsünüyoruz, esim simdiden ARDA die sevmeye basladi :) Bakalim hayirlisi olur insallah..

ay Allahım saglıklı sıhhatli versin bebeklerimizi ama bu isim konusu gerçekten zor. eşim hiç birşey begenmiyor.

EREN
EMİR
KEREM
DEMİR
ARAS
SARP
SARPER
ALPER
AŞKIN
BATUHAN
YAĞIZ
UTKU
YANKI
EFE
BARAN
BORA
TUNA

sizcede hepsi kötü müü

ben de çok araştırdım. beğendiklerim eren, cihan, kerem, ali. bizimkinin ismi kerem olcak galiba

Genelde kimseyle paylaşmam ama sadece bu forumda siz değerli arkadaşlarımla paylaşma kararı aldım:)
Eğer kızım olursa CEREN , oğlum olursa BEREN ismini vereceğim... siz vermeyin olurmu:)

bizde bebişe Ahmet Tuğra ismini vermeyi düşünyüoruz, hatta havaya girip tuğra diye konuşuyor eşim onunla :) daha 3.5 aylk..

benim erkekte favorim toprak insan ismiyle yaşar rüzgarda sewerim ama asi olur :76: en iyisi toprak topraktan yaratıldı toprağa gidecek

utku ismi güzel en çok

Benımde inşallah oğlum olacakmış..bende TAHA yada EMİR ismini düşünüyorum eşimde beğeniyor :)

Allah hepimize hayırlı bir doğum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…