Oğlumla sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beğenmedim saygısı yok ilk evime geldi baş köşede oturup hizmet ettim ona 64 yaşında halimle.bir kalkıp çayımı doldurmadı geldiği gün evimin her odasına arsızca gezdi.birde 18 yaşında ki kadının kızı ev terliği ile normal eski usul tuvalette girdi.fark etmesem bütün heryeri o terlikle gezecekti
Sevmeyebilirsiniz ,sebep aramanıza gerek yok. Herkes herkesi sevecek diye birşey de yok.
Ev konusunda,ev sizin üzerinize olduğu için kiracınıza şayet kirayi size ödemezse yasal yollardan hakkınızı arayacağınızı söyleyin. Evi satmakta bir çözüm, hemde kalıcı bir çözüm olur.

Rahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.
ne kadar rezil bir zihniyet allah senin gibi kaynanadan korumuş bizi şuan benim kaynanam bir melekmiş onu anladım sayenizde rahattan şişti ne demek ? kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil eli ayağımız tutuyor çok şükür ilerde gelinim neden bana hizmet etsin ? paşa torunu muyum ben

O zaman evi satacaksınız hanımefendi, sizin sorununuz ne ölmüş gelininizle ne de oğlunuzun evlenmek istediği kadınla, ne yapıyorsa oğlunuz yapıyor.
Vaktiyle evde oturmasına izin verdim hata mı ettim diyorsunuz evet bence hata, rızam yokken oğlum evimi sattırıp ilk eşinin annesinin yakınında ev aldırdı demişsiniz bir yorumunuzda, siz oğlunuzun büyüğüsünüz, annesiniz, oğlum ben evi satmıyorum, sen istiyorsan kayınvalidene yakın yerde otur, ev benim evim kimseye evle ilgili söz hakkı vermiyorum diyemediniz mi?
Rızam yoktu emrivaki yaptı diyorsunuz, siz istemeseniz zorla kimse bir şey yaptıramaz, satın diye yorumlar geliyor ona da yapamam diyorsunuz, ev sizin ilan verir satarsınız.
Kusura bakmayın ama oğlunuza yüz veren sizsiniz, artık başa çıkamıyorsunuz da, önünüzde 2 seçenek var, ya evi satışa çıkaracaksınız veya bir avukata gidip sizin üzerinize kayıtlı evi gasp eden oğlunuz hakkında hukuken ne yapılır sorup ona göre işlem başlatacaksınız.
ama mune şimdi mantıklı düşününce benim de bir oğlum var ilerde kızın ailesine yakın oturmak isterse otursun yani ne var bunda herkes nerede mutlu olacaksa orada otursun hayat kısa bana göre bir evlilikte kadın mutluysa erkek te mutlu olur gelinim mutlu huzurlu olsun ki oğlum da mutlu huzurlu olsun bana göre

ama mune şimdi mantıklı düşününce benim de bir oğlum var ilerde kızın ailesine yakın oturmak isterse otursun yani ne var bunda herkes nerede mutlu olacaksa orada otursun hayat kısa bana göre bir evlilikte kadın mutluysa erkek te mutlu olur gelinim mutlu huzurlu olsun ki oğlum da mutlu huzurlu olsun bana göre
orionnn konu oğlunun kayınvalideye yakın oturması değil ama, en azından ben yorumda neden kayınvalide yakınında oturuyor demedim, oğlu annesine ait evi sattırıp kayınvalidesine yakın yerde ev aldırmış, benim evi satmaya rızam yoktu emrivaki yaptı diyor, ben de evladınız bile olsa kimse size zorla ev sattıramaz dedim, dileyen dilediği yerde yaşar ama satmak istemediğim evi sattıramaz, yorumumdaki ana tema bu😌

orionnn konu oğlunun kayınvalideye yakın oturması değil ama, en azından ben yorumda neden kayınvalide yakınında oturuyor demedim, oğlu annesine ait evi sattırıp kayınvalidesine yakın yerde ev aldırmış, benim evi satmaya rızam yoktu emrivaki yaptı diyor, ben de evladınız bile olsa kimse size zorla ev sattıramaz dedim, dileyen dilediği yerde yaşar ama satmak istemediğim evi sattıramaz, yorumumdaki ana tema bu😌
anladım bilgi için teşekkürler :)

Rahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.

