• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumu babaannesinin göndermek istemiyorum

Evet ben kendimi çok panik atak Heran atakta sanardkm ona rağmen yaktı kendini oğlum kaşla göz arasında yapıyor yapacağını
Zaten balkona da sigara içmeye çıkıyorlarmış. O kadar küçük çocuğun yanında sigara mı içilir?

Aklınızın onda kalması çok doğal o halde hiç yalnız bırakmamalısınız. 😔 ve bence eşinize çocuğunuzun özel durumundan dolayı yanında siz olmadan bir yerde olmasını istemediğinizi açıklayın kayınvalidelik bir durum olmadığına ikna edin yapıcı bir şekilde.
Aslında şurdan anlaması lazım bazen bi iki saat biri baksana dinlensem diyorum benimde işime gelir onun babanneye falan gitmesi ama işte bana güvenli gelmiyor orası onlara güvenmediğimden değil çocuğumu bildigimden

Sizin çocuğunuzsa onların da torunu, onların da canı. Dikkatsiz davranacaklarını düşünmüyorum. Aklım kalıyor diyorsanız da siz de onunla gideceksiniz veya göndermeyeceksiniz. Arkalarından gitmek istiyor demişsiniz ama çocuğunuzun her istediğini yapıyor musunuz?

İyi akşamlar kızlar oğlum aşırı hareketli bi cocuk 4 yaşında. Kv lerin balkonun mermer çok alçak oraya bazen tek götürmek istiyorlar korkuyorum göndermek istemiyorum bu Seger esimle bozusuyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Oraya gidince gelene kadar boğuluyorum
Tehlikeli bulduğunuzu açık açık söyleyip göndermeyin.

Asla göndermeyin. Annemin yazlıktaki komsusunun torunu Ankarada bu şekilde rahmetli oldu. Anne hep dikkat edin çok hareketli dermiş. Babaannede toruna düşkün bir kadındı ama o kalabalıkta düşmüş çocuk kaşla göz arasında. 4 yaşındaydı haberlere bile çıkmıştı yıllar once

Tesekkur ederim sagolun haklısınız alınan alınsın başına birsey gelse Allah korusun ben yanicam bir ömür
Kesinlikle öyle canınız o sizin kim alınırsa alınsın en çok sizin canınız yanar siz yokken göndermeyin güzelce de anlatın anlamazlarsa da kendileri bilir

İyi akşamlar kızlar oğlum aşırı hareketli bi cocuk 4 yaşında. Kv lerin balkonun mermer çok alçak oraya bazen tek götürmek istiyorlar korkuyorum göndermek istemiyorum bu Seger esimle bozusuyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Oraya gidince gelene kadar boğuluyorum
Rahatsız oluyorsanız kendisine balkonu güvenli bulmadığınızı ve çıkartmalarını istemediğinizi söyleyin. Çok istiyorlarsa kapı önüne çıksınlar. Riskli şeylere gerek yok. Anlık şeyler çocuk bu hoplar zıplar, tırmanır, bir anda dengesini kaybedebilir. Ben camekanlı yerde bile ellerini yaslasa tedirgin olurdum da bırakmazdım. Çünkü kırılabilir, sağlamlığını bilemem, Allah korusun. Ne bileyim yüksek yerlerde sıkı sıkı tutardım elini. Bana da mana bulurlardı. Kim mana bulursa bulsun, yolda bulmadım tabii ki dikkat etmem lazım. Kimisi bu konularda çok rahat. Pencere kenarına bile oturtur ya da balkon mermerine. Ben gelemem böyle şeylere aklımın çıkmasına gerek yok. Macera falan istemem. Evlat bu boru değil.

Ben küçük cocukların başında annesi yokken adım dahi atmaması taraftarıyım. Bunun sadece balkon kazası değil başka tehlikeleri de var(pedofili) haberlerde gazetelerde boy boy görüyoruz. Göndermeyin hiçbir şekilde. Kimse cocugu anası kadar koruyup sakınamaz

Back
X