Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka cocuğunuz veya eşiniz yok mu? Varsa bu yaşadıklarınızı onlar biliyorlar mı?Mutfağına izinsiz girip kendine su aldı.ben daha ayakta iken hizmet ederken yemeğe başladı.yumuldu sofraya.bir çayımı bitti doldurmadı
Ay size de tamam dendi diye aldınız yürüdünüz, elin kadınına laf edene kadar kendi oğlunuza bakın, ali kıran baş kesen olmuş milletin başına.Mutfağına izinsiz girip kendine su aldı.ben daha ayakta iken hizmet ederken yemeğe başladı.yumuldu sofraya.bir çayımı bitti doldurmadı
Çok ilginç bazı sorulara da asla cevap vermiyor ....Üç kere sordum mesela başka çocuk var mı diye, hala cevap yok....Ay size de tamam dendi diye aldınız yürüdünüz, elin kadınına laf edene kadar kendi oğlunuza bakın, ali kıran baş kesen olmuş milletin başına.
İki kardeş üniversite okumak için İran'dan gelmiş aileleri İran'da arada geliyormuş.daha 5 yıl okuyacaklar.
Eşyalı ev 6 Bin kira alıyor oğlum
Kızları falan varsa belki.. Gelin gömmeye gelmiş gibi bir hava var, ben sanmıyorum kalksın adliyeye gitsin işlem yaptırsın. Söylenip söylenip susacak. Paşasını 40 yıl beslemiş, bu devran böyle gider, besbelli.Çok ilginç bazı sorulara da asla cevap vermiyor ....Üç kere sordum mesela başka çocuk var mı diye, hala cevap yok....
Bana da konu sahibi erkek cocuk delisi, evlat ayıran bir kadın gibi geldi...Kendi ettiklerini çekiyor bence şu anda....Eğer dogru seziyorsam ,rahmetli eski gelini ve sttr ettiği öz kızlarının ahı bu kadarla kalmaz... Elleriyle tepesine çıkarıp, şımarta şımarta delirttiği kıymetli oğluşu hepsinin öcünü tepe tepe alır inşallah...Kızları falan varsa belki.. Gelin gömmeye gelmiş gibi bir hava var, ben sanmıyorum kalksın adliyeye gitsin işlem yaptırsın. Söylenip söylenip susacak. Paşasını 40 yıl beslemiş, bu devran böyle gider, besbelli.
Teyzecim, gelin adayi bile ilk defa gittigi evde hizmet etmez. Sofraya herkes oturmadan yemege baslamamak gorgu kuralidir, gelin adayiniz bu gorguye sahip olmaliydi bu yasa kadar. Ancak cay koymadi, yemek yedi diye gelin sevmemezlik edilmez. Oglumla iyi anlasiyor mu, evi cekip çevirebilir mi, varsa torununuza bakabilir mi gozuyle degerlendirdiniz mi?Mutfağına izinsiz girip kendine su aldı.ben daha ayakta iken hizmet ederken yemeğe başladı.yumuldu sofraya.bir çayımı bitti doldurmadı
Bu doğru değil. Kiralayan kişinin malik olması gerekmez. Kira sözleşmesi gayettabi geçerlidir. Burada oglunuza karşı uygulanacak prosedür farklı, kiracıya karşı uygulanacak prosedür farklı. Lütfen bir meslektaşa muracat ediniz.Oğlunuz size ait evi nasıl kiraya verdi? Tapu oğlunuza ait olmadığı için o kira sözleşmesinin hiçbir hükmü yok, kimse kendisine ait olmayan evi kiraya veremez. Kiracılar da ayrıca tuhaf, ne demek sizin evde oturup başkasına kira vermek??? Hemen polise başvurun, savcılığa şikayette bulunun oğlunuz hakkında. Ya kiracılar yola gelsin sizinle anlaşma imzalasın, ya da işgalci durumuna düşsünler.
Başka cocuğunuz veya eşiniz yok mu? Varsa bu yaşadıklarınızı onlar biliyorlar mı?
Kızlariniza da birer ev vermiş miydiniz otursunlar diye?Kocam boşver diyor.iki kızım benden yana
Cevabını %90 biliyorsunuzKızlariniza da birer ev vermiş miydiniz otursunlar diye?
Bile bile kontratsız oturuoyorlar gayet, bu şekilde az kiraya anlaşmışladır. Yani kiracılar da mağdur, mazlum değil. Ben olsam savcılığa başvurur atardım bunları, yeni kiracı bulurdum. Hele ki gidip söylemişsiniz bu ev benim diye, bariz işlerine gelmemiş. Dürüst insanlar olsalardı kontrat yapmayı teklif ederlerdi, böylesi işlerine geliyor. Savcılığa başvurun, atın evden. zaten kontrat yok arada hiçbir hakları yok.
Kızlariniza da birer ev vermiş miydiniz otursunlar diye?
Teyzecim, gelin adayi bile ilk defa gittigi evde hizmet etmez. Sofraya herkes oturmadan yemege baslamamak gorgu kuralidir, gelin adayiniz bu gorguye sahip olmaliydi bu yasa kadar. Ancak cay koymadi, yemek yedi diye gelin sevmemezlik edilmez. Oglumla iyi anlasiyor mu, evi cekip çevirebilir mi, varsa torununuza bakabilir mi gozuyle degerlendirdiniz mi?