Oğlumla sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar herkese
Benim oğlum evlenirken ev satın aldım 14 yıllık evlliyken eşi kalp krizi getirip öldü.bir tane de 12 yaşında çocuğu var.
Bir bayan bulmuş netten kadının da 18 yaşın da kızı var.tanıştırdı oğlum beğenmedim kadını..ille evlenecem dedi.evlendi nikahına gitmedim.
Sorum burası:
Bana ait 2+1 evimi eşyaları ile kiraya veriyor.
Yeni kadına 3+1 ev tutup kiraya çıkıp yeni eşyalar alıyor.
Benim evinden oğlum kira alıyor.o kiracılar tapumu göstermeme rahmen beni tanımıyor oğlunla anlaş diyorlar.biz ondan korkuyoruz sana kira veremeyiz diyorlar.. oğlum benimle konuşmuyor aramıyor sormuyor.ama evimden kira alıyor.
Lütfen bana yardımcı olun ben ne yapayım
Ben polise giderdim. Aranızda ki problem her neyse oğlunuzun yaptığı yine yanlış. Konuşmadığı kişi annesi de karısı da olsa ne haklı hangi cesaretle kiraya verebiliyor ve karşısındakileri korkutuyor anlamadım. Onu da pek masum bulamadım. Bunun için şikayette bulunun. Zaten komik olan sözleşmeyi kendi adına hazırlaması :D

Siz kendinizi benim yerime koyun hanımlar.kayinvalideniz annemizin mahallesinde ev alsın size bide arada ay da yılda bir gelsin karışmasın etmesin hep sussun
Ben mi suçlu oldum şimdi

Ben polise giderdim. Aranızda ki problem her neyse oğlunuzun yaptığı yine yanlış. Konuşmadığı kişi annesi de karısı da olsa ne haklı hangi cesaretle kiraya verebiliyor ve karşısındakileri korkutuyor anlamadım. Onu da pek masum bulamadım. Bunun için şikayette bulunun. Zaten komik olan sözleşmeyi kendi adına hazırlaması :KK70:

Sözleşme onun adına oğlumun el den kirayı alıyor utanmadan anne bana vermiyecekmiydin evi diyor.ben babamdan miras ile o evi aldım.satarimda yerimde kimse karışamaz
Ama yapamıyorum.

Rahmetli eşi dik kafalı idi ama ne yapsa yuttum yeter ki iyi olsunlar dedim.hep sabrettim üstünden yalanlar söylemeler arkamdan konuşmalar.14 yıllık evlliginde evlerine 10 kere gitmisimdir.gelinim çalışıyor du tatillerde yazlıgima geldi hep ben hizmet ettim yeter ki geçinsinler dedim.. rahmetli oldu 2 yıl önce
Oğlumda 1 sene önce bu kadın nette bulmuş oğlumu öyle tanışmışlar..
Bulduğu kadın 18 yaşında kızı ile eşyalı ev tutup yaşıyormuş
Kadının ailesi ordu da.
Söyledim ailen ordu da senin Fethiye de kimin var.bana dediği kızım ile tatile geldik çok beğendi ben burada liseyi okuyacam diye o yüzden orada yaşıyoruz.. saygı yok sevgi yok ben hiç görülüyorum malından niye faydalanılıyor..
Hanginizin kaynanası ailenize yakın ev satın aldı.birde gelip gitmedi
Oğlunuzun ilk eşine Allah’tan rahmet diliyorum, 13 yaşındaki çocuğuna da sabırlar diliyorum zira belli ki sizin ailede o çocuğun dışında kadının ölümüne içi yanan yok, inşaallah 13 yaşındaki çocuğun bahtı kaderi güzel, yolu açık olur.

Allah dağına göre kar verirmiş lindami, oğlunuz evinizi aldıysa geçmişinizde neyi eksik yaptınız bir düşünün bence.

Eviniz için de buradan yapılabilecek bir şey yok, bir avukata danışmalısınız veya hiç uğraşmayıp direkt evi satışa çıkaracaksınız.

Sağken malinda istediği çocuğunu oturtur, öldükten sonra çocuklar bölüşür. Cikip niye oturttun diyemeyiz.Boyle bir yasa yok,vicdanen de kendi bilecegi iş.. Herkes ektigini bicer.Kendi de pişman olmuş ama iş işten geçmiş. Tapusu sizde olan konuta,oğlunuz nasıl kira kontratı yapıyor? Vekalet vermeniz gerekmiyor mu ? Siz oğlunuza vekalet mi verdiniz ? Vekalet verilmediyse, kontrat gecersizdir

Kızlarını bu kadar düşünüyorsa yazlığını da satabilir mesela. Sonuçta yazlık yaşamak için zorunlu bir şey değil. Evi oğula ver, sen kendin yazları yazlıkta keyif çat, sonra neymiş, kızlarım kirada zorluk çekiyor... Bu kadının yazdığı hiçbir şeye inanmıyorum şu noktada şahsen 😂 Çocuklarına ve torunlarına sabır...