Bu lafınıza yazacak o kadar çok sözüm var ki..

Ne kadar çirkin bir söylem ne kadar kötü olursa olsun torununuzun annesi.

Torununuza inşallah bunları söylemiyorsunuzdur.

Yaşlanmak ve yaş almak çok farklı şeyler

Buraya sorarak ne cevap alabilirsiniz ki paranız var gidin bir avukata sorun daha iyi değil mi?
Eminim yasalar her türlü sizden yanadır.
Çok kolay kurtulursunuz ama kurtulmak istiyor musunuz orasını anlamadım.
Sanki buraya çekiştireyim diye yazmışsınız.
Tapu sizde daha ne yani.
Kiracı elden veriyormuş.
Her türlü halledersiniz avukata gidin.

Buraya sorarak ne cevap alabilirsiniz ki paranız var gidin bir avukata sorun daha iyi değil mi?
Eminim yasalar her türlü sizden yanadır.
Çok kolay kurtulursunuz ama kurtulmak istiyor musunuz orasını anlamadım.
Sanki buraya çekiştireyim diye yazmışsınız.
Tapu sizde daha ne yani.
Kiracı elden veriyormuş.
Her türlü halledersiniz avukata gidin.

Ben kimseyi çekiştirmiyorum
Soran olanlara cevabımı verdim.
Allah'ın adaleti şaşmaz sabrın sonu selametdir.
Bugün haber geldi bir yakınımdan kiracı evden çıkmış.emlakçıya satış için yetkimi verdim.

Bugün haber geldi bir yakınımdan kiracı evden çıkmış.emlakçıya satış için yetkimi verdim.
Hayırlı olsun...Evi satıp ne yapacaksınız? Oğlunuz o parayı bırakır mı size acaba? Almaz mi elinizden?

Bu hayat cok acayip degil mi ya? Sen o kadar kordugum olmus bir konuda dertlen, konuda hayirsiz ev alinan erkek evlat, rahattan sisen rahmetli gelin, isi pisiren yeni gelin, hizmet etmeyen yeni gelin, kayinvalidenin ev almasina ragmen kayinvalide ile gorusmeyen eski gelin (o kadar ki toruna yeni babaanne bile bulmuslar)kizlarin kirada oturmasi, erkek evlada alinan ev, butun isleri kizlarin yapmasi, eve ilk kez gelen gelinin hizmet etmemesi, ev alinan ama arayip sormayan hayirsiz evlat, Allah basiniza verir demeli beddua seansi ve daha aklima gelmeyen pek cok kk.secmesi ayni konuda toplansin konu actigin gunun hemen sonunda olay cozulsun. Oglundan korkan kiracilar o kadar korkmuslar ki aninda evi bosaltmislar. Gercekten sabrin sonu selametmis.

Ağzım açık okudum koskaca kadının düşüncelerini.
Yazık rahmetlinin kalp krizine bile bu kv sebep olmuş bile olabilir. Ölmüş gitmiş ne demek yaa torununun annesine😤

Teşekkür ederim.bir planım yok büyük ihtimalle kızlarıma veririm.
Ben buraya dertleşmek için geldim sorunumu yazdım..
Saçma saçma yorumlar da bulunuyorsunuz.ben kötü kayınvalide olsam ilk başta gelinin annesine yakın ev almazdım.yok ikinci gelin adayı çay koymamış olay mutfak da oluyor.
Allah'ın adaleti şaşmaz iyiler herzaman kazanır 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X