Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

Haklısınız en baştan engellemek gerek. Kadın donakalmasın da ne yapsın. Bekarım ve çocuktan oldum olası korkarım şimdi daha da korktum cidden çok zor ya.
 
Hakikaten benim de aklıma takılan o oldu, ne alaka yani korkan çocuğa sen sarılır uyutursun hadi kazık kadar ergen bir herif olduğu gerçeğini es geçerek söylüyorum, O niye sana sarılıyor ne alaka ? Ne alaka kocaman çocuk korktum diyerek geliyor şu yaşıma kadar daha anneme korktum diyerek gitmedim en fazla ışığı açık bırakması için ağlardım ışıkla uyurdum. Üstüne kocaman oğlun dürtüyor yine de internette kendinizle alakalı porno görene kadar evde sütyensiz gezip oğlanla yatmaya devam ediyorsun. Çocuğu kendin koca kişisi yapmışsın o da dediğin gibi şekil almış evin babası gibi takılıyor.

Koskoca kadın ne hikmetse geceyi ergen oğluyla geçirebiliyor ancak olabilecek şeyleri azıcık olsun tahmin etmiyor. Bak tutamıyorum yine dilimi abla senin bir kocan yok muydu ? Erkek nedir bilmez misin sen ?? Nasıl fizyolojisi var ne yaşıyorlar be yapıyorlar ve hatta neler düşünebiliyorlar ? Hala cüret etseydi yatakları ayıracaktım vs diyorsun ne cüreti ne anlatıyorsun ? Aklından bile geçirmesi tiksinip kusmaya yeterli zaten sen neyi bekliyordun ?
 
e sen yazmışsın canımın içi
Tmm sen o insanların içinde değilsin oldu mu? İki yaşıt oyuncunun oynadıkları filmde bu başlıkları koyduklarını ve alttaki etiketlerde bunu yazdığını da farketmedin yada alakalı alakasız videolarda izlenme almak için böyle yazdıklarını da. Tamam ben sapığım özellikle öyle videolar izliyorum açıp oldu mu rahatladın mı??
 
Konu sahibi dün gece seni anlamaya çalışıyordum ama son verdiğin cevaplardan sonra artık sağlıklı bir insan olduğunu düşünmüyorum.

Eğer gerçekten o yaşlarda bir oğlun varsa ona da çok üzüldüm.

Dilerim çocuk normalin ne olduğunu anlar ve kendisini senden korur.
 
Ben sana izlediğin için sapıksın demedim ki? Yazdığın paragrafta hiç izlenme almak için o başlıklar atılıyor tarzı bir anlama gelen söylem yok. Aksine açıyoruz izliyoruz babamız aklımıza gelmiyor manası çıkıyor. İzlenme almak için bu tarz başlıklar atılabilir olabilir bilemem denk gelmedim. Ama ben azmak tahrik olmak için hiç anne kız ensest baba kız ensest açmadım açıyorsam zaten niyetimde o yöndedir diyerek yazdım. Neyse
 
olduğunu göstermez ) Emin olun çoğu kadın tarif ettiğiniz başlıkta videolar izlemiştir ama neyse ki hiçbirimiz babalarımızı o şekilde görmüyoruz.
Birçok kadın ensest pornosu izlemiştir derken? valla zerrin hanım hiç ensest pornosu izlemedim, merak da etmedim. Size verilen tepkilere bakılırsa diğer hanımlar da izlememiş. Sitede şimdiye kadar gördüğüm en tuhaf genelleme bu olabilir. Eğer ciddi ciddi bile isteye ensest pornosu açıp izliyorsan sen de konu sahibinin oğluyla beraber bir terapiye git bence.
 
Sıkıntı sizde bence. 16 yaşında çocukla birlikte uyunmaz.

İnsanlar da her kurduğu fantezinin gerçek olmasını istemezler, ensest porno izleyip size saldıracakmış gibi düşünmeniz ne kadar iğrenç. Siz kendiniz normal davranın da sonra çocuktan normal bekleyin ya, çüş denir 16 yaşında oğlanla birlikte yatana.
 
Hanımefendi 16 yaşındaki herhangi bir erkek çocuğunun aklında tabikide cinsellik olur. Sizin oğlanın farkı ne anlamadım. Ortaokul lise zamanlarınızı hatırlamıyor musunuz? O tuşlu telefonlarına bile allem edip kallem edip porno indirirlerdi. Bütün gün meme g.t konuşurlardı.
6 ay 2 yaş arası oda ayırma mevzusunu çözmeniz gerekirdi. Umarım gece emzirmelerini bırakmışsınızdır. Allah akıl fikir versin çocuğun psikolojisini bozmuşsunuz..
 
Kesinlikle psikiyatrist destek almalısınız. Önce siz konuşun doktorla durumu anlatın oğlunuza nasıl yaklaşacağınızı bilemediğiniz için bu konuyu ona almadığınız ve açmalı mısınız onu sorun. Oğlunuzu da ikna edip farklı bi konudan götürüyo gibi doktora götürün kesinlikle. Maalesef o İnternet çocukların beynini yıkıyo her içeriğe çok kolay ulaşabiliyorlar ve beni huzursuz etti bu konu sakın ihmal etmeyin. Çocuğunuzun başında bi baba figürü olmaması da büyük bi problem çünkü kimi çocuk bunu atlayamayıp psikolojik olarak rahatsız olabiliyor. Eski eşiniz olgun ve konuşulabilir biriyse eğer onunla da konuşabilirsiniz. Bilemedim yani çok zor bi durum Allah kolaylık versin ama ihmal asla etmeyin
 


Yok artık sizin beyniniz yanmış bence sıcaktan ne okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Hanımefendi kimse arama kutusuna yazıp aratıp izlemiyor zaten merak etmeyin üslubunuza da yazdıklarınıza da dikkat edin. Size terapi lazımsa bana gelebilirsiniz mesela çok merak ettim bu suçlayıcı yazının arkasında yatan nedenleri.Diyorum ki ; bunlar zaten Türkçe dilinde çekilmiş ve başlık atılmış videolar değil bu başlıkları rastgele de atabiliyorlar, alakasız videolara da yaşıt insanlara da yazabiliyorlar.Bu videolardan izlemiş olmamız bizi ailesine hallenen insanlar yapmıyor çünkü o durum aklımıza bile gelmiyor.
 
Zerrin bi hadi ya :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…