Benim babamdan miras kalmış istediğimi yaparım.oglum o evden çıkmış hakkını kaybetti.benim olan evi kiraya ev sahibi oymuş gibi veremez

Oglan sevdasini anlamiyorum. Esimin aileside boyle. Oglum asagi oglum yukari. Birgun kayinvalideme kizlarinda cok kiymetli, bak ne olursa olsun pesindeler, yediriyorlar, giydiriyorlar dedim yinede oglum diyor. Kizlarda durumdan sikayetci degil. Ben hepsinden daha cok rahatsiz oluyordum bu durumdan. Teyze ne varsa kızlarda var. Her isini onlar goruyor. Aglayanin mali gulene yar olmaz, kizlarinin hakkini gözet. bu dunyanin diger tarafida var.

Siz kendinizi benim yerime koyun hanımlar.kayinvalideniz annemizin mahallesinde ev alsın size bide arada ay da yılda bir gelsin karışmasın etmesin hep sussun
Ben mi suçlu oldum şimdi
Annemle babam evlenince babaannem kredi cekip onlara ev almis. Babam vefat ettikten sonra anneme sadece kizinin basinda dur dediler, evden cikarmadilar, annemin kendi annesinin evine gitmesine engel oldular sirf ben rahat edeyim diye. Su zamana kadar annemin bir kase corbasini icmis degiller. Ayni mahalleden gecer, evlerine ugramazlar. Oglum sevmiş, getirmis, saygi duyuyoruz derler hep. Bu cok uç bir ornek olabilir. Ama sizde az degilsiniz. ölmüş insanın arkasindan konuşulmaz. Kadin arkasinda kucucuk yavrusunu, torununu birakmis. Ayip değil mi yaptiginiz?

Benim babamdan miras kalmış istediğimi yaparım.oglum o evden çıkmış hakkını kaybetti.benim olan evi kiraya ev sahibi oymuş gibi veremez
O zaman evi satacaksınız hanımefendi, sizin sorununuz ne ölmüş gelininizle ne de oğlunuzun evlenmek istediği kadınla, ne yapıyorsa oğlunuz yapıyor.
Vaktiyle evde oturmasına izin verdim hata mı ettim diyorsunuz evet bence hata, rızam yokken oğlum evimi sattırıp ilk eşinin annesinin yakınında ev aldırdı demişsiniz bir yorumunuzda, siz oğlunuzun büyüğüsünüz, annesiniz, oğlum ben evi satmıyorum, sen istiyorsan kayınvalidene yakın yerde otur, ev benim evim kimseye evle ilgili söz hakkı vermiyorum diyemediniz mi?
Rızam yoktu emrivaki yaptı diyorsunuz, siz istemeseniz zorla kimse bir şey yaptıramaz, satın diye yorumlar geliyor ona da yapamam diyorsunuz, ev sizin ilan verir satarsınız.
Kusura bakmayın ama oğlunuza yüz veren sizsiniz, artık başa çıkamıyorsunuz da, önünüzde 2 seçenek var, ya evi satışa çıkaracaksınız veya bir avukata gidip sizin üzerinize kayıtlı evi gasp eden oğlunuz hakkında hukuken ne yapılır sorup ona göre işlem başlatacaksınız.

Kızlarım benden birşey istemiyor emir baki baskı yapmıyor.ben bu malları onlar için yaptım.saygisizlik var burada oğlumdan sağ iken evimi gaps ediyor ne ariyor ne soruyor.işim olduğunda komşu oğulları yardıma geliyor
Kusura bakma ama o oglani sen yetistirdin. Nerede hata yaptim diye dusun

O zaman evi satacaksınız hanımefendi, sizin sorununuz ne ölmüş gelininizle ne de oğlunuzun evlenmek istediği kadınla, ne yapıyorsa oğlunuz yapıyor.
Vaktiyle evde oturmasına izin verdim hata mı ettim diyorsunuz evet bence hata, rızam yokken oğlum evimi sattırıp ilk eşinin annesinin yakınında ev aldırdı demişsiniz bir yorumunuzda, siz oğlunuzun büyüğüsünüz, annesiniz, oğlum ben evi satmıyorum, sen istiyorsan kayınvalidene yakın yerde otur, ev benim evim kimseye evle ilgili söz hakkı vermiyorum diyemediniz mi?
Rızam yoktu emrivaki yaptı diyorsunuz, siz istemeseniz zorla kimse bir şey yaptıramaz, satın diye yorumlar geliyor ona da yapamam diyorsunuz, ev sizin ilan verir satarsınız.
Kusura bakmayın ama oğlunuza yüz veren sizsiniz, artık başa çıkamıyorsunuz da, önünüzde 2 seçenek var, ya evi satışa çıkaracaksınız veya bir avukata gidip sizin üzerinize kayıtlı evi gasp eden oğlunuz hakkında hukuken ne yapılır sorup ona göre işlem başlatacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X