Doğuma Hazırlık Oğluma yeni ve farklı bir isim arayışındayım..Fikir verir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim oğlumun ismini önerebilirim YİĞİT KEREM çok kolay söyleniyor bir arada

bende deniz ege arda tuna isimlerini çok beğeniyorum ikinici kez bir oğlum olursa bu isimlerden birini koyarım ben

Ben oğlumun adını Doruk koyacağım ama bunun yanında birkaç tane daha beğendiğim isim var : Ayaz, Rüzgar, kız için de Rüya veya Duru önerebilirim

Aras ve buğra ismi var tabıkı begenırsenız:)
Bende reyyan ısmıne uyan erkek ısmı arıyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevınırım...:26:

Oğlumun adı Onat Deniz... Onat ;iyi ahlaklı dürüst
becerikli demek Türkçe bir isim arapçası Salih oluyor Türkçede onmak fiilinden geliyor ondursun denir mesela başarılı kılsın manasında kullanılır

HAZAR ,SEYMEN,YAMAN,YAĞIZ,EGEMEN,KUTSAL,DORUK,EGEHAN

Ben de 22 haftalık hamileyim ve oğlum olacak bir türlü isme karar veremedik. KEREM ismini çok beğeniyorum ama eşim pek sevemedi. ne zor işmiş isim koymak

artun ismini çok beğeniyorum .. mesela çift isim olarak artun bera , gökay artun ... düşünebilirsin .)

benimde oğlum olacak ve eşim tutturmuş sercan da sercan diye bende istemiyorum nedense ısınamadım ben YUSUF EGE koymayı planlıyorum

değişik isim istiyorsanız BARTU yu önerebilirim.(Yakışıklı ve çok akıllı oluyorlar ama aynı zaman da yaramaz:)))

ben oğlumun adını kayra koyucam. yiğenimin adı da ayberk: 1. Sağlam ay, sağlam kişilik. 2. Şimşek, ay'ın şimşek gibi parlaklığı. 3. Yaprak, ay yaprağı.

Bizde çok aradık çok zormuş isim bulmak:)Oğlumuz olacak inşallah. ben Emir Tuna diyorum eşim Kerim Tuna . Sizce hangisi güzel??? Fikirlerinizi bekliyorum.

kızlar ben nisan ayında konuyu açmışım,ağustos ta doğum yaptım,oğlum 2.5 aylık oldu adı da EGE ÇINAR :) teşekkür ederim hepinizeee

18 haftalık hamileyim ve oğlum olacağını öğrendim. eşim de ben de BERKAY ismini düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…